Reklama

Reklama

Lidská stonožka

  • Nizozemsko The Human Centipede (First Sequence) (více)
všechny plakáty
Trailer

Obsahy(1)

Dvě Američanky se vydají na cestu po Evropě. Kdesi v Německu se jim v noci porouchá auto. Při hledání pomoci narazí na opuštěnou vilu, kde se rozhodnou přenocovat. Druhý den se probouzí a s hrůzou zjišťují, že jsou uvězněny v provizorní podzemní nemocnici. Za vším stojí zestárlý německý chirurg, který se dříve specializoval na operace oddělování siamských dvojčat. Jeho zvrácená fantazie tkví v tom, že obě dívky hodlá spolu s dalšími uvězněnými spojit v jednu velkou lidskou stonožku... (Fallen_One)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (703)

panjosef 

všechny recenze uživatele

Ústřední odporný nápad zvedá kufr fakt dost, to opravdu jo. Jinak mi to přijde co do hereckých výkonů takové dost přehrávané. Chování dvou bab je extrémně vygradované do blondýno-blbostních sfér. Doktor je zase ultra moc expresívně samolibej narcisek, kterej se vyžívá ve svých pomalých lascivních gestech snad ještě víc než Billy Drago. Tohle mi ale zrovna v tomhle filmu přijde, že tyhle přehrávané/špatné herecké výkony jsou záměrné. Některé násilné a nechutné scény jsou oproti tomu dost naturalistické a reálně vypadající. Takže z toho pak vzniká docela zajímavě kontrastní dílo. Jsem zvědavej co má být v plánované dvojce. Tři a půl hvězdy, ta půlka je navíc za tu ústřední těžce úchylnou myšlenku :-) . ()

Flego 

všechny recenze uživatele

Nejde o tú zvrátenosť vymyslieť takýto príbeh o ľudskej stonožke, skôr stupídne výkony zainteresovaných. Režisér a scenárista v jednej osobe hľadá len spôsob šokovať divákov, čo sa mu aj darí, ale to je asi všetko. Je to hlúpy film. Predpokladám, že pripravovaná dvojka pôjde v podobných stopách. Hoci si neviem predstaviť o čom by mala byť. Ale to možno preto, že nie som úchyl. ()

Reklama

Faustka 

všechny recenze uživatele

Vydatné sousto.. Herr Tom. Hrdý následovník Dr. Mengeleho provádí pokusy. Co chcete.. Dr. Heiter je po vzoru svého předchůdce vědec a taky nechutný nacistický prase. Nicméně.. moje měřítko snesitelnosti "nestrávená večeře" zůstalo na místě, takže p-o-h-o-d-a. A Sixovi je jasný, že se najdou jedinci, kteří tyto zvrácené experimenty přijmou bez viditelné újmy. U mě je to zjevné,… až na tu hlavu jsem zdravá. ()

hirnlego 

všechny recenze uživatele

Tak nádhernej námět, ze kterýho by se mi v dětství stočil mozek zaručeně ještě víc směr 13. komnata (ve který s láskou provádím různým živým formám různé věci). A tak pokakanej. Ale "má to svý chvilky" (Mengeleho přehrávání, naučná přednáška, možná eště něco), jenže jak začne rákosník líčit svůj trudný osud, nemám z toho dobrej pocit (třeba to bylo schválně trapný, třeba ne - blbý je, že je to ve výsledku vlastně jedno). A hlavně to stupňovaně DEBILNÍ chování všech postav! Uff, no stejně jsem po tom dostala chuť na další díly - asi doufám, že to bude konečně ta laskavá podívaná, ke který jsem původně zasedla. ()

Hrabka 

všechny recenze uživatele

Jeden z nejzvrácenějších filmových nápadů působí chvílemi opravdu hodně nechutně. Když už mám ale takový humusácký nepochopový nápad, tak se snažím ho aspoň nějak využít bez logických chyb. A to se tady vůbec nepovedlo, takových kravin co se tam objevilo... Některé momenty se musí ocenit, ale jinak to byla až na ten nápad celkem nezáživná podívaná. 45% ()

Galerie (11)

Zajímavosti (27)

  • Casting pro dvě dívčí role probíhal v New Yorku. Tom Six to oznámil jako "Casting for controversial european horror film". Přišla tam spousta pěkných holek, když jim ale Tom ukázal nákres lidské stonožky, většina z nich hned odešla naštvaná s poznámkami, že je to blázen a šílenec. Dle jeho slov, jen ty chytré holky zůstaly a vyslechly si, o čem film má být. (headcrab)
  • V úvodnej scéne mal Dr. Heiter (Dieter Laser) na sebe slnečné okuliare. Tieto okuliare patrili režisérovi filmu Tomovi Sixovi. (ShortyIC)
  • Prvá scéna filmu, keď Dr. Heiter (Dieter Laser) uniesol kamionistu, bola natočená v posledný deň nakrúcania. (ShortyIC)

Související novinky

Kevin Smith a nejdivnější horor všech dob?

Kevin Smith a nejdivnější horor všech dob?

14.10.2013

O bizarním projektu Tusk mluví Smith na conech už zhruba půl roku, ale teď se film opravdu stane realitou – natáčení začne už příští měsíc a svérázný scenárista a režisér právě pilně obsazuje hlavní… (více)

Reklama

Reklama