Reklama

Reklama

Rodinný film, k jehož vychutnání žádnou rodinu nepotřebujete. Neskutečně vtipný knižní bestseller ožívá ve skvělé rodinné komedii! Greg Heffley má velké plány do budoucna, ale nejprve bude muset překonat tu nejhorší a nejvíc ponižující zkušenost každého dospívajícího – střední školu! A to vůbec nebude snadné, vezmeme-li v potaz, že tam na něj čekají zarostlí pihovatí blbečci, zákeřní surovci, plesnivý sýr a jaderné vši! (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (116)

GAVIN17 

všechny recenze uživatele

Zdařilý projekt dle populární komiksovo-textové "nekonečné" série knížek pro starší děti. Ze všech tří dílů nejvíce hodnotím ten druhý, ale ani jeden z dosavadních tří (už měl premiéru čtvrtý) mne nezklamal. Hlavní hrdina je vybrán případně a role se zhostil skvěle. I Roderick je přesvědčivý. Některé hlášky z filmu jsou vynikající a celá série se dá bez problémů vidět i vícekrát. Dávám plný počet bodů, druhý díl mám i v TOP 50 nejoblíbenějších filmů. ()

Martinibaby 

všechny recenze uživatele

Abych pravdu řekla, na film jsem se podívala jenom kvůli Chloe, které tam prostě nebylo dost, takže to celkový dojem nijak nezachránilo. Vůbec jsem od toho čekala něco malinko inteligentnějšího, takhle to byla jedna scéna trapnější než druhá a do toho všeho jsem měla chuť většině herců vyfackovat jenom za to jak se tváří (vážně nechápu kde nabrali takovou hromadu ksichtů).. Na druhou stranu jsem se určitě minula cílovou skupinou, z podobných filmů jsem už prostě dávno vyrostla, tudíž jsem to mohla očekávat :) ()

Reklama

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $15miliónovTržby USA $64,003,625Tržby Celosvetovo $76,127,784Tržby za predaj Blu-ray v USA $4,232,483Tržby za predaj DVD v USA $41,322,659║ Na Americkú produkciu to ušlo, aj keď nemá to tu patričnú ľahkosť a zábavnosť ako podobný Francúzsky film Mikulášove šibalstvá,... vložené animácie tam dobre sadli. /60%/ ()

blackkocour 

všechny recenze uživatele

jak já miluji tyhle infantilní blbé komedie pro smrady. Nejzábavnější knižní série dostala filmovou adaptaci, rovnou celou triologii [čtyřku neuznávám], které se přes své ikonické scény staly skvělým gilty pležr, a herecké podání Grega nebo debílka Rowleyho sedí jak prdel na hrnec. Postavy jsou tak otravné, hnusně americké ale Murphyovsky absurdní, až je to kulervoucně skvělé. Konečně jsem pochopil zadání film podle knižní adaptace.. // giltypležr 🖤 ()

jafuska 

všechny recenze uživatele

Pro mě příliš dětský, a proto asi jako dospělá tyto problémy a události už jdou mimo mě, ale chápu, že jako dospívající divák, nebo dítě si určitě přijde na své, já jsem se tady s tímto projektem hodně minula, tuto dobu mám už dávno za sebou a opravdu jsem ráda, že už ničím takovým nemusím procházet, dětská léta asi jsou fakt těžká, a zapadnout mezi sebe, taky nelehký úkol. ()

Galerie (54)

Zajímavosti (10)

  • Trvalo hodinu a pol sfilmovať scénu, kde Colin prinesie Rowleymu zmrzlinu. V telocvični bolo také teplo, že sa zmrzlina rýchlo topila. (megajalec)
  • Knižná séria "Denník odvážneho bojka" bola vo februári 2019 dvanástou najpredávanejšou knižnou sériou na svete. (megajalec)
  • Halloweenský kostým Fregleyho je křížencem osla a jednorožce. (HellFire)

Reklama

Reklama