Reklama

Reklama

Autosalon je pořadem, který se na Televizi Prima těší dlouhodobě slušné, a velmi stálé oblibě. Jak již napovídá sám název, seriál se věnuje všem motorovým vozidlům a trendům v jejich výrobě. Setkáte se tak s recenzemi nejnovějších vozů, radami na údržbu vozidla či novinkami ze světa motorsportu. Je sice logicky zejména mužskou doménou, díky častým recenzím vozů určených pro dámy by však mohl upoutat i mnohé diváky jemnějšího pohlaví. Důkazem toho je i smíšená moderátorská dvojice, ostřílený milovník automobilů Zbyněk Merunka upoutá spíše ženy, naopak krásná Jitka Čvančarová jistě zaujme každého muže. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (209)

Spo odpad!

všechny recenze uživatele

Před lety dobrý pořad o autech, kde jste se i něco dozvěděli. Dnes snad naprosto nejhorší na co se dá dívat. Neskutečně velké množství reklam na všechno možné, minimum vlastního obsahu - spousta reportáží a záběrů je jen převzato, půlka už tak zbytečných testů aut je vyplněna "konkurenty" což nikoho nezajímá. Pokud se nechcete nic dozvědět a ztratit čas tak porad6pro vás. ()

Jeremiah 

všechny recenze uživatele

Jako velký automobilový příznivec si dovolím hodnotit i tento pořad TV Prima. Myslím, že se jedná o nejpovedenější motoristický pořad v českých televizích. Má vtip, dobré grafické provedení a zájemci podá obšírné a zajímavé informace ze všech motoristických oblastí. Po několika letech sledování doplňuji - drží si stále dobrou úroveň, i když si myslím, že jim vedení v poslední době trochu obrušuje říznost jejich kritičtějších komentářů. Navíc se čím dále častěji vydávají cestou Top Gearu - což by mohlo být na škodu. Dodatek č.2 - Pepa Vrtal si z toho začíná dělat rodinný podnik - i z toho důvodu dávám 3* místo původních 4. ()

Reklama

t.b.kat 

všechny recenze uživatele

Asi nejlepší moto pořad u nás. Nic extra, ale také nic blbého. Líbí se mi moderátoři, co však odsuzuju je nepřehledná vysvětlující grafika. To že je to Top Gear v českém podání je mi jedno, když nějaký model ve světě funguje, nevidím důvod, proč ho nepřevzít, tak jak se to dělá většinou, to že to neumíme prodat je věc druhá. Ale i kdyby to bylo super, stejně to budeme kritizovat, páč je to jediné - co mi čecháčci umíme :-) 3* ()

subic 

všechny recenze uživatele

Autosalon na TV Prima má letos už 19 let (2024). Za tu dobu prošel postupně nějakým vývojem. Hodně se prostřídali moderátoři "experti". Je evidentní, že každý moderátor "expert" je vyhraněný pro konkrétní kategorii vozidel a dokonce pro konkrétní značku. První roky byly ve znamení reklamy a propagace, dealere nebo dovozce něco nám půjč, my se projedeme a vychválíme to. Naštěstí se zdá, že od toho už se opustilo. Za zmínku stojí jistě vtipné reportáže "auto-experta" Pepy Vrtala a také "moto-expetra" Pepy Sršně Šilera. Za to ostatní "experti" jsou o dost slabší, druhý bratr Vrtal je k zblití. Ale líbí se mi, že se pořad nesnaží "topgearovatět" a že ty reportáže nejsou tak vizuálně efektní, je to spíš jako byl ten původní starý Top Gear z osmdesátek. 2024 Poslední 2 roky úroveň hodně Hodně hodně klesla, ubral jsem frčku a koukám na to u jen občas na iprima 5/10 ()

Aress 

všechny recenze uživatele

neskutecne trapna ceska, napodobenina genialniho poradu Top Gear, coz neni ta nejvetsi slabota, nejvetsi slabota je, ze si na to najali neskutecne trapne herce, kteri neumeji ani hrat a mezi mini je jen par trapnejch dedku a ti jedini neco vedi o autech, ale jsou neskutecne a neuveritelne trapni, proc jen nezustali u normalnich recenzi aut, proc musi napodobovat nekoho ?????!!!!!! .......... ()

Galerie (3)

Reklama

Reklama