Reklama

Reklama

Megapiraňa

(TV film)
  • USA Mega Piranha
všechny plakáty
Trailer

Obsahy(1)

Původně měly geneticky modifikované, rychle rostoucí a množící se piraně sloužit jako potrava hladovějícím. Jednoho dne se ale těmto nebezpečným predátorům podaří dostat na svobodu a z venezuelských laboratoří si postupně prožírají cestu k Floridě. Zastavit je mohou pouze bioložka Sarah Monroeová (Tiffany) a agent Jason Fitch (Paul Logan).
MEGAPIRAŇA je další ze série mockbusterů produkovaných společností Asylum. Podobně jako MEGA ŽRALOK VS. OBŘÍ CHOBOTNICE překypuje i tento film počítačovými efekty, přerostlými krvelačnými zrůdami, stylovými úmrtími a akrobatickými výkony titulních predátorů. Milovníci intelektuálně nenáročných akčních filmů věnovaných genetickým experimentům, které se vymkly kontrole, si přijdou na své. (L_O_U_S)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (202)

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Dámy a pánové hranice hororového žánru a především zvířecího (monster) odvětví dostaly další těžké K.O. Společnost Asylum ve spolupráci s ‘‘ režisérem‘‘ Ericem Forsbergem dokázali stvořit něco, co před nimi zřejmě ještě nikdo nedokázal a stali se nefalšovanými králi odpadních vod. Všem jenž se na tomto veledíle podíleli bych doporučil psychiatrickou léčebnu a doživotní zákaz práce ve filmovém průmyslu. Jediný důvod proč tomu nedám čistý odpad, který si mimochodem tenhle kousek plnohodnotně zaslouží je ten, že jsem se u toho opravdu několikrát musel zasmát, protože větší pi.....nu jsem snad ještě neviděl. ()

t.mon 

všechny recenze uživatele

Soráč, Asylume, ale tohle se ti fakt nepovedlo. Forsbergovi a Atkinsovi se omlouvám, ale pro mě je v Asylumu snad jen jeden dobrej režisér, a to Leigh Scott (Griff Furst je ale taky dobrej, 100 Million BC je dost dobrý). Dlouho jsem se rozhodoval, jestli dám odpad, 1* nebo 2*. Nebyl jsem ani štědrý ani hrubý, ano, dal jsem 1*. Proč jsem nedal 2* jako u ostatních Asylumovek? Protože ostatní Asylumovky dávají smysl, tohle ne. A můžu jmenovat ještě hodinu. Ale pořád lepší než Atkinsův Merlin. 20%. ()

Reklama

Rodriguez odpad!

všechny recenze uživatele

Větší ho*no, které se vám přilepí na botu a né a né se ho zbavit, jsem dlouho nezažil. Megapiraňa, tedy ehm megasra*ka na obzoru aneb jak nas*at českého diváka. Do 45 minuty to ještě ušlo, ale co se potom začalo dít? Po 75 minutě šel celý obsah fofrem do koše a lituju těch peněz, které jsem za to, kdy zaplatil. 0% ()

Skejpr 

všechny recenze uživatele

Mega Piranha přebírá štafetu po ultimátním Mega Shark vs. Giant Octopus (a trochu nečekaně nahrazuje jeho poněkud disfunkční pokračování Mega Shark vs. Crocosaurus) a předkládá naprosto ukázkovou formu diváckého masochismu, dovedenou zcela záměrně k dokonalosti. Tvůrčí diletantství, neschopnost a v neposlední řadě také vědomí tohoto všeho tak opět dávají vzniknout parádnímu monster béčku, kde se pro dobře mířenou špatnou hlášku nejde nikdy daleko, piraně vyskakují z vody, naráží do domů a náslesledně explodují a vysmátí statisté, vyděšeně utíkající před piraněmi se schovávají za trubky a náramně se u toho baví, v mylném domnění, že už nejsou v záběru. "You're fish fruit!" ()

L_O_U_S odpad!

všechny recenze uživatele

"It wasn't explosion. It wasn't terrorists. It was giant piranha." Tyto tři věty zhruba dokládají ujetost celého projektu s názvem Mega Piranha. Pověst předcházející tento film nelhala. Studio Asylum se tentokrát opravdu překonalo a stvořilo ten nejvíc nejhorší humus, jaký se kdy dostal na TV obrazovky. Ještě zvrácenější než Mega Shark vs. Giant Octopus, z kterého si Asyláci vypůjčili jak exteriéry, tak interiéry, herce a střihačské postupy včetně opakování použitých scén. Herci jsou trapní, Paul Logan je neuvěřitelný toporák a Tiffany na rozdíl od Deborah Gibson bohužel není ani MILF. Digitální efekty jsou hrůzné a dovedly mě k závěru, že studio Asylum točí takto špatné filmy zcela úmyslně a že zdánlivá odfláknutost triků není ničím jiným než ekonomickým kalkulem. Průměrná béčka nikoho nezajímají, a tak tvůrci záměrně vsadili na image zetkových trotlů, jen když z toho vytřískají pár dolarů navíc. (562.) ()

Galerie (15)

Zajímavosti (3)

  • Zpěvačka a herečka Tiffany, která se ve filmu objevila v roli Sarah Monroe, nazpívala také píseň „Frozen Skies“, která hraje při závěrečných titulcích. (slipknotfan)
  • Ve scéně, kdy Jason Fitch (Paul Logan) opouští vojenskou základnu a vydává se na průzkum, má v jedné scéně nášivku na tričku vpravo, následně pak celý film jí má však nalevo. (dandislav1991)

Reklama

Reklama