Reklama

Reklama

Kouzelná chůva a Velký třesk

  • Velká Británie Nanny McPhee and the Big Bang (více)
Trailer 2

Když je krize nejvyšší, zjeví se za dveřmi známá silueta chůvy s obdivuhodnými schopnostmi. Tentokrát Nanny McPhee zaklepe na dveře rodinné farmy, kde žije Isabel Greenová se svými dvěma dětmi. Zatímco Isabelin manžel bojuje ve válce, ona se musí starat nejen o farmu, ale také o rozmazlené děti, které jí z Londýna posílá sestra. A aby toho nebylo málo, tak bratr jejího muže po ní chce, aby souhlasila s prodejem farmy. Chůva Nanny bude muset řešit spory mezi divokými vesnickými dětmi a jejich rozmazlenými londýnskými příbuznými. S použitím létajícího motocyklu, prasátka lezoucího po stromech a dalších kouzel chůva vyčaruje to pravé zaříkadlo, pomocí kterého svým svěřencům udělí pět nových lekcí. (TV Nova)

(více)

Videa (3)

Trailer 2

Recenze (164)

Astaroth12 

všechny recenze uživatele

Tak toto bola fantas magorická trápnosť.Jednotka nebola dokonalá ale táto časť to riadne prestrelila.Vidieť,že aj herci sa vôbec nesnažia a okrem trápnych výrazov sa na viac nezmohli.A celkové herecké prejavy boli mizerné.Príbeh,spracovanie sú jednoznačne horšie od jednotky a kúzlo originality z jednotky tu už vyznie celkom naprázdno.Ale par zábavných momentov tu aj tak bolo,hlavne tie dve mäsiarky boli zábavné. ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $35miliónovTržby USA $29,197,642Tržby Celosvetovo $93,430,000Tržby za predaj DVD v USA $10,707,902 //počet predaných kusov 619,165║ Nemá to už kvalít prvého filmu ale aj tak to má svoje čaro a niekoľko roztomilých a hravých scén. Príjemná oddychovka. /60%/ ()

Reklama

iamek 

všechny recenze uživatele

Druhý díl Kouzelné chůvy mě bavil sice trošku méně než díl první, ale i tak si přeju pokračování. Dvojka je herecky míň pestrá než skvělá jednička, ale i v pokračování uvidíme spoustu hereckých hvězd jako Emma Thompson nebo Maggie Gyllenhaal a tím pádem je zaručená kvalita hereckých výkonů. Na nervy mi nejvíce lezl krkajicí pták kterého si tvůrci mohli odpustit. ()

gogo76 

všechny recenze uživatele

Ďalší diel kúzelnej opatrovateľky vznikol celkom logicky a chápem to. Prvý film bol úspešný a mal čosi do seba. Bol vtipný i poučný, čo dnešní fagani potrebujú viac ako inokedy. Dedo by nepochopil... Pokračovanie kúzelnej opatrovateľky sa nesie v podobnom duchu. Problém vidím v zbytočne "kúzelných" trikoch, ktorých je niekedy viac než je nutné. Menej je niekedy viac a bez plávajúcich a lietajúcich prasiatok, aj keď roztomilých, by to bolo lepšie. Dávam o hviezdu menej ako minule. 60%. ()

Fr 

všechny recenze uživatele

Když ji potřebujete, ale nechcete, tak musí zůstat. A když ji chcete, ale….(no já vím, to už tady bylo…)... Začátek je kapku složitější, než bych u filmu pro děti očekával a také ,,vtipná“ scénka, kdy se všichni válejí v blátě (nebo v hovnech) mi připadá absurdní (ať už si pod tím pojmem představíte cokoli). Pak přijde na scénu ,,ona“ a vše začíná být dětinsky nesmyslné. Protože TO SE JÍ TO VYCHOVÁ, KDYŽ MŮŽE ČAROVAT!!! (na druhou stranu mají ti spratci štěstí, protože jinak by je musela asi zabít!). Nezůstane jen u výchovy a mě to připadá, jako by si ze mě dělala (nejen) chůva prdel. Děti však mají rádi střídání dobra a zla a bláznivé nápady, kterých tu je požehnaně. Ale že by pobavili – nevím koho, protože syn by dal 3*, já 1*, takže průměr jsou 2*. Dávám tedy1*! Několik důvodů, proč má smysl film vidět: 1.) Mám doma 3 parchanty a další 2 jsou na cestě (na návštěvu). 2.) Nechápu, proč mi kolem oken lítají prasata. 3.) Chci vidět prasečí akvabely. 4.) Nevím, proč je nebezpečnej pilot s chřipkou. PŘÍBĚH ** HUMOR * AKCE * NAPĚTÍ ne ()

Galerie (56)

Zajímavosti (5)

  • Upevněné létající prase na komínu londýnské elektrárny Battersea, kterou hrdinové filmu míjejí na cestě do Londýna, je odkazem na album „Animals“ od kapely Pink Floyd, která má tento motiv přímo na obalu desky. (frashmaker)

Reklama

Reklama