Reklama

Reklama

Venkovský prodejce ojetých aut Ben Selleck (James Brolin) chce zachránit svůj desetiletý rodinný podnik před nepřátelským převzetím, na které se již připravuje jeho největší místní rival a brutální konkurent. Zoufalý majitel si proto najme nejslavnějšího akčního reklamního mága Dona "The Goods" Readyho (Jeremy Piven) a jeho žoldnéřský tým všeho schopných specialistů, aby za tři dny prodali více než 200 automobilů. Don Ready převezme vedení Selleckova obchodu, nastartuje svůj tým agresivních prodejců a v rekordním čase za jediný víkend prodá všechna motorová vozidla. Selleckovy nepřátelé zuří, protože přicházejí o lehkou kořist. Jeho úspěchu však nechtějí jen nečinně přihlížet a odpovídají zoufalými protiakcemi. Na jejich mizerné triky je však obchodnický mág Ready dobře připraven a snadno si s nimi poradí. (TV JOJ)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (51)

Beky 

všechny recenze uživatele

Tohle je pěkná nuda, nevim, možná jsem se přece jenom asi dvakrát uchechtl!! Jeremi Piven na mě působil celou dobu jako by se nutil do každýho vtipu, nebyla v tom žádná přirozenost, za to Will Ferrell ( malá role, pozor!! ), David Koechner, Ed Helms, Kathryn Hahn jsou prostě v pohodě a hrajou vše bez přetvářky, prostě jsou a existujou a nejsou jen vymyšlení, ale bohužel nikdoo z nich nemá hlavní roli!! Jednou větou: ... přitom nápad by tady byl, šáde!! ()

Ice123 

všechny recenze uživatele

Zábavná béčková komedie ;) Nějaké hlášky stojí vážně za to. Snad nejlepší scéna je kdy Babs Merrick (Kathryn Hahn) prodává auto (to se musí vidět, nebo spíš hlavně slyšet :D ). Ale jak jsem řekl, je to béčko a je to na něm hodně znát, hlavně na poslední čtvrtině filmu, tam toho k zasmání moc není. 60% ()

Reklama

Dubro 

všechny recenze uživatele

Problémy s únikom moču teda nenastali, aj keď agresívnejší rozjazd filmu tomu možno nasvedčoval. Po prvých pätnástich minútach prestali Brennan a jeho vydarení kumpáni psíka prikrmovať a ten chudáčisko im nakoniec zdochol a to nepomohol ani Willdo Ferrel so svojim štekom. Postáv je tu viac ako je príjemné, hlášky a kvalitné dialógy aby človek lovil a od dementnej romkomédie nemajú Brennaovci až tak ďaleko. Len to tak lízlo. Ak ste zvedaví ako zdochol pes, dopozerajte do konca. 50% za priemernosť. ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Film s klesající kvalitou, první třetina filmu vypadala dosti slibně. Docela velké množství originálních nápadů, bohužel časem se přestává dařit Jeremy Pivenovi a to především herecky. Nejvtipnější postavou je s přehledem Charles Napier, který se blejsknul v roli nemilosrdného Dicka Lewistona. Cameo Willa Ferrella tentokráte naprosto neúčinné. ()

Shit 

všechny recenze uživatele

Tak na tohle opravdu neskočim, sice nějakej ten vtípek se tu a tam povede, ale je to teda hodně výjimečná situace a jinak je to blbost, kdy jsem tý cool partičce nevěřil tu jejich coolovost ani omylem a to že by dokázali prodávat auta takovým způsobem už vůbec ne, nevim kolik hamburgrů by musel američan sežrat, aby prodal svoje auto a pak si ho koupil zpátky za víc. Ještě tak, kdyby se to tvářilo jako stupidní zábavná komedie, tak bych to byl ochotnej akceptovat, ale takhle fakt ne ()

Galerie (24)

Zajímavosti (1)

  • Bandita je Pontiac Firebird Trans Am ročník 1977. Jak zazní i ve filmu, je tento automobil navždy spjatý s automobilovou filmovou klasikou Polda a bandita (1977). (Adrai)

Reklama

Reklama