Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Odpudivě neodolatelný kasař Willie (Billy Bob Thornton) je stále alkoholik, pořád děvkař a už zase na dně. O tom, jak prochlastat a proválet život by mohl vyučovat. Jednoho dne Willieho vyhledá jeho bývalý parťák Markus (Tony Cox), kterého předčasně propustili z vězení. Fakt, že se vzteklý trpaslík Markus kdysi pokusil Willieho zabít, dokáže jinak velmi zásadový Willie přehlédnout. Motivací je Marcusova nabídka na „prácičku", která vynese 2 milionů dolarů. A tak se osvědčená zlodějská dvojka vydává na svou velkou akci do Chichaga. Jenže nic není tak snadné, jak se zdá. V Chicagu Willie potkává svou kudrnatou, zlatovlasou noční můru v podobě buclatého a stále veselého Thurmana Mermana (Brett Kelly). Aby pohrom nebylo dost, na scéně se objevuje Willieho matka Sunny (Kathy Bates), kterou Willie 15 let neviděl. A protože jablko nikdy nepadá daleko od stromu, Sunny vykazuje silné kriminální sklony a zlodějský talent. Plán je však pro nyní již čtyřčlenný gang jasný. Obléci santovské obleky a na Štědrý den vybrat napěchovaný sejf chicagské charity. Jenže ředitelkou této charity je okouzlující a ostýchavá Diane (Christina Hendricks), která ve Williem probudí jeho romantickou duši a chlípné libido... (Bioscop)

(více)

Videa (34)

Trailer 2

Recenze (180)

HorrFi 

všechny recenze uživatele

Pro mě nejočekávánější komedie za poslední roky.. hned co jsem uviděl trailer tak jsem se nemohl dočkat protože 1čku miluju, ale jak už to většinou bejvá - 1čka zůstala nepřekonaná, protože to se překonat nedá.. Bad Santa 2 je ale pořád dobrá zábava pro lidi kterým nevadí tenhle humor.. Bret Kelly za ty leta vyrostl do vejšky, ale jinak vypadá v podstatě stejně.. pořád to samý, ale funguje to.. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Když někomu blejete moc často do klína, zahubí to i romanci." Tak to si budu pamatovat a nejen to. On ten tradiční symbol vánoc, tedy sprostý, ožralý a smrdící Santa, má totiž poučení na rozdávání. A jelikož není lakomý, tak se o ně podělí s divákem. Je tedy pravda, že pokrytci, zastánci etikety a ti, kteří ještě nikdy neřekli sprosté slovo, patrně se Santovým způsobem vyjadřování myšlenek nebudou spokojeni, ale to je jejich problém. Mě Hovňous, Trojnožka, maminka i Thurman celkem pobavili. A nyní mě omluvte. Jdu si dát u popelnic pár čísel, ke kterým nikdy nedošlo, s šéfkou té charity, tedy vlastně se špinavou courou. ()

Reklama

MontyBrogan 

všechny recenze uživatele

Sen každej americkej ženy, nechať sa ošukať vychudnutým šesťdesiatnikom vo vypĺznutom kabáte Santa Clausa. Kľudne na ulici alebo na záchode, veď jeho neoholený ksicht páchnuci chľastom má nepochybne čaro. Keby to niekomu náhodou nestačilo, nosí so sebou černošského liliputána a basistku na dôchodku s námorníckymi tetovaniami. V prvej časti, kde bol mladší a jeho šarm uveriteľnejší, si paradoxne za sex občas aj platil. A žena, ktorú zbalil, mala úchylku na uniformy. Tu už sa však musí jednať o vianočný zázrak. ()

ForGump 

všechny recenze uživatele

Konvenční komedie plná onanie, souloží (ačkoliv kdyby u vás Christina Hendricks, takhle párkrát zastavila... mnoo nevim) a fucků, se zápletkou, která byla natočena milionkrát. Některé vtipy byly dobré, především jeden dialog. Jenže ten uvidíte v traileru. Celkově bych řekl, že i téměř podobní Šéfové na zabití 2 byly fajnovější. Na druhou stranu není to tak nechutné jako Grimsby, ale pořád je to podobný model sprostých komedií bez špetky originality, za to s pořádně širokým slovníkem vulgarit. Dost podobné věci čekám od Pařby o Vánocích. 35% ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Štěědrej večer naasral.. Umění Zwigoffa dostat do svých filmů o ztroskotancích porci lidskosti a obhroublou, ale přitom vkusnou vtipnost tady rozhodně nehledejte. Jedna hvězda navíc nad zkurveným betlémem, ve kterém mudrc Baltazar určitě przní ovci a frnda Panny Marie má podobu japonského jídla, je za Billyho Boba, který toho zpustlého losera i přes sračky, které musí vypouštět z úst, dává s noblesou.. ()

Galerie (34)

Zajímavosti (6)

  • Brett Kelly (Thurman Merman) musel kvůli natáčení filmu přibrat přibližně 19 kg. Při natáčení jedl především sendviče s uzeninou a hlavně díky nim se dostal na požadovanou hmotnost. (MessiM)
  • Filmovanie snímky prebiehalo predovšetkým v kanadskej provincii Quebec, ale aj v amerických štátoch Kalifornia, Illinois a Arizona. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama