Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Rick bere Carla a Michonne na malou výpravu za zbraněmi do svého domovského městečka. Tam narazí na starého známého, ale na náladě mu to nepřidá. Carl musí ve městě vyřídit důležitou pochůzku, Michonne se k němu pro jistotu přidá a společné zážitky je oba více stmelí. Rick zatím vede dlouhou, ale neplodnou debatu s Morganem, jenž vidí smysl svého života v čištění ulic města od nemrtvých. Závěrečné momenty epizody se nesou v poněkud bezútěšné atmosféře. (Necrotongue)

(více)

Recenze (13)

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ach jo, tak to byla vyložená slabota. Předpokládám, že je to epizoda, která vznikla jen proto, aby znovu uvedla do děje postavu Morgana, protože jiný důvod pro její existenci nenacházím. ()

Rodriguez 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Tak ty mu jíš jídlo? Na rohožce bylo vítejte." *** Rick vyrazí na "nákup" do svého bývalého města. Spolu se synem a Michonne však narazí na hromadu pastí a pak záhadného "pošahaného" střelce. Když ho přemůžou, tak Rick zjistí, že je to jeho starý známý Morgan, který ho v prvních dnech epidemie zachránil. 90% ()

molcan2 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Epizóda je pomerne jednoduchá, keďže Rick, Carl a Michoone hľadajú zbrane a muníciu v jeho starom meste. Dochádza k veľmi potrebnému stretnutiu, a to medzi Rickom a Morganom, a výkony, ktoré títo dvaja v týchto scénach podávajú, sú jedny z najlepších, a to najmä vďaka vynikajúcim dialógom. Lennie James podáva neuveriteľný a uveriteľný výkon ako muž, ktorý sa stratil a zbláznil kvôli strate oboch členov svojej rodiny. Interakcie postáv medzi Rickom, Carlom a Michoonom pôsobia prirodzene a v tejto epizóde je medzi nimi veľký vývoj, čo sa prejaví aj v ďalších sériách, keďže sa tu vytvárajú vzťahy. Dialógy sú perfektné, každá jedna replika funguje. Scott Gimple odviedol pri písaní tejto epizódy skvelú prácu. Mám veľa problémov s jeho písaním v budúcich sezónach a rozhodnutiami, ktoré urobil ako showrunner, ale mal svoje skvelé momenty a toto je jeden z nich. Toto je jedna z mojich osobných samostatných epizód The Walking Dead a jedna z najpamätnejších. Je to výplň, to áno. Ale je to niečo úplne iné ako bežná výplň a to, čo vykonali, bolo jedinečné a dlho trvajúce pre postavy a divákov. Je tu niekoľko skvelých príbehov, vývoj postáv a momentov. Tricia Brock režírovala túto epizódu a odviedla skvelú prácu, veľkolepú prácu pri vytváraní pozoruhodnej epizódy zameranej na postavy, ktorá je potrebná pre väčší obraz. ()

Junys 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Perfektní díl.. Rick, Michone a Carl se vydali do bývalého města aby našli zbraně atp... U jednoho domu uvidí hromadu pastí na mrtváky a jednoho chlápka s kuklou na hlavě. Když ho Carl střelí tak mu sundají masku a zjistí že je to Rickův starý přítel ze začátku epidemie, Morgan. ()

Najt 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Setkání s Morganem po letech byl fajn nápad. Bohužel se ale z něho stal idiot. Ono v tomhle světě se není čemu divit, ještě když se mu stalo to, co se stalo, ale mnohem lepší by bylo, kdyby se přidal k Rickovi a místo sebelitovaní byl vraždící mašina. Takhle se aspoň zlepšil post Michonne, která se pomalu stává součástí naší grupy. Takový odpočinkový díl o 4 hercích. ()

K1NGSLAYER 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nic moc se opět nestalo, celá epizoda se vlastně točí jenom okolo 3 (4) postav a to se mi moc nelíbí. Rick potkává starého známého, ale opět jde každý svou cestou. Divné, ale nenudí to. ()

PatrikP4 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Oddych před bitvou? Aneb jak získat zbraně, pamatuju si že jsme čekaly až se postava která je v tomto díle vrátí, ale že jen tak na krátko jsme netušily, Carl a Rick pomalu berou Michonne za svojí a věří že bude produktivní členka skupiny... ()

Reklama

Reklama