Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Hlavním hrdinou napínavého thrilleru je Joshua McCord, stárnoucí agent a expert na obzvláště obtížné případy. Má před sebou několik obtížných úkolů. Musí osvobodit První Dámu, manželku amerického prezidenta, ze spárů teroristické skupiny poněkud vyšinutých radikálů, a také musí najít a vycvičit svého nástupce. Vybere si toho zdánlivě naprosto nejméně vhodného kandidáta, totiž velmi schopného, nicméně poněkud vzpurného elitního bojovníka Deke Slatera, kterého musí nejprve přesvědčit o tom, proč by měl takovou práci přijmout. Společně s ním se pak vydává na další záchrannou misi, při které mají osvobodit amerického vojenského experta a jeho rodinu z rukou drogového kartelu v Kolumbii. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (77)

OG_Swifty 

všechny recenze uživatele

Zbytečně podhodnocený film, který by měl být reálně někde úplně jinde (např. novější filmy Seagala mají kolem 40% a to jsou mnohem větší sračky). Po technický stránce je úplně stejný jako průměrnej díl WTR se všema slowmotionama, padouchama i grafikou např. popisků místa děje. Oproti průměrnýmu dílu seriálu to má dvojnásobnou stopáž, odněkud z prdele vytaženou asiatku - drsňačku a poměrně sympatičtějšího parťáka, než novější seriálový Texas Rangeři (čili Triveta vyjímaje). ()

lokol 

všechny recenze uživatele

tie mudre hlasky vadili...rozumej tie genialne napady. no...ale jako pozerat sa na to dalo...dylanovo rebelstvo bolo postavene na hlavu a trosku nasilu sa ho snazili vsunut vsade a aj to jeho sebavedomie...cely film bol o tom ukazat ze je sebavedomy a jeho prerobenie na nieco menej sebavedome...hm...ale to vypluvanie hlavnych hrdinov zo stihaciek nemalo chybu :D 3 za "sympaticky rebelujuceho" sebavedomeho dylana....dalej za uchvatneho chucka... s cajikom a samurajskym mecom a samozrejme tymi mudrostami...a tretia za pomerne kvalitnu "akciu" rozumej kadejake kopance a tak (plus to vypluvanie patri do tretej hviezdicky) :D inak, to by nebol chuck norris keby nevychovaval... ()

Reklama

bruceman7 

všechny recenze uživatele

Soráč Čendo, ale tohle nezachrání ani tvůj flyin' kick zpoza obrazovky, ani závěrečné multi-kick kombo proti největšímu zlosynovi Vietnamu (a Kolumbie). A když do toho přileješ trochu atletiky a filisofování nad šachami (to všechno v rámci příprav nového nejlepšího agenta na planetě), tak můžeš být rád, že nejde hodnotit do mínusu. Na druhou stranu, je to film, u kterýho se jde docela dobře pobavit, protože namísto uváděného Akční / Dobrodružný / Drama / Thriller se ve skutečnosti jedná o úžasnou tragikomedii. A Čendo, jseš jedinej, komu to toleruju. 1/10 ()

Delfador 

všechny recenze uživatele

Moc jsem od toho nečekal, ale nakonec se Prezidentův muž ukázal jako zajímavý akční film. Viděl bych ho spíš jako Chuckovu formu odchodu do důchodu, ale i potom točil, takže nic. V 60ti letech je ve velice dobré formě a vůbec jako legendární Chuck Norris je dělaný pro to, aby byl Prezidentovým mužem. Každopádně za bláboly jako "S teroristy nevyjednáváme.." a podobný, musím strhnou hvězdu.. Každej ví, jak to v Americe chodí, co dělá "svatej pan prezident" největší loutka a podobně. Přidal bych k tomu ještě, že je to žánr sci-fi. ()

mzss1 

všechny recenze uživatele

Tak tahle Norrisovka mi opravdu sedla. Sice akce a některé záběry ve vzduchu, v letadle působí hrozně béčkovitě tak jsem co se týče akce, soubojů a přestřelek spokojen. Norris má ve filmu zajímavou postavu, čisí z něj autorita. Na jeho pokročilý věk je Norris ve velmi slušné kondici. Film rozhodně nemůže nudit. Ostatní herci Dylan Neal a Jennifer Tng mě též bavili. Takže hodnotím 80% = **** ()

Galerie (13)

Zajímavosti (2)

  • Natáčení probíhalo v texaských městech Brownsville, Corpus Christi, Dallas a South Padre. (Terva)
  • Chuck Norris a jeho bratr Aaron byli vykonnými producenty. Chuckův syn Eric Norris byl pak režisérem druhého natáčecího štábu a společně s Tannerem Gillem byl také koordinátorem kaskadérů. (Rominator)

Reklama

Reklama