Reklama

Reklama

VOD (1)

Pět bývalých členů speciálních jednotek se společně pokusí okrást narkobarona, spustí tím ale řetězec nečekaných důsledků a jejich vztahy budou podrobeny zkoušce. (Netflix)

Diskuze

Ouwen

Ouwen (hodnocení, recenze)

kukkik

ono to celé smysl dává, ale nedokážu ti to přesně nyní vysvětlit pořádně. nechce se mi ani :D napíšu ti do zpráv, tam ti vše objasním. 

kukkik

kukkik (hodnocení, recenze)

Ouwen

Po tom baráku jsem chvíli čekal, že se s penězi dostanou v pořádku a pak bude nějaká naháněčka po koutech světa a konečné zúčtování, ofc s možností roztáhnutí do vícero dílů. Ale od toho letištěte už to bylo víceméně jasné, že to půjde do kytek. Zajímavé, že tak "výborný" vojenský pilot nedokázal odhadnout nosnost helikoptéry, která se sice přetížit dá ale jen na učitou mez a když začnou blikat tři kontrolky a třást se rotor, tak je jasné, že vyhození tří tašek nepomůže.. Ta část potom už byla taková nudná, no.. chvílemi sice napínavé, logicky taky často zmáknuté dobře (po smrti narkobarona, pozabíjení veškeré posádky, zničení kamer a spálení sídla je mohli těžko stopovat nebo hledat, takže zbývalo jen alarmovat posádky minimálně po celé zemi, takže když pak narazí na jednom místě jen na pár čerstvých rekrutů, není to nic zvláštního ani nelogického), jen to zaskočení zezadu je trochu moc vykonstruované (sice odvykl ale do té doby si počínal jako voják speciálních jednotek bezchybně, být sypán palbou z horizontu z výšky, zabít jednoho střelce ani nevylézt na hřeben a místo toho se koukat dolů jakoby nic, to mi nepřipadá logické pro postavu, jak ji nastínilo předchozí dění) ale jinak nuda. Taky to konečné odmítnutí peněz všemi členy se mi moc nezdálo a když pak nakonec předá iniciátorovi celé akce ještě souřadnice zbytku peněz.. to už je docela hovadina, protože potom postrádá smysl celá ta nadace i to předání a odchod.

na příspěvěk reagoval Ouwen

kukkik

kukkik (hodnocení, recenze)

jenovef

Přesně to jsem sem chtěl právě napsat, po zhlédnutí filmu. Zařazení je chybné - škoda, že tu není žádné tlačítko pro report nebo tak něco.

Příspěvek byl smazán administrátorem.

jenovef

jenovef (hodnocení, recenze)

Proboha kdo na CSFD vymýšlí škatlukování filmů? Film se mi sice líbil, ale hlavní důvod proč jsem se na něj těšil, byla údajná "mysterioznost", jediné, co mi tam přišlo mysteriozní bylo "naložení s financema" na konci filmu :P

na příspěvěk reagoval kukkik

Yoshitsune

Yoshitsune (hodnocení, recenze)

tak hlavně že ještě nedávno nenáviděl Ubisoft a Ghost Recon, mno budoucnost je teď momentálně ve druhém Divisionu, který překonal nejedno očekávání. To je tak, když se z ošklivého káčátka, stane překrásná labuť. 

Ouwen

Ouwen (hodnocení, recenze)

TheDarKnig

Affleck mě fakt bavil a role strhaného ex-vojáka co si prochází rozvodem.... každej záběr s nim byl super a mě jeho smrt mrzela (prej v soukromém životě to má ted těžký, takže tu roli ani nehrál ale procítil). Ale zbytek mě prostě nějak nezajímal. Já spíš čekal pořádnej survival a oni jen chodili a manipulovali s báglama. Ale nic prostě...nic brutálního. Nic syrového. Nic co by mě nutilo koukat dál.

na příspěvěk reagoval TheDarKnig

Lacike

Lacike (hodnocení, recenze)

TheDarKnig

Ze ho picli. Ale to bude tym, ze mna ten film vôbec nechytil a ta slavna chlapska chemia v mojich ociach vôbec nefungovala. V tomto ohlade je pre mna lepsi aj Triple Threat.

na příspěvěk reagoval TheDarKnig

TheDarKnig

TheDarKnig (hodnocení, recenze)

Ouwen

spoiler Já nevím, já teda čekal celou dobu, že se buď pozabíjejí mezi sebou, jak budou postupně čím dál kvůli vývoji situace napjatější a rozhádanější nebo že je postupně nebo někde před cílem někdo z nich zradí.. anebo že je ve stejné situaci prostě sundá armáda toho bosse. Proto mi ten závěr přišel pitomej, že tak velkej boss se nezmohl na víc než 20 teenagerů. Ale jinak mi to napínavé přišlo celou dobu, plus mě ti hoši bavili, Affleckova smrt (i když šla čekat) mě dostala a po technické stránce to bylo prostě žrádlo :)

na příspěvěk reagoval Lacike, Ouwen

Ouwen

Ouwen (hodnocení, recenze)

TheDarKnig

Od vrtulníku, kdy týpek mávne rukou, že to zmáknou, bylo jasný, co se stane. A ta mini přestřelka u těch šutrů, tam bylo jasný, kdo po nich jde. Nevim jak tobě, ale mě by přišlo nesmyslné, že by je zabijáci od toho mafiána dokázali takto vystopovat :) celkově si myslim, že vrchol přišel tim přepadením toho baráku a pak to šlo do krapet. Ke konci už mě to přestalo kompletně zajímat.

na příspěvěk reagoval TheDarKnig, kukkik

Yoshitsune

Yoshitsune (hodnocení, recenze)

Ben Affleck má v pořádku ego. Na rozdíl od některých lidí, ti mají s egem dost velké problémy. 

