Reklama

Reklama

Fantomas

všechny plakáty
Akční / Krimi / Horor / Mysteriózní
Francie, 2024

Předloha:

Marcel Allain (kniha)

Scénář:

Christophe Gans
(další profese)

Diskuze

Bernhardiner

Bernhardiner (hodnocení, recenze)

Segrestor

Debilního policajta... no, netvrdil bych, že Juve je debil, v těch starých filmech velmi solidně dokázal Fantomase prohnat. Navíc v posledním díle (32.), které napsali Souvestre a Allain společně, se francouzštinu ovládající čtenář dozví, že Fantomas je Juveův vlastní bratr.

na příspěvěk reagoval Segrestor

Segrestor

Segrestor (hodnocení, recenze)

tak s tím Renem, ačkoliv ho mám rád, si nejsem zas tak jistý. myslím, že šibalský Fantomas bude Cassel a debilního policajta bude hrát Reno

na příspěvěk reagoval Ainy, Bernhardiner

Ainy

Ainy (hodnocení, recenze)

Segrestor

má neodbytnou představu, že když zopakuje myšlenku někoho jiného, považuje ji za svou. Ani mě to u něj nepřekvapuje.

Bernhardiner

Bernhardiner (hodnocení, recenze)

Ainy

Jestli bude Reno hrát toho Fantomase, tak to bude velice zajímavé. Jinak tu němou pentalogii taky můžu doporučit.

na příspěvěk reagoval Ainy

Bernhardiner

Bernhardiner (hodnocení, recenze)

Marpe

Nic ve zlém, ale už ty komedie s Funésem byly vlastně remake. Původní Fantomas je totiž tento, a ten nemá s komedií vůbec nic společného.

na příspěvěk reagoval Ainy

YumiOkami

YumiOkami (hodnocení, recenze)

Tak jsem tedy zvědavá,jak tohle zase natočí. Svým způsobem se i těším :)

darthhokro

darthhokro (hodnocení, recenze)

pokud to bude podle knížky tak už se těším :) To s Funesem byla spíš parodie. I když dobrá.

Beckett51

Beckett51 (hodnocení, recenze)

Problém je v tom, že s Funésem to byla komedie, tohle má bejt spíš ve stylu Mlčení jehňátek, takže porovnání je úplně zcestný.

Frantapepa

Frantapepa (hodnocení, recenze)

Souhlasím s tím, že bez Funese to nebude ono. Ale dal bych tomu šanci. A vy co tu brečíte, že remaky ne, tak se podívejte na nějaký francouzký filmy z poslední doby a nežerte furt ty americký sračky!!

Žralok

Žralok (hodnocení, recenze)

Marpe

Jasně. Sice se ani nezačalo točit ale bude 2015. A koukam že jseš odborník na slovo vzatej. Tohle bez Funese nebude ono. F&F 8 bez Walkera bude nejhorší díl série. Asi janovidec :D

na příspěvěk reagoval frajcz

Marpe

Marpe (hodnocení, recenze)

Cože to jako vážně to jako bude Fantomas 2015 ? To snad ne !!! To to bude kravina co natočí ! Bez Funese to nebude ono !  

na příspěvěk reagoval Žralok, Bernhardiner

Arachneuss

Arachneuss (hodnocení, recenze)

Marty20

Pokud si dobře pamatuji (je to pár let, co jsem ten článek četl), tak to bylo z jediného prostého důvodu - Marais nedokázal překousnout fakt, že Funes (starší, do té doby v porovnání s ním téměř neznámý) byl tahounem a hlavní hvězdou. Marais byl zkrátka TEN playboy, všude známý herec a ikona. A teď přišel do toho Funes, který byl v porovnání s ním malá ryba (Marais dokonce měl právo odsouhlasit, jestli Funesovo jméno bude nebo nebude na plakátech spolu s jeho) a jeho ego to neuneslo.

 

Prostě Funes byl malej a ošklivej, on naopak vysokej a krásnej (v jeho očích). A teď tenhle (pro něj) "podherec" se po Fantomasovi stal postupně slavnější a slavnější i mimo Francii, zatímco Maraisova popularita šla stále níž.

 

Ve zkratce - závist.

na příspěvěk reagoval Marty20

Marty20

Marty20 (hodnocení, recenze)

Ivoman

Díky za obsáhlou odpověď, zase jsem o něco chytřejší, ale nevíš jak ta nenávist vznikla? Co bylo příčinou, co si udělali? Díky.

na příspěvěk reagoval Arachneuss

Ivoman

Ivoman (hodnocení, recenze)

Marty20

Před pár dny byl dokument o Funésovi. Tam se to moc nerozebíralo, jen na okraj je to tam řečeno, ale v jiném dokumentu bylo řečeno, že v prvním Fantomasovi hrál Marais s Funésem jen kvůli tomu, že mu upadala kariéra a původní scénář upřednostňoval Maraise před Funésem. Díky režisérovi a střihu ovšem Funés byl hlavní herec. Marais s dalšími dvěma filmy souhlasil jen z důvodu žádných dalších nabídek, kaskadérské scény dělal sám, aby si obecenstvo nalákal na svou osobu, oba další filmy, ale byli zase postaveny hlavně na Funésovi. Série Fantomas měla pokračovat, Marais odmítl (neměl již závazky) a Funés měl prohlásit, že celý film neutáhne jen jeho postava a série nepokračovala. Hercem Maraisem se inspiroval Belmondo, který kaskadérské kousky také prováděl sám.

na příspěvěk reagoval Marty20

Shakaar

Shakaar (hodnocení, recenze)

shanila

Marais asi nesnesl že Funes měl v Fantomasovi větší prostor než on sám. Prostě dva kohouti se nesnesli a Marais se prostě jako správná hysterka urazila.

shanila

shanila (hodnocení, recenze)

bůh ví jestli tohle vůbec vznikne škoda že nevzniklo více dílu s Funesem (přitom se plánovalo ale  to je nepřekonatelné dílo které bude navždy nesmrtelné ale Jean Marais odmítl dál spolupracovat s Funesem kterého nenávaiděl až do své smrti .

na příspěvěk reagoval Shakaar, Marty20

Související novinky

Del Toro vs. Gans: Kráska a zvíře

Del Toro vs. Gans: Kráska a zvíře

15.02.2012

Včera jsme se divili nad soubojem tří různých Sněhurek. Inu, je tady další pohádka na roztrhání. Tentokrát Kráska a zvíře. Loni jsme viděli (nebo spíš neviděli) zmodernizovanou verzi Beastly, nedávno… (více)

Tak, a je to tady. Remake Vinnetoua!

Tak, a je to tady. Remake Vinnetoua!

13.08.2011

Poté, co se Christophe Gans pustil do nové verze Fantomase, jsme tak nějak tušili, že se na plátna kin vrátí i další evropské klasiky. Německá produkční společnost Constantine Films (od Resident Evil… (více)

Silent Hill pokračuje

Silent Hill pokračuje

08.11.2010

„Neexistují kvalitní filmové adaptace počítačových her,“ tvrdí někteří. „Kromě Silent Hillu,“ kontrují jiní. Na dvojku úspěšného hororu z roku 2006 se čekalo hodně dlouho. Christophe Gans má ale… (více)

Vincent Cassel zůstává králem zločinu

Vincent Cassel zůstává králem zločinu

09.08.2010

Právě dotočil gotický thriller ze 17. století The Monk, na podzim jej uvidíme v roli baleťáka v Aronofského Black Swan, ale pak se vrátí k tomu, co mu jde poslední dobou nejlépe – likvidování lidí. A… (více)

Reklama

Reklama