Reklama

Reklama

Lenny, Eric, Kurt, Marcus a Rob jsou staří kamarádi a bývalí spoluhráči ze školního basketbalového týmu, kteří se po třiceti letech setkají na pohřbu jejich milovaného trenéra zvaného Klakson. Z Lennyho je úspěšný hollywoodský agent se sexy ženou, která je úspěšná módní návrhářka, a třemi neskutečně rozmazlenými dětmi, vychovávanými asijskou chůvou, kterou Lenny ze strachu před přáteli představuje jako výměnnou studentku. Obtloustlý Eric má diktátorskou dceru, čtyřletého syna, který je neustále kojený, psa s ochrnutými hlasivkami a předstírá, že je spolumajitelem úspěšné firmy se zahradním nábytkem. Kurt je zase snaživým a nedoceňovaným mužem v domácnosti, který očekává třetí přírůstek do rodiny. Má příšernou tchyni, která s nimi žije. Marcus má problémy s pitím a jako jediný je starý bezdětný mládenec. A mrňavý Rob se oženil s o dost starší hippie ženou, kterou bezmezně miluje, zároveň má s předchozími partnerkami dvě překrásné, vysoké, dospělé dcery a třetí dceru, která je mu podobná. Po trenérově pohřbu se pětice přátel přesune i s rodinami do velké chaty u jezera, kde slavili v roce 1978 své první basketbalové vítězství. Pánové vzpomínají na šťastné chvíle, připomínají si roky ve školních lavicích a postupně objevují, že stárnout neznamená pokaždé dospět, že v každém muži navždy zůstane kus dítěte a dospělost je taková, jakou si ji člověk udělá. Také se jim podaří spravit si vztahy s dětmi i manželkami a sehrát odvetný basketbalový zápas s dávnými rivaly z dětství se zapojením svých dětí, čímž si urovnají dávnou křivdu. (TV Prima)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (852)

misterz 

všechny recenze uživatele

Veľmi príjemná oddychovka, bavilo ma to. Určite jedna z tých podarenejších komédií od Sandlera, aj keď je to možno aj tým, že sa tu zišiel komediálny výkvet a samé "hviezdy". Je tu veľa podarených hlášok a kopec srandy, čo je v tomto žánri to hlavné. Ostatné veci, ako napríklad slabší a jednoduchý dej, filmárske nedostatky a pod. nemá zmysel riešiť. ()

dO_od 

všechny recenze uživatele

// Znáte to, jak občas máte chuť sledovat partu buranů v tupé komedii, aby jste se mohli párkrát provinile zasmát a trochu si odpočinout? Well, já dodnes taky ne ale víte co? Nebylo to tak hrozné. Čert ví, jestli za to mohlo těch pár hlášek, MILFka Maria Bello nebo dvouminutový Steve Buscemi - průměrná ptákovina za 3* a jistota, že pokračování v životě vidět nepotřebuju :) ()

Reklama

gilmore_girl 

všechny recenze uživatele

Curani do jezera, curani do bazenu, curani do skrine... tohle vazne nekomu prijde vtipne? Mozna kdyz se k tomu prida par kurich ok, je to vrchol chlapske zabavy. Tak si to uzijte, hosi, ale beze me! Vlastne nevim, proc se na tenhle druh filmu jeste zkousim divat, dopadne to vzdycky stejne - jeste dlouho se nemuzu zbavit znechuceneho vyrazu. ()

lamps 

všechny recenze uživatele

Pro mě velké zklamání. Ani můj oblíbenec Adam Sandler nemohl nic vylepšit. Příběh totiž v podstatě nemá hlavu ani patu, nenajdeme tu žádné nečekané zvraty ani žádnou stěžejní myšlenku, podle které by scénárista čerpal další nápady, Mě to skutečně přišlo, jako kdyby si herci pořídili pěknejch pár sudů piva, vyrazili za dětskými radovánkami a přitom to všechno natáčeli na kameru. Prosně šílená ujetost, která nezná mezí a která ale bohužel trochu pozbyla dobrého a improvizovaného humoru. A bez něj ihned ztrácí jakákoli Sandlerova komedie své kouzlo. ()

dobytek 

všechny recenze uživatele

Tahle průměrná komedie si tak silný herecký obsazení snad ani nezaslouží. Hodně komiků na moc malym prostoru. Připadalo mi to, že si tam spíš překážej. Aspoň teda nezbylo moc prostoru pro fakany, kterejch je ve filmu celkem početný stádo. Hlavní hvězdou je asi Adam Sandler. On je sice sympaťák, ale má na svym kontě rozhodně mnohem lepší filmy. A mě teda určitě mnohem víc pobavil Kevin James. I ta jeho rodinka mi přišla asi nejzábavnější. Naopak takovej Chris Rock tam byl vyloženě navíc. Kdyby ve filmu nehrál, ani si toho nevšimnu. Salma Hayek a Maria Bello nějak nemaj moc, co hrát a v podstatě akorát předváděj, že i v poněkud pokročilejšim věku může vypadat ženská pořád celkem dobře. Zbytek herců je tam spíš do počtu. Ale hlavně jsem nepochopil, co tam pohledával Steve Buscemi. Ukáže se dohromady asi tak na 5 minut a z toho 4 minuty má na sobě sádrovej krunýř a plácá tam nějaký blbosti. Došly mu snad prachy nebo co? Kýč a moralizování na konci filmu jsem očekával celou dobu, takže mě to zase až tak neznechutilo... ()

Galerie (53)

Zajímavosti (35)

  • Ve scéně, kdy se zabodne šíp do nohy Robovi (Rob Schneider), je vidět na nártu konec černého hrotu. V dalším záběru, kdy zraněného nesou, je možné spatřit, jak šíp projel celým chodidlem a hrot je cca 5 cm pod podrážkou. (Mr.Hudson)
  • Natáčení probíhalo od 18. května 2009 ve Southborough ve státě Massachusetts. Dále pokračovalo ve Východním Warehamu, Essexu a Marbleheadu. (forsberg)
  • Na vytvorenie slnečného svitu bolo využité CGI, pretože počasie bolo počas väčšiny natáčania škaredé. (Arsenal83)

Reklama

Reklama