Reklama

Reklama

Nejlepší kamarádi Rick a Fred jsou delší dobu ženatí a věčně nespokojení. Mají pocit, že mají málo sexu, a otáčejí se za každou sukní. Po řadě událostí a nápadu přítelkyně psycholožky se jejich ženy Maggie a Grace uchylují k odvážnému kroku. Dávají svým manželům příležitost být zase svobodní a celý týden si dělat, co chtějí, a doufají, že to jejich manželství znovu nastartuje. Nejprve se to mužům zdá jako splněný sen. Problémy ovšem nastávají v okamžiku, kdy zjišťují, že realita nezadaných není tak růžová, jak by se mohlo zdát. Rick a Fred to nechtějí jen tak vzdát a vrhají se do "týdne bez závazků" na plný plyn. Obě ženy i s dětmi odjíždějí k rodičům Maggie na Cape Code, kde si užívají svůj týden bez manželů. Byl to ale dobrý nápad? A platí tato domluva oboustranně? (TV Nova)

(více)

Videa (4)

Trailer 1

Recenze (369)

DJ Obelix 

všechny recenze uživatele

Ne, ne. Doby filmů Blbý a Blbější, Něco na té Mary je nebo Já, mé druhé já a Irena už se opakovat očividně nebudou. Bobby a Peter nám vyměkli a když už se někde snaží přitlačit na pilu, nepůsobí to vtipně. Nicméně Hall Pass nejde šmahem odsoudit. Je to v podstatě průměrná komedie, kterou drží nad vodou jen příjemný Owen Wilson a potěšila mě i účast Jenny Fischer. Nicméně po zhlédnutí vám prakticky celý film vyšumí do 5 minut. Doslova. Film jsem viděl zhruba před půl hodinou a málem jsem jej zapomněl ohodnotit. ()

JJ.Gibson 

všechny recenze uživatele

Nakonec se přikláním ke dvěma hvězdičkám, protože si myslím, že tato komedie o vtazích měla rozhodně navíc!!! To mě docela mrzí, pač Owena Wilsona mám rád i bratry Farrellyovi. Měli skvělou látku, ale nějak to prošustrovali. Wilson, rozhodně umí být vtipnější a jeho ulízlá role mi tolik neseděla. Bohužel na to, že to má být vtipná komedie se zas tolik humoru nedostavuje a nic není pořádně dotaženo do konce. Když už někde má k něčemu dojít, tak se vždy hodí zpátečka a je tu možná až moc mravného poučování. Takže vlastně asi zklamání, než cokoli jiného... ()

Reklama

BoredSeal 

všechny recenze uživatele

Pomalá uzívaná usedlá nenápaditá nuda, která samozřejmě nesmí postrádat fekální element a postavu dementa, debila nebo psychopata. Dodržena jsou všechna klišé - ženy jako moudré obdivuhodné bytosti, které vládnou stupidním chlapům a nejradši by kontrolovaly i jejich rozhovory a názory při partičce karet, jejich manželé jako nudní kokoti (vyjímkou je vrcholně zábavná scéna při návštěvě kamerama prošpikovaného domu a golfové odpoledne), kteří se samozřejmě po nevytěženém týdnu volna vrátí s pláčem do náruče čekajících žen. Díky komediím z posledních let se ze mě pomalu, ale jistě stává misogyn. ()

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

Presne môj druh komédie. Sudeikis a Wilson v najlepšej forme a jeden z tých lepších Farrellyových filmoch. Film má kupodivu aj celkom vtipnú zápletku, ktorá ale ku koncu smeruje k nevyhnutnému happyendu. Ale mimo to si to všetci herci neuveriteľne užívajú a ja s nimi. Jenna Fischer je nádherná a Applegate by pre zmenu nevadila. Skvelé je cameo Stephena Merchanta - hlavne jeho posledná predstava a love gurua Richarda Jenkinsa - aj keď Will Farrell vo Wedding Crashers u mňa vedie. Nuž a potom krásna Nicky Whelan. Čo viac si môže človek od oddychovky želať. Ani to nenazvem quilty pleasure, pretože som vedel do čoho idem aj že budem spokojný. Aj keď uznávam, že takýto humor je naozaj len vec vkusu:) ()

oje 

všechny recenze uživatele

Komedie odproštěná od všech závazků konveční zábavy rozjíždí maratón sexistických narážek a vulgárních dialogových výměn 40letých otců od rodin s duší puberťáka, které scénář stále staví do trapných pozic. Hall Passu se jako filmu formátu nechutné komedie nedá upřít, že se člověk zhlasita zasměje, čímž je hlavní cíl splněn. Škoda jen, že pekelné tempo fórů nevydrželo o trochu dýl. Nebýt druhé poloviny filmu, kdy neotřelý chlapský humor ustupuje na úkor příběhového prozření a trochy poučné dějové náplně, dalo se hodnotit výš. ()

Galerie (42)

Zajímavosti (8)

  • Téma z bežného partnerského života je inšpirovaná príbehom Peta Jonesa. (ash99)
  • Režisérská dvojice bratrů Farellyových často do svých filmů zahrnuje sportovní hvězdy. Otce Maggie si ve filmu zahrál Dwight Evans, dlouholetý baseballový hráč Boston Red Sox. (orkadimenza)

Reklama

Reklama