Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Pět nezávislých příběhů, vykreslujících osudy na první pohled běžných jedinců, kteří jsou postaveni před situaci nabourávající jejich dosavadní život takovým způsobem, se kterým se vyrovnávají destruktivně a to ať už vůči sobě nebo svému okolí. (pernicek83)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (45)

Jordan 

všechny recenze uživatele

Každá z piatich poviedok mala niečo, čo stálo za to, no žiadna okrem poslednej sa nevymkla priemeru, pretože zároveň mala aj niečo, čo tie klady vyvažovalo na opačnú stranu. Tak napríklad prvá mala dobrý cast a fajn rozohrané vzťahy "weird" otcovskej lásky a žiarlivosti, ale záver bol predpokladateľný a jasný a celé to vyzeralo ako nejaký americký seriál. Druhá mala peknú a fajn hrajúcu hlavnú predstaviteľku a milo úchylnú hlavnú zápletku, no bola to len plochá banalitka so záverom jasným od začiatku. Tretia mala dobre nacastovanú teplošskú dvojicu, no inak to bola asi najslabšia časť, taká pozérska šaškárina. Štvorka bola tiež dosť o ničom, iritovali ma úplne všetky herecké výkony, celé to bolo veľmi neuveriteľné a o ničom. Päťka bola vlastne najlepšia, aj keď možno mne chýbalo potom dovysvetlenie, prečo si vyhliadol ju, ako ju našiel a skrátka ten charakter útočníka bol nejaký nekonzistentný (vyzeralo to na rituálneho úchyláka, a bol to len taký zakomplexovaný úbožiak, ale to sa asi na tak malej ploche nedá rozohrať, hlavne keď je hlavná postava, ktorej sa poviedka venuje, ona). Toto je teda poradie od najlepšej po najhoršiu: 1) Maneater 2) The Green Eyed Monster 3) This Little Piggy 4) Buyers Remorse 5) Kangaroo Court. O - málem bych zapomněl: VIAC SHANNEN DOHERTY! ()

uiu 

všechny recenze uživatele

Popis filmu sliboval 5 příběhů, které vyústí tak, že vám z toho bude rozum přecházet. Ano, mě přecházel, ale spíše nad podivností scénáristů. První příběh je o zasnoubeném páru, kdy muži z předchozícho vdoveckého manželství přijede patnáctiletá dceruška domů, aby se seznámila s macechou. Otec s dcerou ale mají podivně blízký vztah hraničící s incestem a Rosamund Pike jako snoubenka se nestačí divit... Druhý příběh je o dívce, kterou její přítel požádá, aby v sexu zkusili něco nového. Jamie Chung to udělá a nedopadne to s ní moc dobře. Třetí příběh je o homosexuálním páru, který si nelegálně adoptuje africkou holčičku. Ta bohužel není podle jejich představ, takže to opět vyústí v netradiční řešení situace. Čtvrtý příběh je o partě rozmazlených kluků, kteří řeší krádež pupeční šňůry mrtvého dítěte služky. I toto vyústění je prý šokující. A pátý příběh nám dává dohromady Zoe Saldanu a Nicka Stahla, kdy ona je znásilněná a on je násilník. Některé příběhy zaujmou, jiné jsou vyloženě nudné. Některé jsou až nechutné, jiné trapné. Některé tlačí na pilu, aby působily směšně a některé mají tohle všechno dohromady. Nemůžu vyloženě říct, že by se mi nějak extra líbil konkrétní příběh. Kdyby byly příběhy nějak spojeny, možná by to bylo lepší, ale jen dva příběhy nám spojuje postava psychiatričky Shannen Doherty a to je málo. Čekala jsem něco jiného, čekala jsem příběhy ve stylu šíleností Guye Ritchieho, neuvěřitelné náhody a směšné, ale logické řešení situací (stejně jako v krimi komediích Ritchieho), ale dočkala jsem se jakéhosi patvaru nechutnosti a zvrhlosti. ()

Reklama

fruitbueno 

všechny recenze uživatele

Nejblbější na tom všem je, že z toho nemám žádný dojem. Trailer mě natěšil jak malou, následovalo útrpné čekání a sama podívaná prosvištěla téměř bez emocí. Škoda, náměty zajímavé, koncentrace hereckých es na silné úrovni, neotřelá forma... všechno vyšumělo tak nějak do ztracena. Ó škoda přeškoda, řekli by bejbypankáči ()

Mr.Bulanek 

všechny recenze uživatele

Jak bylo napsano na zacatku 5 tales of madness. Kazdy pribeh poukazal na jine. prvni pribeh me nejak moc neoslovil mozna proto ze byl prvni a nebo ze byl proste slabsi 3*, druhy pribeh byl hodne zajimavy 5*, treti pribeh myslel jsem ze se mi to zda ale ono ne sice byl slabsi nez druhy ale lepsi nez prvni 4*, ctvrty pribeh jakmile jsem slysel Blanca myslel jsem ze se divam na weeds 4* za hippies jinak bych dal za 3*, paty pribeh no stejne jako druhy zajimavy 5*. Takze suma sumarum 4*. takovy typ filmu neni zrovno moje gusto ale oslovil me uz trailer hlavne hudba v nem (Edvard Grieg In the Hall of the Mountain King) a cekal jsem a cekal. a dockal jsem se teto neotrele podivane. takze dobrou noc a bacha kam strkate prsty! ()

VooDoom 

všechny recenze uživatele

Nečetl jsem o čem film je, prostě jsem si ho zapnul a čučel s otevřenou pusou... :-) První příběh ve mě budil jistý pocit, že tatínek má svoji holčičku až moc rád, to se po chvilce ukázalo jako pravda, tak jsem pouze čekal, kdy dojde k aktu mezi tátou a dcerkou. Ukázalo se, že jsem se zmýlil, nevadí. I tak se mi to líbilo, pět hvězdiček....Druhý příběh mi přišel více vtipný, i když se jednalo o vážnou věc :)) Kdo z celé planety by se více hodil do tohoto příběhu, než asiatka. Na ni můžeme pohlížet buď jako na slušnou holčičku a nebo jako na perverzní ...... Tak, či, tak si uvědomuji, že právě rozložení herců je naprosto geniální. Mladá nevychovaná, nadržená dcerka + playboy tatínek a jeho blonďatá, žárlící přítelkyně---chlápek s ušuntělým vzhledem, který má rád prst v řiti + mladá poslušná asiatka---dvě bukvice + jedno africké dítě :D --- bohatý parchant + služka, jak jinak v USA, než španělsky mluvicí a silně věřící s pupeční šňůrou ve šperkovnici--- a nakonec, pro mě nejslabší příběh žena, asi indka, se zálibou nechávat se znásilňovat...Celkově to vidím na čtyři zasloužené hvězdičky, hudba byla ušita přímo na míru jednotlivým situacím, herci byli parádní, nemám co dodat, snad jen, neváhejte a pusťte si tento film :-) ()

Galerie (9)

Reklama

Reklama