Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Zach Galifianakis, Keir Gilchrist, Lauren Graham a Emma Roberts září v povznášející komedii o hledání duševního zdraví na tom nejméně pravděpodobném místě. Někdy to, co má člověk v hlavě, není tak šílené, jak myslí…což rozhodně platí pro Craiga (Gilchrist), vystresovaného teenagera, který raději sám odchází do psychiatrické léčebny, aby si od všeho trochu odpočinul. Místo toho potkává poněkud neobvyklého mentora (Galifianakis), možnou novou lásku (Roberts) a hlavně dostává příležitost k novému začátku. Okouzlující, zábavný a moudrý – takový je příběh o dospívání Něco jako komedie. (Magic Box)

(více)

Videa (3)

Trailer

Recenze (409)

Frajer42 odpad!

všechny recenze uživatele

Kdo čekal našlapanou komedii plnou super hlášek, tak bude asi zklamaný. Stejně jako jsem zklamaný já. Vtip naprosto žádný a z celého příběhu jsem tedy kdoví jak vytržený nebyl. Spíš celý prošel kolem mě. Skutečně jsem odpočítával neustále minuty zbývající do konce. Neskutečná nuda. Snad kromě Zach Galifanakise není naprosto žádný důvod proč tuhle ,,komedii" vidět. Někdy hodnocení na CSFD naprosto nechápu. Komedie, u kterých se člověk dokonce i od srdce zasměje se pohybují někde v modrých či lehce šedých barvách a ,,komedie", kde je vůbec použití slova ,,komedie" ve spojitosti s tímto filmem naprostým rouháním a urážkou tohoto slova jsou červené. Z mého pohledu pěknější odpad. ()

hous.enka 

všechny recenze uživatele

Všichni jsme blázni, co mívaj deprese a milujou telefonování, pizzu a Boba Dylana. Nějak mi tahle bláznivá verze psychiatrický léčebny nesedla. Herci jsou úžasní, o tom žádná (Zach G. a Viola D.), ale ten hlavní týpek, co čeká, že za ním všechno přijde, mi byl nesympatickej. Jak role, tak herec. Film je snímek s dobrym poselstvím, ale dost průměrnou formou. Takovou - jednoduchou, jasnou a hlavně očekávatelnou. Ne že by to bylo špatný, ale zřejmě si tenhle snímek dlouho pamatovat nebudu. ()

Reklama

IQ Tiqe 

všechny recenze uživatele

Ne, že by to bylo kvodíjak špatný, ale na mě to bylo tuuze pomalý a občas nudný. Vlastně je to film o ničem, jen se staží hrát si na chytrý. Nebo takový je? Jestli se budu chvít někdy zabít a vzpomenu si na něj, možhná si ho pustím a uvidím. Jako fanoušek Queen jsem měl v půlce strach, když jsem zaslechl prní tóny Under Pressure a čekal, že bude zpívat psychiatrický sbor, ale pak naštěstí zazněl Freddieho hlas. # příběh 5 | hudba 5 | humor 2 | akce 0 | napětí 1 | pustil bych si znovu 4 ()

Dont 

všechny recenze uživatele

Parádní snímek, který doporučuji všem alespoň trochu psychicky narušeným divákům. :-) Film se nebere moc vážně, přestože rozehrává i některá vážná témata. Výsledkem je něco jako komedie s občasnými prvky dramatu a romantiky. Nasmál jsem se vcelku dost, ale ještě více se mi líbily momenty, které nebyly komické (např. dialog s otázkami, hudební vložka nebo basket se Zachem). Právě Zach Galifianakis se mě hodně zaujal tím, jak se perfektně vypořádal s touto rolí, totéž platí o Viole Davis, která sice moc prostoru nedostala, ale v roli doktorky byla naprosto přesná a přirozená. Na konec jsem si schoval Emmu Roberts. Krásná, sympatická, herecky nadaná, pro mě obrovský příslib do budoucna. Role svéhlavých puberťaček jí jdou na jedničku, těším se na její první „dospělou“ roli. ()

Shit 

všechny recenze uživatele

Koukal jsem na to převážně kvůli Zachu Galifianakisovi, protože je sranda se na něj už jen koukat a to navíc ještě umí mluvit, ale tohle bohužel za moc velkou pozornost nestojí ani jako film, ani co se týká učásti Galifianakise, on sám je sice srandovní, ale celej film tady sám rozhodně neutáhne, obzvlášť, když se tady řeší vážnější téma, i když odlehčenější formou a odehrává se to v psychiatrický léčebně ()

Galerie (27)

Zajímavosti (6)

  • Film byl natočen přibližně za 6 týdnů. (Čulo)
  • Keď Craig (Keir Gilchrist) nastupoval do psychiatrickej liečebne, odobrali mu opasok a šnúrky z topánok, pretože v takýchto zariadeniach sú to nepovolené veci. Avšak niektorí pacienti aj napriek tomu nosili mikiny so šnúrkami. (U_S_O)
  • Ned Vizzini, autor částečně autobiografické stejnojmenné knihy, podle které byl film natočen, spáchal 19. prosince 2013 sebevraždu. V té době pracoval na několika dalších projektech, například na seriálu Believe (od r. 2014) z produkce J.J. Abramse. (Farley)

Reklama

Reklama