Reklama

Reklama

Rodinný film, k jehož vychutnání žádnou rodinu nepotřebujete. Neskutečně vtipný knižní bestseller ožívá ve skvělé rodinné komedii! Greg Heffley má velké plány do budoucna, ale nejprve bude muset překonat tu nejhorší a nejvíc ponižující zkušenost každého dospívajícího – střední školu! A to vůbec nebude snadné, vezmeme-li v potaz, že tam na něj čekají zarostlí pihovatí blbečci, zákeřní surovci, plesnivý sýr a jaderné vši! (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (116)

filmmovier 

všechny recenze uživatele

Knihy Jeffa Kinneyho patří k těm nejlepším, jaké jsem kdy četl a v podstatě tím žiji. Samozřejmě jsem byl zvědavý na film. Říkal jsem si, že musí být opravdu dost těžké převést ty úžasné postavy na plátno. Jsem ale rád, že ten film dopadl tak, jak dopadl - tedy velice dobře. Postavy jsou velmi dobře obsazené, komedie je věrná knize a ještě něco přidává (třeba postavu Chloe Grace Moretz) a já se dobře bavil. Ať natočí všechno a budu spokojený. Převelice dobrá zábava procelou rodinu, ale knihy jsou přece jen lepší. 85%. ()

C0r0ner 

všechny recenze uživatele

Velmi jednoduchá zábava pro lidi všech možných věkových skupin. Rozhodně to není nic převratného ani filmově kvalitního, ale člověk se celou dobu nenudí, je to docela sranda a dá se u toho vypnout hlava. I přes veškerou průměrnost je to pořád lepší než veškeré umělecké klasiky, při kterých člověku nudou klesá každou sekundou IQ. 70% ()

Reklama

sidzej 

všechny recenze uživatele

Trochu mi to pripominalo serial Wonder Years zasadeny do sucasnej doby. Ten bol vsak neporovnatelne lepsi. Technicky je to zvladnute pomerne dobre, Zachary Gordon a Chloe Moretz nedostatkom charizmy rozhodne netrpia ale vo vysledku sa jedna len o klasicky otrepanu pribehovu sablonu so striedanim vkusnych a menej vkusnych scen. Taky neskodny rodinny priemer ktory vylozene nenastve, ale ani nicim neprekvapi. Film na jedno pozretie. 50% ()

Dharter 

všechny recenze uživatele

Tvůrci mají opravdu štěstí, že si do filmu natáhli moji oblíbenou Chloe, jinak bych totiž tenhle film nikdy dobrovolně neviděl. Samozřejmě, že se nejedná o silně primitivní film, ale prostě jsou v ději fragmenty, se kterými nejsem spokojen. Chloe to tedy zachraňuje. Co vůbec měl znázorňovat ten plesnivý sýr? (jenom taková soukromá otázka, na kterou nečekám odpověď); Prezervativ? ❌ ()

IQ Tiqe 

všechny recenze uživatele

Tohle byl krok hodně vedle. Komedie má bavit, ne prudit. A já se zasmál možná dvakrát. V čem byl problém? Cílová skupina je asi do 12 let, a ani tam nevím jistě, jestli se film ujme. V druhé půlce jsem měl chuť to vypnout. A nějaká pozitiva ? Chloe Moretz (Kick-Ass) - bezprostřední, sympatická - už se těším, až ji uvidím v dalším filmu. ()

Galerie (54)

Zajímavosti (10)

  • Halloweenský kostým Fregleyho je křížencem osla a jednorožce. (HellFire)
  • Rowleyho mámu si zahrála jeho skutečná máma. (HellFire)
  • Mezi původní literární předlohou a snímkem je možné zaznamenat několik rozdílů. Například postava Angie Steadman (Chloë Grace Moretz) se v knize vůbec neobjevuje. (stepnicka)

Reklama

Reklama