Reklama

Reklama

Začínajícímu spisovateli Aaronovi právě zemřel otec, na jeho velkolepý a důstojný pohřeb se sjíždí celé příbuzenstvo. První problém nastává v okamžiku, kdy Aaron zjistí, že tělo v rakvi patří cizímu muži, tím ale potíže spojené s pohřbem zdaleka nekončí. Aaronova matka Cynthia neustále srovnává syna s jeho úspěšnějším bratrem, spisovatelem Ryanem. Aaron totiž zatím nevydal žádnou knihu, a navíc nedokázal ani zplodit potomka. Ryan přiletěl na pohřeb první třídou a Aaron doufá, že bratr bude financovat polovinu pohřbu. Ryan však tvrdí, že nemá žádné peníze. Všichni očekávají, že smuteční proslov přednese Ryan, Aaron však trvá na tom, že jako prvorozený syn bude mluvit on. Pohřeb se brzy podobá velkému rodinnému cirkusu. Každý, kdo přijel, přivezl s sebou své problémy a nevyřešené konflikty. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (274)

-bad-mad-wolf- odpad!

všechny recenze uživatele

Kvalitu tohohle remaku dokonale vystihuje jeho název. Amíci prakticky věrně přetočili původní film, veškerý humor však nahradili vulgaritou, afroamerickým pitvořením se, přímočarými gagy a několika debilními nápady (nadržená manželka). Rozšklebená křečovitost všeho omráčí tuplem ty, kteří originál viděli a nezapomněli. ()

IQ Tiqe 

všechny recenze uživatele

Je hezký sledovat ta naprosto rozporuplná hodnocení. Takže pro ty, kdo neviděli britskou verzi z roku 2007, mrkněte se napřed na tu, podle mě byla geniální. Já jsem se tohohle "remaku" (jestli se natočení skoro téhož po 3 letech dá remakem nazývat) celkem bál, neměl žádné očekávání, jen jsem si chtěl připomenout suchý humor z britské verze. Příběh zůstal, liliput zůstal, jen zbytek členů byl nahrazen zástupěm černochů zvučných jmen - nic proti, ale asi všichni znáte černošský styl hraní, takové to přehrávání... Někdy to bylo přehnaný a působilo to lehce trapně; suchý humor se, bohužel vytratil. Podstatné je, že i přes to, že tato komedie nepřinesla oproti originálu nic nového, mě celkem pobavila a neznat originál, určitě bych ji nezatracoval. ()

Reklama

Terva 

všechny recenze uživatele

USA remake filmu z roku 2007. Snímek má obsahově stejné úvodní titulky jako jeho předloha, akorát trochu jinak pojaté. CITÁT - Kdo je to ? To není můj otec !........ Jinak to samé, co taky čekat od remaku, valium a osoba co ho pojme, nebo spíš pojí atd. Původní snímek je celkem vtipný ale jeho remake je hrůza. Akorát v černém. ()

lesumir odpad!

všechny recenze uživatele

Zoe Saldana je vazne neuveritelne sexy kunda a Mardsen hraje co to da, ale ve vysledku tahle radoby black komedie, ktera ani z dvou procent nema na puvodní britsky original, totalni sracka :-)) Urvani, otravni, nesympaticti cernosi faktnejsou moje krevni skupina, ikdyz Martin Lawrence byl hodne dobrej! ()

lennyd 

všechny recenze uživatele

Smrt milovaného otce a manžela, a jeho pohřeb není veselou událostí. To by ale tato událost nesměla nastat v této rodině, která se v kompletní sestavě setkává právě pouze na pohřbech. A když se k pohřbu ještě připlete něco drog, maskovaných za válium a homosexuální přítel zesnulého, není o nečekané situace nouze ... Safra, poslední dobou se mi to stává nějak často - člověk si zde vyhlédne nějaký hezký film (v tomto případě tento) a pak sáhne o škatulku vedle, a dostane něco jako je nevtipný remake vybraného filmu. A bohužel - Horší než smrt z roku 2010 opravdu nevtipná je - sic herecké obsazení je opravdu skvělé (Chris Rock, Martin Lawrence, Danny Glover či Luke Wilson), ve výsledku je to bída. Fekálního humoru nemálo (invalidní strejda na wc), opravdu vtipných scén poskromnu. No nic, příště budu muset být pozornější a sáhnout po anglickém originálu... ()

Galerie (46)

Zajímavosti (6)

  • Po filmu Modrý Blesk (1999) se jedná již o druhý snímek, který Martin Lawrence a Luke Wilson natočili společně. (Lembi4)
  • Ve filmu hraje Peter Dinklage stejnou roli jako v stejnojmenném filmu z roku 2007. (Gerret)
  • Postava Dannyho Glovera ve filmu pronese stejnou frázi, která zazněla ve všech filmech série Smrtonosná zbran, a to: “I'm too old for this sh*t." (Kroeger055)

Reklama

Reklama