Reklama

Reklama

Megapiraňa

(TV film)
  • USA Mega Piranha
všechny plakáty
Trailer

Obsahy(1)

Původně měly geneticky modifikované, rychle rostoucí a množící se piraně sloužit jako potrava hladovějícím. Jednoho dne se ale těmto nebezpečným predátorům podaří dostat na svobodu a z venezuelských laboratoří si postupně prožírají cestu k Floridě. Zastavit je mohou pouze bioložka Sarah Monroeová (Tiffany) a agent Jason Fitch (Paul Logan).
MEGAPIRAŇA je další ze série mockbusterů produkovaných společností Asylum. Podobně jako MEGA ŽRALOK VS. OBŘÍ CHOBOTNICE překypuje i tento film počítačovými efekty, přerostlými krvelačnými zrůdami, stylovými úmrtími a akrobatickými výkony titulních predátorů. Milovníci intelektuálně nenáročných akčních filmů věnovaných genetickým experimentům, které se vymkly kontrole, si přijdou na své. (L_O_U_S)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (202)

mirec88 

všechny recenze uživatele

Komentár obsahuje SPOILERY. Ak sa to dá spoilermi nazvať, lebo podomnou to píše pomaly každý druhý: Sorry, ale keď ja vidím film, kde sa rehocem od začiatku až do konca filmu v podstate po celý čas, tak mu nemôžem dať nízke hodnotenie. Megažralok vs. obria chobotnica ma veľmi nebavila ale toto hej. Videl som už všeličo, ale obrovitánske pirane, ktoré vyskakujú bezúčelovo z vody a narážajú do budov nemajú chybu. A to ich exponenciálne zväčšovanie. Scéna ako Paul Logan odkopáva pirane ako futbalovú loptu je fenomenálna. Tie herecké výkony nemali "chybu". A dialógy, nad ktorými buď krútite hlavou, alebo sa jednoducho smejete. No, nedá sa to popísať to sa musí vidieť. Odpady chápem, lebo v bežnom filmovom svete toto nemá čo hľadať, ale ja som sa tak nenormálne bavil, že musím dať 4 hviezdy! ()

Holina odpad!

všechny recenze uživatele

Asylum už si asi opravdu nevidí do huby. Megapiraňa je po všech stránkách katastrofa a jasně se chce jen přiživit na kampani k Piraňa 3D. Je to takový výsměch, že triky jsou horší než v padesátých letech a aplikují se prakticky na cokoliv. Letící vrtulník, výbuchy, skákající a vybuchující ryby, prostě všechno. Parodie, ve které se jeden záběr opakuje i několikrát. Doporučuji jako ukázku toho jak hluboko lze ve filmařině klesnout. Čekal jsem, že to bude špatné, ale že až takhle... ()

Reklama

Rodriguez odpad!

všechny recenze uživatele

Větší ho*no, které se vám přilepí na botu a né a né se ho zbavit, jsem dlouho nezažil. Megapiraňa, tedy ehm megasra*ka na obzoru aneb jak nas*at českého diváka. Do 45 minuty to ještě ušlo, ale co se potom začalo dít? Po 75 minutě šel celý obsah fofrem do koše a lituju těch peněz, které jsem za to, kdy zaplatil. 0% ()

curunir 

všechny recenze uživatele

,,VYSLALI SME BALISTICKÚ PONORKU. ZA HODINU PREKRÍŽI DRÁHU PIRANÍ. AKONÁHLE BUDE BLÍZKO ODPÁLI ATOMOVKU. ASI 20 KILOTON. EKVIVALENT BOMBY NAD HIROŠIMOU." ,,AK SMIEM NIEČO DODAŤ, AKO STÚPENEC GREENPEACE, ZDVOJNÁSOBTE NÁLOŽ!" __ The Best Asylum. Zo začiatku mi vadili strihy (strih bez opodstatnenia na mesto, potom na džunglu a potom zase späť na mesto) a tiež zbytočné titulkovanie postáv, keď je predsa úplne jedno ako sa kto volá, hlavne, že sú tu drobátko väčšie pažravé rybičky. I tu však platí úslovie ,,Človek si zvykne aj na šibenicu" a tak postupne pôsobia tieto ,,kvázi" nedostatky čoraz menej rušivo. Ďalej už ostáva kochať sa logikou a baviť sa parádnou akciou. Štve ma len, že ohľadom piraní mohlo byť kadečo lepšie vysvetlené a tiež uviesť na pravú mieru či sú teda hermafroditi alebo sa rozmnožujú ,,klasicky". Zdá sa, že niektoré veci nemá človek vedieť.(177. hodnotenie, 41. komentár k filmu) ()

MartinNDL 

všechny recenze uživatele

Na festivalu fanoušků bé plus filmů nutný jako koks v šatně hard rockový kapely. Mnohými dílčími momenty odpovídá porno filmům v těch fázích, kdy se nepíchá. Animace vytvořené v Malování sedmiletým downem. Matrix uhejbání s vrtulníkem, akční scény jak z Dívky na koštěti, drsňácký hlášky a spousta obřích kaprů. ()

Galerie (15)

Zajímavosti (3)

  • Zpěvačka a herečka Tiffany, která se ve filmu objevila v roli Sarah Monroe, nazpívala také píseň „Frozen Skies“, která hraje při závěrečných titulcích. (slipknotfan)
  • Ve scéně, kdy Jason Fitch (Paul Logan) opouští vojenskou základnu a vydává se na průzkum, má v jedné scéně nášivku na tričku vpravo, následně pak celý film jí má však nalevo. (dandislav1991)

Reklama

Reklama