Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Hlavní zpravodajská relace České televize. Souhrn nejdůležitějších událostí dne v ČR i ve světě. (Česká televize)

Recenze (213)

Avari.73 odpad!

všechny recenze uživatele

Propagandistický škvár tvářící se seriózně. Je jasné, že jako někteří politici i moderátoři (že Kubale) jsou často na US ambasádě pto instrukce. V poslední době ty novinářský hovna začínají nabírat na síle (US konvoj, US útočné války, migrace atd atd.) Pražská kavárna kolem Havla si mne ruce. Dřív ČT lidem předkládala "pravdu" z Moskvy a nyní z Washingtonu. Smutné, kolik lidí to ještě neprokouklo. ()

HiddenDragon 

všechny recenze uživatele

Takhle ja si predstavuju seriozni zpravodajstvi. Hlavni moderatorky(i): vsechny decentne oblecene (hezky, ale aniz by to odpoutavalo pozornost), navic jsou sympaticke. Reporteri v terenu: z celeho sveta, kazdemu je dobre rozumet, komentare maji hlavu a patu. A hlavne, fura zpravodajstvi ze sveta (coz se o takove Nove neda rict ani ve srande) - samozrejme i z CR, ale je to tak pul na pul, a tak to ma byt. Kdyz novou formu Udalosti zavedli, trochu mi vadila relativni zdlouhavost (zpravy trvaji nejakych 50min), ale casem jsem si na klidnejsi, ale dukladnejsi tempo zvykl...navic to hlavni se dovite behem prvni pul hodiny, pak uz jsou spis temata s komentari, nebo nejaka kultura, cili jakysi fakultativni "bonus". A v neposledni rade, protoze se jedna o verejnopravni kanal, si muzete kdykoliv pustit "prosvihle" zpravy zpetne na webu zdarma (samozrejme kdyz nepocitam koncesionarsky poplatek). Pet hvezdicek nedavam zadnemu TV poradu z principu, ale fakt je, ze Udalostem neni prilis co vytknout, osobne mi prijdou objektivni (i kdyz se lehke kiksy najdou). ()

Reklama

e-pilot 

všechny recenze uživatele

Pravidelně jsem sledoval "Události" snad jen na přelomu let 2000/2001 při protiklausovské stávkové kampani, kdy šlo naposledy všem bez rozdílu o svobodu slova a projevu. Od té doby jde zpravodajství všeobecně od desíti k pěti a nic na tom nezměnilo ani spuštění ČT24. Tam jen omílají jednu zprávu dokola celý den. ()

KASUGI odpad!

všechny recenze uživatele

Vítejte v totalitě. Opět. Když onehdá čt1 označila tisícovku důchodců a rodičů s dětma ve Vansdorfu jako pár stovek neonacistů, byl to slabý čajíček proti tomu, co se v čt dějě od "uprchlické" (a ukrajinské) krize. Má cenu rozepisovat? Rozumný člověk si pravdu najde sám, muslomrdi a pražskokavárenská verbež dá pět hvězd. ()

Matamoroz 

všechny recenze uživatele

Zpravodajský mainstream, který zůstává na povrchu, je zkratkovitý (často v tom co by naopak měli více rozebrat), víceméně sluníčkový a každý, skutečně každý den je zařazena povinná desetiminutovka z nemocnice s ilustračními záběry alá Nemocnice na kraji města :-) Blbostem z české kotliny, které by šlo spláchnout za dvě minuty věnují stejnou nebo větší pozornost než tomu co se děje ve světové politice...40% ()

Galerie (7)

Zajímavosti (2)

  • Během Událostí vysílaných 18. 8. 2012 nastal technický problém – šlo o selhání pultu ve zvukové režii. Na konci Událostí (byly ukončeny předčasně) bylo slyšet, jak Jakub Železný říká: „Ty k*ávo, už jsem zažil ledacos.Branky, body, vteřiny (od r. 1956) byly odvysílány z Velína namísto virtuálního studia. (David7)
  • Během Událostí vysílaných 18. 11. 2011 přestalo fungovat spouštění obrazových příspěvků. Události tak musely být ukončeny po 19 minutách. Branky, body, vteřiny (od r. 1956) byly ale odvysílány bez technických problémů. (David7)

Reklama

Reklama