Reklama

Reklama

Dům snů

(pořad)
Reality-TV
Česko, 2009

Obsahy(1)

Deset párů soutěží o dům snů, ale zvítězit může jen jeden! Odtrženi od běžného života, bez informací, mobilních telefonů a kontaktu s rodinami, si účastníci unikátní reality show plné emocí vybojují šanci získat luxusní bydlení na lukrativním pozemku... (oficiální text distributora)

Recenze (71)

igi B. odpad!

všechny recenze uživatele

Další novácká ubohost snů... :-[.. . . . Honzy Musila pak je mi docela líto, kdysi Áčko, dnes jen sráčko, holt když musíš, tak musíš.... - - - - - (Občasně jen tak nahlédnuto a rychle zase přepnuto z tv Nova, komentář zde jako znechucený desátý - 16.9.2009) ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Pokud to skončí v duchu národních povahových vlastností tak, že vypadnuvší společnými silami ten dům vítězi zapálí, půjdu s hodnocením ještě výš.. ()

Ded@M@tes odpad!

všechny recenze uživatele

Skoro mi to přijde jako pokračování "Big Brother", akorát že soutěžící staví dům. Kravin prostě není v televizi nikdy málo. / Viděné epizody cca *2.díly / ( Hodnocení: 0/10 ) ()

Jacinda odpad!

všechny recenze uživatele

Primitivnost, demence, nenažranství a jeden velký ohavný dům...nic víc tohle není. Budiž jim k dobru aspon to, že staví z ekomateriálů...já bych si ale ty peníze radši vzala a koupial si byt...mm moje kamarádka bydlící za Prahou říkala, že ta lokalita je pěkně ohavná a hlučná..kolem totiž vede hlavní silnice...přeju pěkné bydleníčko ()

Hromino odpad!

všechny recenze uživatele

Nova dostala na hubu s Big Brotherem, třetí řada Superstar u ní neměla valný úspěch, Milionový pár byl zrušen... a tak Nova vyrukovala s dalším sračkoidním pořadem, který bude naše chudinky očíčka mučit přes dlouhé podzimní večery. Jaký je teda proti tomu lék? Řešení je víc než jasné: nesledovat, vyhýbat se tomu za každou cenu! ()

Deimos 

všechny recenze uživatele

TV/// Obsazení 6/10 Děj 6/10 Hudba 6/10 Show 6/10/// +pár momentů -celkově koncept/// Tak první dojmy jsou celkem pozitivní. Některé páry jsou sympatické nebo alepoň zajímavé. Dobrým 8 párům z 10 se dá veřit jejich motivace. Samotný dům mě až tak nenadchl, ale bude zajímavé sledovat jak si poradí s jeho stavbou. Na druhou stranu uživatel Iks má pravdu v tom, že je to koncipováno tak aby jednotlivé páry spolu soupeřili, hádali se, nesnášeli se a všude bylo spoustu emocí, což mi celkem vadí, protože mě víc zajímá samotný průběh stavby než "uměle" vyvolávané hádky. Ale takový je už tento druh televizní zábavy, kdo to odsuzuje, ten se na to nesmí dívat...DOKOUKÁNO: takže z těch páru jsem zhruba po třech kolech fandil jen jednomu a to Ondrovi a Zuzce, s nimi to byla zábava a jako vrstevníci mi byly nejbližší. Bohužel po jejich vypadnutí před finálovým kolem pro mě soutěž ztratila veškerou zajímavost. Celkově je tento pořad hodně umělí, ať už od soutěžících přes emoce po samotnou soutěž jako takovou. Ale protože jsem u toho vydržel od začátku do konce, tak to přeci neodkopnu do odpadu, zvláště když jsou mnohem horší reality show (Miliónový pár, Big Brother, etc.)/// Celkem 60%/// ()

Allien.9 odpad!

všechny recenze uživatele

Zvládla jsem "Superstar"... Zvládla jsem "Výměnu manželek"... Zvládla jsem "Big Brothera"... Ale tohle už vážně nezvládám. ()

DJ Obelix odpad!

všechny recenze uživatele

Čiročirý důkaz toho, že TV Nova jednoduše neumí natočit dobrou reality-show, ani kdyby se na hlavu stavěla. Už se jim podařilo zazdít Big Brothera, ale tohle je vrchol neumětelství... ()

kingik odpad!

všechny recenze uživatele

Tohle je opravdu něco mimořádně strašného a to se můžou tvůrci této reality show stydět, že něco takového vyprodukovali. Moderátor Musil je nejhorší moderátor v dějinách této profese. Je to přímo odporný pořad a vsadím se, že to stáhnou z vysílání. ()

Spinosaurus odpad!

všechny recenze uživatele

Před X lety zahájila Prima velice úspěšnou reality show (první řadu!!!) Vyvolení. Pro české diváky to bylo něco nového, a proto byl úspěch zaručen. Dalším bodem úspěchu byly zajímavé charaktery (hysterický homosexuál, cikán, týpek, kriminálník, sprosťák, píča, hysterka atd.). Jak už to však bývá zvykem, téměř ihned začala Nova parazitovat. Přišla opravdu příšerná reality-show Big Brother. Avšak i oproti tomuto paskvilu a primáckému výkřiku do tmy (Vyvolení - druhá řada) klesl Dům snů ještě níž, protože je jednoduše o ničem. ()

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Ten novodobý humbuk kolem trendu reality show, kdy pozorujete bandu nesympatickejch kreténů, kteří se chovají jako tupé stádo krav, opravdu nechápu. Jediná zajímavost na tomhle pořadu je ono stavění domu, které bohužel není hlavní náplní týhle (určitě neskutečně populární) trapárny, kde pozorujete jen lidi, kteří dělají a říkají blbosti a čas od času se pokouší o herecké výkony v emočně vypjatých situacích. Brrrr. ()

heyda odpad!

všechny recenze uživatele

Aaaa další reality show na způsob milionáře, big brothera či vyvolených. Bohužel ve všech případech jde o odpad. Vyvolený jsem ještě sledoval, ale tohle už je fakt moc. Vítězům přeju dům za ty nervy, protože my teď zateplujeme a malujeme a to je u nás doma napětí, ikdyž sme jen 4 a všichni flegmatici. Takže s nimi soucitím, ale to nijak tento pořad nezachrání. Nejlépe to nesledovat a radši přepnou na primu na Hádej, kdo jsem! To má alespoň nějakou jakštakš úroveň. Toť vše, na takovou hloupost se nemá cenu rozepisovat !!! ()

duklak2

všechny recenze uživatele

Tak tohle je už opravdu šílenost. Přiznám se, že zpočátku jsem se i docela těšil, že se bude po čase vysílat reality show. Jenže hned po prvním díle jsem byl plně znechucen. Upozorňuji, že mé hodnocení není ovlivněno tím moderátorem, který je homosexuál. Vlastně já to ani hodnotit nehodlám. Doufám, že v budoucnu nebudou noční reprízy:-) ()

Paxxx.cz odpad!

všechny recenze uživatele

Myslím si, že nova si podobně jako prima na začátku roku nabije hubu se svými novými pořady. Polepšovna mazlíčků- bída, dům snů- docela blbost a snad jedině superstar mě baví ( alespoň začátek, protože se rád dívám na (ne)zpěváky). A jak se chlubili, že to je tak unikátní projekt tak asi zapomněli, že prima dávala pořad jak se staví dům... ()

Reklama

Reklama