Reklama

Reklama

Pat a Mat - Série 1 (1979) (série)


Tapety (S01E01)

(epizoda)
  • Polsko Tapety
všechny plakáty
Animovaný / Komedie / Rodinný
Československo, 1979, 8 min

Režie:

Lubomír Beneš

Scénář:

Jiří Kubíček

Kamera:

Jiří Šafář

Hudba:

Petr Skoumal

Obsahy(1)

Pat a Mat nás přesvědčí o tom, že vytapetování pokoje může být někdy pořádná dřina. (mibara)

Recenze (90)

kingik 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Dva nesympatičtí pajduláci si troufli vytapetovat byt. Tedy tohle mě opravdu nebavilo. Animace archaická, příběh zdlouhavý a natahovaný, hudební motiv ok, ale pokud je tohle vrchol Skoumalovy skladatelské kariéry, tak potřeboval víc ošukat bolševika. Režijně bych ty dva homelesáky dokázal ukočírovat i já. Až to měli vytapetované, tak ten jeden chytrák otevřel znovu konzervu, bum bác, a gejzír mrdky byl zase po stěnách. Z toho plyne, že tapetování je děsně out, stejně tak dva boveráci Pat & Mat, nebo jak se ti dva jantaři jmenovali. 20% ()

Karlos80 

všechny recenze uživatele

Jeden z prvních a jeden z nejlepších určitě..To otvírání konzerv, kuwa ani vtom nejmenším náznaku své skromné představivosti jsem netušil co je to za dřinu:-) Veškerá vynaložená síla, je natotata v háji a vám zbudou jen oči pro pláč:-(! O tom už víc machři Pat a Mat (práce všeho druhu). A to by bylo, aby si s tím neporadili po svém:-) Jak? To se nechte překvapit, a nebo se mrkněte a užijte si to do syta, stojí to totiž vážně zato:-) ()

H34D 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jeden z prvních a zároveň také jeden z nejlepších dílů. Pat a Mat - dva ušatí a nosatí můžíčci, neschopni promluvit ani jedno slovo, avšak schopni se ochotně chopit jakéhokoliv problému v domácnosti nám tentokrát ukážou, jak se má správně tapetovat. Závěrečná pointa je fakt podařená... Jsou to prostě moulové k pohledání. 8/10 ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Titul "Tapety" je súčasťou československého krátkometrážneho, večerníčkového, animovaného seriálu "Pat a Mat". Je to v poradí druhá epizóda, ktorá bola v rámci tohto seriálu vyprodukovaná. Bola natočená v roku 1979. Televíznu premieru mala dvadsiateho tretieho novembra 1982. Pat a Mat sa s chuťou a nadšením pustia do tapetovania bytu. Títo dvaja popletení, nešikovní majstri to však zase všetko dojebú. Presne tak ako je to u nich zvykom. *** ()

Davies182 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jsem šikovnej asi jako oni, ale nikdo se mi nezasměje. A i když to nikdy nepochopím, tak pro mě vždy bude Pat a Mat tím nejlepším z Československé krátkometrážní tvorby. Díl s tapetami byl nejlepší v zatapetování hlavní postavy :-). ()

Deimos 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

DVD/// Obsazení 10/10 Děj 8/10 Hudba 9/10 Efekty 10/10/// +geniálně zpracované -zas tolik se toho nestalo, dopadli i hůř(=líp pro nás)/// Kam zařadím tuhle část, to poznám až jich zhlédnu víc. Samozřejmě všechny díli jsou perfektní a proto bude těžské posuzovat, který je z nich nejlepší. Tenhle má všechno co potřebuje, snad jen jsem se nad ním tolik nezasmál, ale to vždy může být momentální náladou. I když věřím, že dokážou víc, i tak dávám solidních pět./// Celkem 90%/// ()

Reklama

Reklama