Reklama

Reklama

Polojasno

  • USA Partly Cloudy
Animovaný / Krátkometrážní / Komedie / Rodinný
USA, 2009, 6 min

Každý ví, že děti nosí čápi, ale odkud je berou? Odpověď se nachází ve stratosféře, kde oblační lidé tvoří děti z mraků a oživují je. Gus, osamělý a nestálý šedý oblak, je mistrem ve vytváření „nebezpečných“ dětí. Malí krokodýli, ježury, beránci a další – Gusova milovaná stvoření jsou umělecká díla, ale jeho věrný doručovací čáp Peck si s nimi užije své. Gusova stvoření jsou stále „problémovější“ a Peckova práce je tak stále těžší a těžší. Jak si jen dokáže poradit současně se svým nebezpečným nákladem i se vznětlivou náladou svého přítele? (HBO Europe)

(více)

Recenze (297)

genetique 

všechny recenze uživatele

Pri podobných kraťasoch človek naozaj nevie, či sa má smiať, či plakať, oboje by bolo k podobným situáciám a nápadom vhodné. Aspoň sa vlastne človek dozvie to, čo je príčinou toho, že občas prší. :) 90%. ()

T2 

všechny recenze uživatele

BOMBA! Kam na tie nápady tvorcovia od Pixaru chodia, z mnoho krát omieľanej témy o bocianoch nosiacich deti(prípadne aj zvieratká) dokážu spraviť perfektnú humornú pikošku, kde dokážu z minima vyťažiť možné maximum a človek sa len čuduje ako rýchlo dostane zápal hrdla za tak krátky čas, veru pri niektorých scénkach som sa nedokázal dosmiať. /100%/(jeden z najlepších short filmov čo som videl) Tento short film sa dá vidieť v kinách pred filmom Hore. Pravdepodobne výjde aj ako doplnok(bonus) na DVD s filmom Hore. ()

Djkoma 

všechny recenze uživatele

Krásná animace, hezká myšlenka a skvělé provedení. Pixar dokáže do svých 6 minut vždycky navrtat tolik chytrosti a krásy. ()

DaViD´82 

všechny recenze uživatele

Výtečný kraťas, který však ve své roli předfilmu naprosto selhává. Je totiž výrazně lepší svého celovečerního brášky. ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

No jak je u Pixaru zvykem, tak tu mame fajn animaci a originalni napad. Ale krome toho je to cely takovy desne ruzovy a priteplaly, nicmene pobavit to dokaze. ()

Pethushka 

všechny recenze uživatele

Tohle je můj úplně nejoblíbenší kraťas od Pixara. Opravdu geniální nápad s mráčky, které vyrabí miminka a štěňátka. Do toho se objeví smutný mrak, který vyrábí ježky, žraloky a aligátory. Naštěstí má ale věrného čápa, který udělá vše proto, aby mládě doručil..dojemné, krásné, úžasné. ()

xxmartinxx 

všechny recenze uživatele

Skutečně vydařený kraťas, de se skvělá animace míchá s dobrým nápadem a pěkným zakončení. Kdyby byly takové úplně všechny pixarské kraťasy... ()

Psema 

všechny recenze uživatele

Roztomilé, emocionálně syté a zábavné jako staré pixarovky, které ještě netlačily na pilu a nesnažily se být ničím víc než dokonale animovanou zábavou pro celou rodinu. ()

3DD!3 

všechny recenze uživatele

Další výborný krátký film od PIXARU, tentokrát o sympatickém obláčku, o čápovi a malých roztomilých tvorečcích. Smálo se (zase) celé kino. ()

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Tento krátký film se promítal před Up (moje vůbec nejoblíbenější Pixarovka!) a tenhle kousek je úplně stejně geniálně srdcervoucí. ()

Reklama

Reklama