Reklama

Reklama

Hulk na neznámé planetě

  • USA Planet Hulk
všechny plakáty
Trailer

Hulk byl pro svou nezvladatelnost vyhoštěn do vesmíru. Jeho raketa ztroskotá na vzdálené planetě Sakaar, ovládané tyranským vládcem. Hulk je prodán do otroctví na gladiátorské zápasy a brzy se stane jedním z nejmocnějších bojovníků. Společně se svými druhy chce vybojovat svobodu pro sebe a zubožené lidi Sakaaru i za cenu úplného zničení... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (119)

Raziel_cz 

všechny recenze uživatele

Přímočará akčňárna, která má spíš než s klasickými marvelovkami mnoho společného s Conanem a Johnem Carterem. Scénář je poctivé, byť lehce předvídatelné řemeslo. Postavy to ale táhnou, má to skvělou hudbu, přesdržky a atmosféru právě třeba Howardových příběhů. Jo, mohlo to trochu zpomalit, aby zvraty a pokusy o emotivní scény nebyly sázeny jakoby mimochodem, pokud zrovna někdo nebije někoho jiného do hlavy, ale to je moje jediná výtka. A je to asi jako vytýkat emoční distanc Komandu, takže za mě spokojenost. ()

Lachvos 

všechny recenze uživatele

Jeden z těch ne tak ohromujících snímků. Animace stálé stejné, příběh úžasný, ale za necelé dvě hodiny se nedokáže dostatečně rozvinout, aby to divákovi něco dalo a ho to vtáhlo do děje. Hulk/Bruce Banner byl vždy comicsová postava lehce rozpolcená, něco jako doktor Jekyll/pan Hyde a další, záleží ovšem pouze na situaci či úhlu pohledu. Čistě náhodou jsem nedávno narazil na pár názoru, že Hulk by v Avengers (v roce 2012 se chystá do kin v hrané verzi) neměl vůbec co dělat...no co naplat. Ale jako oddychovka na volné odpoledne, zvláště pro lidi kteří jako já milují animáky, se určitě hodí ;) ()

Reklama

Davies182 

všechny recenze uživatele

Nevěřím vlastním očím. Už zhruba před dvěma roky jsem dospěl do stádia, kdy mě málokterý film dokáže něčím překvapit. Postavy jsou jasně nalajnované podle jednoduché šablony, příběh předvídatelný, dějové rádoby zvraty jakbysmet. Člověk se musí sakramentsky snažit, aby si v nejen hollywoodském portfiliu našel kousek, který jej dokáže vnitřně naplnit a odzbrojit, ne jen pobavit. Naposledy jsme tu měli Inception. No a teď je tady Planet Hulk - animovaný film od Marvelu. Animák, který je napínavý jako filmy od Pixaru, je absolutně nepředvídatelný co se týče dějové linky (scénář přitom nepůsobí vyumělkovaně ani absurdně), a "hraje" v něm panoptikum postav tak živoucích, věrohodných a pochopitelných, že jsem zapoměl mrkat, jak jsem je hltal očima. A ty dialogy! Prostě nevycházím z údivu... To jen tak na okraj. Druhou půlku snímku vyplňují úchvatné akční scény - ovšemže, když je to animované. A podle komiksu. A jinak: vrtá mi hlavou, jak mohou mít téměř všechny marvelovské / DCčkovské snímky široko daleko nejlepší úvodní titulky. Režiséři hraných akčňáků by se mohli učit... ZAJÍMAVOST: Postava Beta Ray Billa byla přidána mimo kontext s komiksem - v originální sešitové podobě se totiž na jeho místě objeví Silver Surfer. ()

mysiak 

všechny recenze uživatele

Takže Planéta Hulk...odstranení Bruce Banner...ostal len Hulk, ktorý sa ako tak snaží byť človekom...akciou sa nešetrí..ale máme tu inú animáciu ako napr. v Hulk vs. Wolwerine..čo je možno na škodu...ale človek si zvykne...príbeh je opäť "nečakane" jednoduchý ako facka...ale celkovo sa jedná o dobrý animák s Hulkom ()

Joe321 

všechny recenze uživatele

Hulk mi přišel až moc myslící, ale zase se díky tomu rozjel zajímavější scifi děj v mimozemském prostředí. Chtělo to víc Hulk smash hlášek. Ostatní postavy nejsou nudné, liší se od sebe. Potěšilo objevení Asgardských. Je to vlastně jen rubačka, ale vcelku zábavná. -"Finally! Now I know who to smash!" ()

Galerie (4)

Zajímavosti (9)

  • Během celého filmu se Hulk nikdy nepromění v Bruce Bannera. Spoluautor scénáře Greg Johnson to zdůvodňuje tím, že atmosféra Sakarry je pro lidi toxická a Hulk by tak po přeměně umřel. Režisér Sam Liu naproti tomu tvrdí, že tekutina, která loď před dopadem na planetu zaplavila, Hulka v jistém smyslu pozměnila. (HellFire)
  • V komiksové předloze je třetím soupeřem Hulka Silver Surfer. V době produkce snímku nebyla práva k použití Silver Surfera k dispozici, nahradil jej tak Beta Ray Bill. (HellFire)

Reklama

Reklama