Reklama

Reklama

Rodinný film, k jehož vychutnání žádnou rodinu nepotřebujete. Neskutečně vtipný knižní bestseller ožívá ve skvělé rodinné komedii! Greg Heffley má velké plány do budoucna, ale nejprve bude muset překonat tu nejhorší a nejvíc ponižující zkušenost každého dospívajícího – střední školu! A to vůbec nebude snadné, vezmeme-li v potaz, že tam na něj čekají zarostlí pihovatí blbečci, zákeřní surovci, plesnivý sýr a jaderné vši! (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (116)

Ryuuhei 

všechny recenze uživatele

Tento snímek bych nazval fekálním filmem pro děti, který se nebojí zajít až za hranu nechutnosti. Nenastala jediná opravdu hluchá chvíle, pořád se něco dělo a příběh jen lehce moralisticky naznačil, že je někdy lepší být sám sebou, než se za každou cenu snažit být někým jiným a zažít akorát pravý opak. Prvně, co jsem film viděl, se mi docela líbil. Podruhé nemůžu, než udělit plné hodnocení. Knihy nečtu, ale tuto filmovou sérii zkrátka zbožňuju! 95% ()

PlysovyMacko 

všechny recenze uživatele

Neškodný detský film o chlapcovi Gregovi, ktorý sa chce stať najpopulárnejším na skole. Čím viac sa snaží, tým menej mu to vychádza, je dosť sebecký a je schopný podrazit kamaráta. Na môj vkus je na to trochu malý. Greg až tak sympatický nie je, to kamarát Rowley je rozkošný. Veľa humoru tu nie je, ale je to celkom pohoda. ()

Reklama

B!shop 

všechny recenze uživatele

Neskutecna ptakovina, ale clovek se proste musi smat. Pribeh tu vicemene neni, je to spis takovy epizodni, proste scenky ze zivota decek ve skole s jejich problemama a zabavama. Misty se sem sice zacne protlacovat nejaky to poucovani, ale nastesti ne nijak vyznamne, vetsinou to jsou proste tu vice, tu mene vtipny/trapny forky. Film navic dost svizne odsejpa, takze nuda nehrozi. Co se tyce hercu, jasne, nemaj moc co hrat, ale i tak jsou dost tragicky a to deti i dospeli. Ale jako 90 minutova oddechovka, proc ne. ()

vyfuk 

všechny recenze uživatele

Jeff Kinney je kouzelník v tom, že i to nejtrapnější a nejnaivnější dokáže udělat bestsellerem. Thor z toho, ale udělal klasický béčkový rodinný snímek skoro o ničem jiném než, naivnosti a trapnosti. Gordon by mohl být velmi nadějný herec a neříkejte mi, že když už kniha je bestseller, tak film by nemohl být také (viz Pán prstenů, Harry Potter). Jediní herci, který byli ve filmu normální byli Gordon, který se alespoň snažil, Moretz, která svou hereckou dokonalost ukázala již několikrát a Zahn, který byl nejlepší otec v jakémkoliv béčkovém rodinném filmu. Celkově - Režie: 2, Scénář: 3, Herecké výkony: 1, Námět: 1* ()

Phex 

všechny recenze uživatele

Knižní (komiksová) předloha je na 5*. Je to knížka sice primárně určená pro děti, ale nad jejím suchým, jasným humorem se pobaví úplně každý. Přenést tu geniální jednoduchost pár čar a dvou vět, které tvoří většinu gagů, na plátno je dle mě nemožné. Tento film, není úplně špatný, ale je až příliš infantilní. ()

Galerie (54)

Zajímavosti (10)

  • Halloweenský kostým Fregleyho je křížencem osla a jednorožce. (HellFire)
  • Mezi původní literární předlohou a snímkem je možné zaznamenat několik rozdílů. Například postava Angie Steadman (Chloë Grace Moretz) se v knize vůbec neobjevuje. (stepnicka)

Reklama

Reklama