TheDarKnig

TheDarKnig (hodnocení, recenze)

Ouwen

Mně předvídatelnej nepřišel, právě mě překvapilo, jak to celé dopadlo. A stále tam byla ta chemie mezi postavami, pár docela napínavých scén, jedna fajn akční scéna.. a jo, slabší závěr, ale jinak jsem byl dost spokojený.

na příspěvěk reagoval Ouwen

tron

tron (hodnocení, recenze)

Mne sa to práveže páčilo, postavy vedeli o riziku, ktoré podstupujú, ale napriek tomu sa o to pokúsili s tým, že šak možno to dopadne dobre. Pripadalo mi to z ich strany ľudské a realistické, ulakomiť sa na prachy napriek riziku, ktoré z toho vyplývalo.

na příspěvěk reagoval Ouwen

Ouwen

Ouwen (hodnocení, recenze)

hláška filmu: "Ten vrtulník to nezvládne!!!!" "To tu necháme 200 mega na letišti?" "Okey, jdeme na to, nějak to zvládne" 

Deyw

Deyw (hodnocení, recenze)

Ouwen

Oni tam sli stim, ze barak je prazdnej ne..tak tlumice asi srali (ale jo vzal bych aspon pistol) a chteli odprasknout jen toho bosse to by bez tlumice nevadilo a pak cus pryc 

Yoshitsune

Yoshitsune (hodnocení, recenze)

a už má jasno a to ten film ani neviděl, vzhůru ke světlým zítřkům !!! 

Ouwen

Ouwen (hodnocení, recenze)

Traceur

ONI MAJ VYKRÁST OBŘÍ MONEY, JSOU TO PROFÍCI A NEMAJ TLUMIČE? Na redditu jsem četl, že scénář je děravej, ale achjo...já se těšil na taktickou akci s tlumičema. Ale zbytek, co jsi vyjmenoval zní naprosto luxusně!

na příspěvěk reagoval Deyw

Traceur

Traceur (hodnocení, recenze)

Ouwen

Uvod je akčnejší, ale da sa... potom samotna kradež je takticka a stealth (ale nemaju tlmič, takže si domysli čo sa stane, ked začnu strielat), neskôr prestrelky a presuny v priestore kde sa kryju z rôznych uhlov, neskôr aj rôzne presuny v terene s flankom, prebijaju zbrane, vyhadzuju zasobniky, dopredu maju vyratane čo ich čaka a neminie, pozri si to 

na příspěvěk reagoval Ouwen

tron

tron (hodnocení, recenze)

Ouwen

Spoiler. Videl som ten film, ale nie som si istý, či viem, na čo narážaš. Každopádne páčilo sa mi, že v tomto filme si za všetky problémy môžu postavy, pričom ale vopred vedeli, že sa im dané kroky môžu vypomstiť. A aj sa vypomstili. Prišlo mi to také osviežujúce, že o tom vedeli popredu.

Kincl

Kincl (hodnocení, recenze)

Nakonci na tom papírku mu dal souřadnice na ty bankovky co naházeli do té díry?

na příspěvěk reagoval TheDarKnig

Související novinky

Nejsledovanější věci na Netflixu v roce 2019

Nejsledovanější věci na Netflixu v roce 2019

02.01.2020

Přestože dostal Netflix v roce 2019 dva silné konkurenty v podobě Apple TV+ a Disney+, stále se jedná o jednoznačně největší a nejúspěšnější streamovací službu na světě. Důvodů je spousta, když se… (více)

Wonder Woman a Pedro Pascal

Wonder Woman a Pedro Pascal

30.03.2018

Kariéra Pedra Pascala je rozhodně na vzestupu. Po Hře o trůny a Narcos se probojoval do druhých Kingsmanů, po nichž se objeví ve dvojce Equalizera, v akčňáku Triple Frontier od J. C. Chandora a v… (více)

Kdo navštíví Triple Frontier?

Kdo navštíví Triple Frontier?

20.03.2018

Jen málokterý projekt se v posledních letech rozpadl víckrát než Triple Frontier. V akčním thrilleru od Kathryn Bigelow (Smrt čeká všude) si původně měli zahrát Tom Hanks, Will Smith a Johnny Depp. Z… (více)

Hardy, Tatum a organizovaný zločin?

Hardy, Tatum a organizovaný zločin?

06.01.2017

Akční thriller Triple Frontier se dere na velké plátno už řadu let. Původně ho chystala Kathryn Bigelow, teď se ale drogových gangů, které operují na hranici mezi Paraguayí, Argentinou a Brazílií,… (více)

Reklama

Reklama