Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Kolik mužů může skutečně milovat jedna žena?  Podmanivý příběh ženy zkoušené životem plným vášně, krutostí osudu a nespoutané lásky. Film odehrávající se na jižním Slovensku, na samotě ukryté v meruňkových sadech, vás vtáhne do víru vášní tří mužů k jedné osudové ženě a její lásky k nim, se všemi strastmi a radostmi, které dokáže přinést jen život. Slunce, vůně dozrávajících meruněk a hledání vlastního štěstí si vás získají v příběhu silné ženy, která miluje a touží být milována… jako my všichni. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (86)

Anderton 

všechny recenze uživatele

Nech sa na mňa nikto nehnevá, ale závod s bratmi čechmi o to, kto natočí skutočne uveriteľný príbeh zo života sme vyhrali vďaka Marhuľovému ostrovu tentokrát my, Slováci. Moc sa v ňom nenakecá, nie je ani o čom na dedine, často sa robí, občas sa oslavuje, ale hlavne, že sa stále slope (predovšetkým pri spomenutých činnostiach). Žiaden obávaný láskavý ani silený humor, žiadne nereálne hlášky, ktoré by zosmiešňovali postavy, iba realita života, samozrejme v rámci možností. Výpovedná hodnota filmu ale nie je až natoľko silná, aby sme si nevšimli, že sa občas vlečie a dostaví sa sem tam aj pani nuda. Ako pravý vlastenec ale musím pridať od radosti na uchádzajúcim slovenským filmom jednu hviezdu. ()

Ephemeris 

všechny recenze uživatele

Atmosféra ako v knihách Ladislava Balleka a zobrazenie dedinského života, ktorý hádam už ani neexistuje. Niekto by mohol namietať, že hlavná hrdinka je prelietavá nymfomanka, ktorá má na mužov veľmi nízke nároky. Pocitovo sa ale jedná o veľmi sugestívnu vec, ktorá zachytáva krásy "hlbokého juhu" a jeho jedinečné genius loci. Z mosta do prosta, tak ako mám v obľube Pokoj v duši pre zachytenie lesov Horehronia, tak mám v obľube Marhuľový ostrov pre zachytenie Bodzianskych Lúk. ()

Reklama

mira007 

všechny recenze uživatele

Letní slovenská spíše epická atmosférická paráda, z které to vedro a upocená tílka působí na diváka jako by tam byl. Attila Mokoš je tady asi největší herecká extratřída jako obvykle, ale Szidi Tobias zahrála nejodvážněji ( za to hvězda navíc) - tak takhle odvážný milostný nahý scény se v Čechách netočej a já myslel, že Peter Bebjak se montuje jen do seriálových kriminálek ( Čára čestná vyjímka) ()

pm 

všechny recenze uživatele

Dotek starších artových filmů, které mám ráda. Dotek léta, prázdnin a dětství, které s příběhem nemají nic moc společného. Výborná hudba Juraje Dobrakova a spousta drobných hezkých detailů. Snaha pochopit život? Tak jo, proč ne... přitom vědět dopředu, kolik minut se na plátně ohřeje György Cserhalmi, zřejmě bych ani nešla do kina. ()

troufalka 

všechny recenze uživatele

Příběh si vychutnáte mnohem víc, když si nepřečtete oficiální text distributora. Kdo udělal tu chybu jako já, přesto mu to nezabrání vychutnat si jedinečnou atmosféru s vůní meruňkového moku a chlapského potu. Zvolené prostředí a výběr herců přispělo k natočení snímku, na který jen tak nezapomenete.                                                                                                        Challenge Tour říjen 2015: 30 dní se světovou kinematografií ()

Galerie (25)

Zajímavosti (6)

  • Nakrúcalo sa 3 roky. [Zdroj: FilmMax] (ash99)
  • Autor scenára Peter Lipovský je v skutočnosti manželom predstavitelky Bábiky, herečky Szidi Tobias. (BathoryMan)
  • Dej ľúbostnej drámy je zasadený do prostredia Bodzianskych lúk na južnom Slovensku. (BathoryMan)

Reklama

Reklama