Reklama

Reklama

VOD (1)

Autosalon je pořadem, který se na Televizi Prima těší dlouhodobě slušné, a velmi stálé oblibě. Jak již napovídá sám název, seriál se věnuje všem motorovým vozidlům a trendům v jejich výrobě. Setkáte se tak s recenzemi nejnovějších vozů, radami na údržbu vozidla či novinkami ze světa motorsportu. Je sice logicky zejména mužskou doménou, díky častým recenzím vozů určených pro dámy by však mohl upoutat i mnohé diváky jemnějšího pohlaví. Důkazem toho je i smíšená moderátorská dvojice, ostřílený milovník automobilů Zbyněk Merunka upoutá spíše ženy, naopak krásná Jitka Čvančarová jistě zaujme každého muže. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (209)

Něrpa 

všechny recenze uživatele

Divný pořad. V podstatě panoptikum nesympatických lidí. Ale když testuje Pepa, tak se rád podívám. Ten jediný není sterilní a testování v jeho podání je zábavné. Překousnu ještě Františka, pokud jde o pro mě zajímavé auto a toho motorkáře. Naopak Radek Vrtal je kopyto každým coulem. Navíc v jeho testech je střihač na houbičkách a nůžky opravdu nešetří. Je to takový televizní stroboskop s nudným panákem, ze kterého padají z křesel na zem epileptici. Těžko hodnotit. Pepa by byl mezi 4 a 5. Ale zbytek ansámblu to táhne dolů. Nechat Pepu, sehnat dva nebo tři schopné recenzenty, kteří mají koule a je to dobrý pořad. ()

Martin_W 

všechny recenze uživatele

Nikdy jsem se o auta nějak nezajímal, což je pro mé pohlaví trochu hanba. Tohle mě už však ale baví.. Vidět ty krásné kousky z pohodlí domova. Zajímaví moderátoři, občas vtipní, jako by vypadli z Barrandovské EzoTv. A ta hodinka a něco krásně i s tou reklamou uteče. Jen kdyby to Prima dávala v rozumější čas.. Takhle na to trefím při nejlepším jednou za měsíc. ()

Reklama

Radek99 

všechny recenze uživatele

Kdybychom byli stále za Železnou oponou a tím pádem nemohli srovnávat s přímou konkurencí tohoto publicisticko-zábavného auto-žánru, asi by se dal primácký Autosalón s přivřením obou očí zhlédnout, ovšem vedle všech těch Top Gearů či slovenské Garáže.tv a řidičské ikony jménem Rosťa Chvala se jasně ukazuje, že na Primě o autech točí jen nýmandi bez charismatu a řidičských dovedností...a hlavně ten jejich humor je maximálně trapný... ()

Big Bear 

všechny recenze uživatele

Od roku 0 kdy se začal počítat čas všech tv pořadů o našich dvoj, čtyř i vícegumových miláčcích (tedy od doby kdy jsem poprvé viděl Top Gear) mám dojem, že všechny pořady o kárách jej napodobují. A to dokonce ty, které tu byly těsně po pádu komárů dávno před dobou, kdy se tu objevil první díl tohoto britského legendárního pořadu o autech.. S Autosalonem je to dost podobné. Není to jen o zvolené hudbě, zvoleném způsobu snímání kamery, hláškách účinkujících, ale i různými testy atd... A s dalšími a dalšími díly bych řekl, že nejsem daleko od pravdy. V jednom se však Autosalon vyjímá nad ostatní české pořady tohoto typu (alespoň pro mne) a to dokonce i nad Top Gear. A to je sexy hlas Jany Štvrtecké. Hlas této herečky - dabérky, mne zaujal už dříve. Velmi libě mi zní a když mi popisuje nějaké to pěkné autínko (v mém případě offroad), tak mi to tak nějak jde hezky k sobě. Za Janu dávám hvězdu navíc! Tři šaltpáky. * * * ()

Jurrisek 

všechny recenze uživatele

Tak tento pořad jsem asi po třech odkoukaných dílech naprosto zazdil. Moderátoři citující informace od výrobce a příručku pro uživatele? Díky to si umím přečíst taky. Nesmyslná porovnání a nadšenost( jů tady je taky odkládací prostor a tu si můžete dát kelímek od kafe) v podání amatéra Merunky? A co tihle pánové předvedli na Autosalonu v ženevě 2012, tož to byl vrchol naprosté neznalosti. " A tady máme Porsche Carrera 911, auto které se vyrábí už skoro 50 let, ale za tu dobu prošlo mnoha změnami " ...v tu chvíli jsem přemýšlel jestli to opravdu myslí vážně. Ta jedna hvězda je za Profíka Šilera, který to celé zachraňuje. ()

Galerie (3)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno