Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nestárnoucí Harrison Ford se tentokrát objevuje v civilním dramatu inspirovaném skutečnými událostmi. Jako doktor se spojí s rodiči v podání Brendana Frasera a Keri Russellové, jejichž děti trpí smrtelnou genetickou poruchou. Zatímco zoufalý otec shání potřebné peníze, doktor se snaží vyvinout příslušný lék. Hlavními trumfy filmu jsou Fordův a Fraserův těžký hvězdný kalibr a hlavně nadčasovost tématu. Skotskému režisérovi Tomu Vaughanovi se ve vyprávění podařilo vyvážit vědecké bádání s napínavým sháněním peněz i dávkou nezbytného sentimentu. Díky tomu vznikl nečekaně nehollywoodský snímek, jenž mimo jiné ukazuje, jak podobné lékařské výzkumy vznikají a jak jsou financovány. (Febiofest)

(více)

Diskuze

Pretenderi

Pretenderi (hodnocení, recenze)

Ušla mi slza na začiatku aj na konci, tento film sa mi veľmi páčil. Brendan skvele zahral milujúceho otca, je to skvelý herec. Už to, že je to inšpirované skutočnými udalosťami brnká na city, zapôsobil na mňa, možno si ho už nikdy nepozriem, ale určite naň nezabudnem.

Sfinkter

Sfinkter (hodnocení, recenze)

já se nedivím že v tomhle filmu nehýří vtipem :) a ford sice nikoho nezbije ale má občas nakročeno :)

Santek

Santek (hodnocení, recenze)

No to je film. Fraser není vtipný a Ford nikomu nerozbije hubu. Tak to ne. Tohle si líbit nenechám :-(

Krouťák

Krouťák (hodnocení, recenze)

Uff.. To jsem na to zvědavej. Kdyby někdo znal jméno songu, který hrál v traileru, budu vděčný.

cure

cure (hodnocení, recenze)

ked uz nejaky dojak, tak radsej tento ako tie beckove stracky nazvane "tv film" co bezia bezne v televizii ako americke drama, bestsellery od rosamundy pilcherovej pripadne od danielle steelovej "bez dcery neodidem, bez syna neodidem, tlkot srdca, cena za stastie, hry lasky a podobne sracky"

Příspěvek byl smazán administrátorem.

Související novinky

Tak kdy bude další díl?!

Tak kdy bude další díl?!

11.01.2010

Spidey, Indy, Wolvie a Spockie – ti všichni chystají návrat. Kdy se jich ale dočkáme? Začněme jistotami: studio Paramount Pictures oficiálně stanovilo datum premiéry Star Treku 2 na 29. června 2012.… (více)

Reklama

Reklama