Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Na velkolepou galashow do vyprodané pražské O2 Arény přišlo 130 hostů a 15 tisíc diváků blahopřát Karlu Gottovi k 70. narozeninám. Na koncertě se představila řada hostů, od mladé generace, kterou zastupovali například Ewa Farna, Tereza Kerndlová, Sámer Issa, Petr Bende, Vlasta Horváth, přes rockové gratulanty, jako je Ondřej Hejma, Michael Kocáb, skupiny Clou, Support Lesbiens, No Name a Gipsy.cz až po ty, kteří mají dlouholeté zkušenosti v hudební branži, například Eva Pilarová, Lucie Bílá, Věra Špinarová, Marie Rottrová, Jitka Zelenková, Lenka Filipová, Iveta Bartošová, Petra Janů, Václav Neckář, Josef Zíma, Pavel Bobek, Jiří Suchý a řada dalších. Koncert je rozdělen do 7 dekád a na konci dané dekády si Karel Gott vždy se svými hosty společně zazpívá. Kromě zpěváků přišla Karlovi pogratulovat také Jiřina Bohdalová s Lubomírem Lipským, Karel Šíp, Jiří Krampol, Barbora Špotáková, Michal Viewegh a Taťána Kuchařová. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (69)

paascha odpad!

všechny recenze uživatele

čekal jsem Gotta, ale ten se jen přiblble usmíval v křesle. Místo něj jsem viděl celou plejádu čím dál trapnějších českých sereblit, suprstáry, otahaný rádoby hvězdy, taky spoustu dalších otrapů, prostě všechno, co může tato oblast nabídnout. Vlastně jsem to neviděl, protože sotva se tam zjevil ten malej čmoudík Issa v bekovce, vypnul jsem TV, ale kdybych nebyl debil a rasista, mohl jsem si to s váma krásně užít taky:-)))) ()

castor 

všechny recenze uživatele

Přesně tak, ostré lokty dneska svedou zázraky!! Pár jedinců jakoby si hodlalo jen oprášit zašlou slávu. Netuším, zda-li mohl Mistr do něčeho mluvit, ale takhle křečovitě okázalou show si vážně nezasloužil. Neúnavně aplaudující Gott je gentleman a formát, že podporoval i ty křepčící hvězdičky, které jakoby přišly někde z jarmarku.. já bych asi vstal a dal někomu z těch tajtrdlíků a příživníků řádně do držky.. Estrádní pojetí a dramaturgická nemohoucnost zasadili zničující a nedůstojný úder, který i příznivce „české megastar“ musí mrzet! ()

Reklama

argenson 

všechny recenze uživatele

Přecijen si myslím, že tohle by měli vidět všichni, kdo mají výhrady ke Karlu Gottovi. Bezmála všichni umělci zvolili ve svých verzích hlasově úspornější polohu a tam, kde to měli vytáhnout do výšek, se o to ani nepokusili. Už jenom tím lze snadno dokázat, že Karel Gott je jedinečný. Jeho vrstevníci dejme tomu, že byli nejistí v pohybu, ale intonačně naprosto pevně v kramflecích a o třídu výš než o dvě generace mladší hvězdičky. Nicméně i v televizním přenosu bylo slyšet dozvučování mikrofónů podle toho, kdo kolik uzpívá a myslím, že návštěvníci si to naživo až tak neužili (kromě oslavence snad). Jako celek je ale tenhle spektákl docela průser a záležitost na jednu sezónu. Nemyslím, že bylo nutné tohle celé opakovat, jako se stalo v roce 2012. Mistrovi lze popřát k narozeninám mnohem lepšími archívními pořady, tímhle akorát dáváme národu do ruky další argument, kam spěje česká televizní zábava. ()

Deimos 

všechny recenze uživatele

TV/// Obsazení 9/10 Děj 6/10 Hudba 7/10 Efekty 6/10/// +účast hvězd je velkolepá, nestačí moc nudit, jeden interpret tam zpívá 1-2 min -hlavně v závěru už dojde na slabší kousky a už to opravdu začíná být moc dlouhé/// Kája Gott je určitě pro mnoho lidí pan Zpěvák. A tohle určitě nikomu neberu. Já na něm zrovna dvakrát neujíždím, ale je fain, že se snaží držet krok s dobou a jeho písničky i ty nové jsou poslouchatelné. Samotný koncert je mírně nadprůměrný. Určitě si myslím, že si vybere každý. O to víc ti co s Karlem zažili jeho vzestup a pamatují i jeho začátky. Člověk (divák) by si měl spíš této události cenit, protože dozajisté už další podobná příležitost nebude. Tím ale nechci říct, že bych mu ji nepřál./// Celkem 67%/// ()

TheMaker 

všechny recenze uživatele

::::::::::::::::::::::::::::: "Jdu za štěstíííííím" .......... nevím kam jdeš ty Karle, ale já zustávám hezky doma u pc. _______ Myslím, že to byla nuda jak pro většinu lidí u TV, tak i pro Gotta, který se skrýval za falešným úsměvem a tvářil se, jako že je to čupr oslava. Hlavně mi bylo líto té jeho malinké dcerušky, která se na té židli kroutila jako by do ní dávali 220 voltů. Díkybohu jí potom dali spát a tu druhou půlku si Kája protrpěl sám se svou drahou polovičkou. ( A semnou. Že já debil na to koukal až dokonce !?! ) ::::::::::::::::::::::::::::: ()

Galerie (7)

Reklama

Reklama