Reklama

Reklama

Ludo a Anna spolu žijí dva roky. A spolu s nimi se v jejich domácnosti zabydlela i každodenní rutina. Ludo k velké nelibosti Anny značně zanedbává své domází povinnosti a jemu naopak vadí její neustálé stížnosti. Poté přijede na návštěvu na pár dní Annin bývalý přítel Ralf a Ludo potká na diskotéce svou exlásku Marii. Pár musí čelit mnoha žárlivým scénám z obou stran a také pochybám o jejich vztahu. Anna si tajně přečte Ludovy esemesky a on si zas prohlédne seznam jejích milenců, na kterém hodnotí jejich kvality. Na onom seznamu je i Ralf a jeho skóre je lepší než Ludovo… Po mnoha provokacích, Ludo nakonec Ralfa zmlátí v restauraci a vztekle odejde. Přestože jim na sobě navzájem velmi záleží, oba skončili v posteli se svými bývalými milenci… (HBO Europe)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (40)

adriane9 

všechny recenze uživatele

Klasická "Tilovina" na kterou se opět úžasně kouká.. Jedna z těch dobrých oddychovek, kdy se fakt zasměju (v první dílu byla TOP scéna Anny na toaletě a tady scéna s penisem :-) ).. Taky děsně obdivuji světlo v Tilových snímcích a oční kontakt herců, ten německý vtip a ano, je to vlastně pořád dokola, chlap jenž je na ženské, který se nakonec zamiluje, přesto do těch komedií dává Schweiger úžasného ducha a v neposlední řadě své tělo na které fakt můžu koukat a nebude mi to vůbec vadit :-). ()

Sofia 

všechny recenze uživatele

Zatímco prvnímu dílu (Keinohrhasen) jsem vyčítala vulgaritu, tady bych vyčetla spíše sentimentalitu (ano, Til Schweiger v několika scénách dokonce brečel...). Druhý díl mi byl ale přesto nějak bližší, asi vzhledem k tomu, že žiju ve vztahu, takže mi film o partnerských krizích řekne více než film o hledání partnera. Některé dialogy jsou sice hodně klišovité a předvídatelné, happy-end až skoro neuvěřitelný, ale jde o příjemný oddychový film. A v neposlední řadě oceňuju Schweigerovu kreativitu v pojmenování své dcery - Emma Tiger Schweiger se opravdu krásně rýmuje. ()

Reklama

erapo 

všechny recenze uživatele

Skvelé pokračovanie. Til Schweiger ma iba utvrdil v tom, že talent na režírovanie má. Len sa mi to zdalo v istých momentoch až moc prehnané a záver ma trošku sklamal. Ale ak to beriem v zmysle, že je to jeden z najlepších európskych filmom posledných rokov v tomto žánre, tak moje hodnotenie je veľmi veľké. ()

sulimo 

všechny recenze uživatele

Tohle mě bavilo o trošičku kus víc než jednička. Sice bych se bez pár scén obešla, ale i tak se jedná o vtipnou romantickou komedii a drama zároveň, kde to mezi ústřední dvojicí jiskří tak, že by jim to mohl závidět kdejakej hollywoodskej romantickej trhák, tohle se prostě a jednoduše povedlo, a mé ženské srdce se platonicky zbláznilo do Tila Schweigera. ()

IQ Tiqe 

všechny recenze uživatele

Ještě že mezi těmi dvěma tak funguje chemie a oba se umí skvěle ksichtit, protože oproti prvnímu dílu je tohle minumálně o úroveň horší. Originalita žádná; je to laciný; nebýt pár vtípků a těch dvou, tak je to jen skoro podprůměrná romatická sračka. Ale přesto mě víceméně bavila. Se zavřenýma očima 3*. # [viděno: monitor, 5.1] # příběh 5 | hudba 7 | humor 3 | akce 0 | napětí 0 | pustil bych si znovu 5 ()

Galerie (35)

Zajímavosti (6)

  • "Keinohrhase und Zweiohrküken" je názov jednej zo spoločných knižiek Tila Schweigera a Klausa Baumgarta. (Karush)
  • Hneď po premiére Til Schweiger oznámil, že plánuje a pripravuje pokračovanie Kokowääh (2011). (Karush)

Reklama

Reklama