Reklama

Reklama

Kateikjó Hitman Reborn!

(seriál)
  • Japonsko 家庭教師ヒットマンREBORN! (více)
Japonsko, (2006–2010), 81 h 12 min (Minutáž: 24 min)

Předloha:

Akira Amano (komiks)

Kamera:

Júki Hama

Hrají:

Hidekazu Ičinose, Kendžiró Cuda, Daisuke Namikawa, Ken Narita, Tošijuki Tojonaga, Čieko Honda, Jumiko Kobajaši, Džunko Takeuči, Masami Iwasaki, Satoši Hino (více)
(další profese)

Epizody(203)

Obsahy(1)

Cunajoši Sawada, ve škole mu neřeknou jinak než „K ničemu Cuna“, je hlavní postavou tohoto anime a, jak už napovídá přezdívka, je naprosto neschopný – jak v učení, tak i ve sportu. Jenomže jednoho dne se objeví učitel zabijáků Reborn a oznámí mu, že ho vycvičí na Desátého vůdce mafiánské rodiny Vongolla, se kterou je, ač to nevěděl, Cuna krevně spřízněn. Jenomže Cuna je opravdová nula, která kolem sebe stále jen křičí „Zachraňte mě!“, „To nezvládnu!“ a k ničemu se nemá. Dokáže z něj přesto Reborn vychovat schopného mafiána, který ochrání svou novou rodinu? Možná že s kulkou Posledního přání, střelenou přímo doprostřed Cunova čela, se to podaří, pokud to tedy Cuna přežije… (Zíza)

(více)

Recenze uživatele Zíza k tomuto seriálu (1)

Kateikjó Hitman Reborn! (2006) 

Měla jsem za sebou prvních cca. 13 dílů a říkala jsem si, co je to sakra? Vždyť to má slibovat akci a ne ubrečeného, ufňukaného hlavního hrdinu, kterej mě svým "Tasukete!" vážně vytáčel, měla jsem chuť popadnout obrazovku a vyhodit ji z okna. Bohužel, po dalších 13. dílech se má nechuť k němu nezměnila, ale vydržela jsem se dívat dál. Proč? 19. díl začal slibovat akci, začalo se něco dít, kluci se i porvali a s protivníkem, který zrovna nebyl slabá liga, jenomže to trvalo všeho všudy 4 díly a zase nastoupila ta děsivá už nuda, prostě přilezly díly pomalu horší než filleru u Shippuudena. Ale pak mi někdo slíbil, že příjde akce, že po tom zdlouhavém a leckdy opravdu otravném představování postav příjde nářez, tak jsem vytrvala. Vypadá to, že jsem udělala dobře. Po 30. díle se začíná se zajímavým tréninkem, který se rozhodně vyplatí, protože příjdou velmi zajímavé souboje, prostě konečně akce a Cuna, zaplaťpánbůh, přestane tolik křičet "Zachraňte mě", nebude se krčet, už nebudete tolik brečet a fňukat a vypiluje si tu svou techniku, tu svou schopnost a stane se z něj docela cool týpek. No, zatím jsem u 54. dílu - budu se hlásit dál :-) ~~~ jsem zase o 20 dílů dál a musím říct, že po souboji o 7 volgolských prstenů opět přichází útlum, opět takové docela už nudné a okoukané díly, které chcete mít rychle za sebou, jenomže ty jsou z ničeho nic přerušeny - BUM! A přichází další akce a to docela nadupaná. Hoši se nám přenesou do budoucnosti! A tam... hele, mrkněte se -_^ ~~~ Zjistila jsem, že vlastně všechny postavy jsou fajn a lze si je oblíbit, teda až na tu pětiletou krávu, fakt kdyby tam nebyl, dejchalo by se mi líp... Ale jinak - v té budoucnosti - docela nářez a dospělý Hibari je prostě božský :-) ()

Reklama

Reklama