Reklama

Reklama

Šťastný a veselý Madagaskar

(TV film)
  • USA Merry Madagascar (více)

Je to už skoro rok, co se čtveřice oblíbených hrdinů z Madagaskaru ocitla na exotickém ostrově. Blíží se Vánoce a mají jedno velké společné přání – strávit svátky ve své milované newyorské zoo. Jenže jejich plán na dlouhý let balónem do zimního New Yorku zhatí zlobivý král Jelimán. Aby toho nebylo málo, ještě se jim přitom podaří nedopatřením sestřelit sobí spřežení se Santou. Ten se při pádu praští do hlavy a ztratí paměť. Vánoce jsou ve vážném ohrožení a jedinou naději představují Marty, Alex, Melman a Glorie. Společně musí zastat roli Santových pomocníků a včas doručit dětem dárky. Podaří se jim nakonec zachránit Vánoce? (Česká televize)

(více)

Recenze (121)

klerik 

všechny recenze uživatele

Vianočné tučniaky (Madagascar Penguins in a Christmas Caper) sa mi páčili viac. Je však chválihodné, že vznikajú takéto bonusy - deti budú nadšené. Nám ostatným by sa nič nestalo, keby tento film nevznikol... Je tu však pár prijateľných fórikov, aj základná zápletka je fajn, len je to vážne trochu zbytočné... ()

Boudyy 

všechny recenze uživatele

Původně jsem nechtěl hodnotit, jako jsem nehodnotil Shrekoledu nebo vánoční vydání Doby ledové, avšak chtěl jsem to mít jaksi kompletní a tak sem házím hodnocení i s komentářem. Je to prosté. Opět naši čtyři známí hrdinové a jejich přátelé. tentokrát mají za úkol rozvést dárky místo Santy, kterého omylem sestřelili místní. Santa však není při smyslech a tak naši čtyři přátelé musí zachránit Vánoce a rozvézt dárky. Není to však snadné. Rozvoz dárků doprovázejí otřepaná klišé, na 30 minut je jich dost, ale vše dobře dopadne a všichni se sejdou a popřejí si veselé Vánoce. ()

Reklama

Deimos 

všechny recenze uživatele

TV/// Obsazení 6/10 Děj 6/10 Hudba 8/10 Animace 7/10/// +tučňáci, hudba, k vánocům se to hodí -mohlo to mít klidně víc gagů, méně prostou zápletku/// Přijde mi, že se tady tvůrci opakují. Na Madagaskar 2 se teprve chystám, ale už tady se mi zdá, že s postavami se nikam moc nepohnulo. No ale je to pořád lepší než Šrekoleda, která je víc trapná a nudná. Šťastný a veselý Madagaskar je ještě celkem přijatelná sranda, která především na vánoce nemůže nikoho urazit./// Celkem 65%///PS: Naučil jsem se nové slovo: bipolární :-) ()

tommmy89 

všechny recenze uživatele

Pre mňa jednoznačne najlepší a najúsmevnejší diel zo série madagaskaru. Vianočná atmosféra pekne vykreslí našich priateľov Alexa, Melmana, Gloriu, Martyho a tentokrát i kráľa Juliena a Santu. Isto sa pobavíte na tom, ako zostrelia Santa Clausa z lietajúcich saní v domnení, že je to "zlý vianočný škriatok". Túto neplechu budú musieť napraviť a aj napravia svojim spôsobom. Určite si to nenechajte ujsť a pozrite si túto 20 minútkovku ! :-) ()

T-pack 

všechny recenze uživatele

Ne příliš vtipný a celkem nucený vánoční kraťas. Zachraňují ho tučňáci a alespoň u mě animace, která připomíná některým jiným nejmenovaným animátorům, že občas nejde o to, udělat animaci co nejvěrohodněji. Ta hranatost a absurdnost tomu prostě sedí. Hvězdičku strhávám za posedlost písní, která jde asi takhle: "I like to move it..." ()

Galerie (5)

Reklama

Reklama