Reklama

Reklama

Autosalon je pořadem, který se na Televizi Prima těší dlouhodobě slušné, a velmi stálé oblibě. Jak již napovídá sám název, seriál se věnuje všem motorovým vozidlům a trendům v jejich výrobě. Setkáte se tak s recenzemi nejnovějších vozů, radami na údržbu vozidla či novinkami ze světa motorsportu. Je sice logicky zejména mužskou doménou, díky častým recenzím vozů určených pro dámy by však mohl upoutat i mnohé diváky jemnějšího pohlaví. Důkazem toho je i smíšená moderátorská dvojice, ostřílený milovník automobilů Zbyněk Merunka upoutá spíše ženy, naopak krásná Jitka Čvančarová jistě zaujme každého muže. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (209)

Big Bear 

všechny recenze uživatele

Od roku 0 kdy se začal počítat čas všech tv pořadů o našich dvoj, čtyř i vícegumových miláčcích (tedy od doby kdy jsem poprvé viděl Top Gear) mám dojem, že všechny pořady o kárách jej napodobují. A to dokonce ty, které tu byly těsně po pádu komárů dávno před dobou, kdy se tu objevil první díl tohoto britského legendárního pořadu o autech.. S Autosalonem je to dost podobné. Není to jen o zvolené hudbě, zvoleném způsobu snímání kamery, hláškách účinkujících, ale i různými testy atd... A s dalšími a dalšími díly bych řekl, že nejsem daleko od pravdy. V jednom se však Autosalon vyjímá nad ostatní české pořady tohoto typu (alespoň pro mne) a to dokonce i nad Top Gear. A to je sexy hlas Jany Štvrtecké. Hlas této herečky - dabérky, mne zaujal už dříve. Velmi libě mi zní a když mi popisuje nějaké to pěkné autínko (v mém případě offroad), tak mi to tak nějak jde hezky k sobě. Za Janu dávám hvězdu navíc! Tři šaltpáky. * * * ()

marekspanel 

všechny recenze uživatele

Začátky celkem dobrý. Ale časem se z toho stalo jedno velké reklamní pole. Navíc já, jako člověk z oboru (prodejce jedné nejm.značky) se dozví spoustu věcí, jak to vlastně chodí. Moderátoři dostanou vozy k testování a využívají je tedy i k osobním účelům, takže vlastně jimi jezdí celý rok a různě to střídají. Dále jsou určité automobilky a dnes i přímo sponzoři pořadu, kteří si ještě něco připlatí, aby bylo hodnocení ještě "objektivnější". No a automobilka, která nezapůjčí vůz zdarma a nedej Bože nechá jej k testu jen na pár dnů, čili nelze s ním vzít pepovu rodinku na dovolenou, má prostě pech a konečné resumé má svoji podobu víceméně jasnou již před testem. Moderátoři jsou z velké části trapní, rádoby profesionální a v žádném případě nejsou zábavní, ať se snaží sebevíc (až na pár výjimek, Pepa to občas trefí, abych uznal aspoň něco). Pořad neustále lamentuje mezi zábavní formou, na což nemá ty správné koule a tou profesionální, na což nemá odborníky a často ani správné informace. Mnohdy jsem zaznamenal naprosté bludy či staré údaje apod. Je to prostě takové auto.cz v televizní formě. Moc vám v zásadě neporadí, tváří se jako český průvodce a rádce a hraje si na objektivní a profi testování. Většinou se ale jedná pouze o (pod)placenou reklamu. ()

Reklama

Rozinek12 

všechny recenze uživatele

To je sebranka :) Fialovy jsem občas nerozuměla ani pozdrav jak huhňá, Pražanové nevěřím že má řidičák, jak je blbá, 3 metrový Radek Vrtal si zase pořád stěžuje jak se někam nevejde, bez krk, ovarová hlava Pepa Vrtal by měl zůstat u dabingu a nezkoušet dělat humor, a Meduna by zase mohl přestat být tak akční, mládí tím nedožene :) Ale jinak je to rozhodně nejlepší pořad z české produkce o autech. O autech se v něm ostatně dozvíte víc, než třeba z Top Gearu mě to překvapivě baví, a moderátory mám i přes svou kritiku ráda. ()

Ferenzo 

všechny recenze uživatele

Autosalon ma rozhodně zklamal. Ještě chápu Top Geat, že má v každém díle nějaké to lepší auto, ale přeci jen, britové mají životní úroven trochu jinde. Ale že v českém autosalonu je díl co díl Lexus, Mercedes atd.mi přijde jenom jakási reklama pro pár vyvolených, kde si s automobilkou Prima navzájem vyhový. Rozhodně by se měli zaměřit na jinou cílovou skupinu a udělat pořad více zábavný. A moderátoři jsou do jednoho absolutně umělí, s naučenými informacemi předem, sponntánost a důvtip nikde. 40%. ()

Jurrisek 

všechny recenze uživatele

Tak tento pořad jsem asi po třech odkoukaných dílech naprosto zazdil. Moderátoři citující informace od výrobce a příručku pro uživatele? Díky to si umím přečíst taky. Nesmyslná porovnání a nadšenost( jů tady je taky odkládací prostor a tu si můžete dát kelímek od kafe) v podání amatéra Merunky? A co tihle pánové předvedli na Autosalonu v ženevě 2012, tož to byl vrchol naprosté neznalosti. " A tady máme Porsche Carrera 911, auto které se vyrábí už skoro 50 let, ale za tu dobu prošlo mnoha změnami " ...v tu chvíli jsem přemýšlel jestli to opravdu myslí vážně. Ta jedna hvězda je za Profíka Šilera, který to celé zachraňuje. ()

Galerie (3)

Reklama

Reklama