Reklama

Reklama

Tady to musí být

  • Itálie This Must Be the Place (více)
Trailer 1

Cheyenne je bývalá rocková hvězda. Ve svých padesáti letech se stále obléká ve stylu gothic a žije v Dublinu ze svých autorských honorářů. Smrt jeho otce, se kterým dlouhých 30 let nekomunikoval, ho zavede zpět do New Yorku. Cheyenne zjišťuje, že jeho otec byl celý život posedlý jednou věcí: vyhledat postu za pokoření, které utrpěl v koncentračním táboře v Polsku. Cheyenne se rozhodne pokračovat tam, kde jeho otec skončil a vydává se na cestu napříč Amerikou. (oficiální text distributora)

(více)

Diskuze

petr.c17

petr.c17 (hodnocení, recenze)

Pokud si pustí film někdo, kdo není totálním fandou do „filmu náročného diváka“, doporučuji vydržet do půlky, pak film začíná přidávat na smysluplnosti, alespoň pro mě a z rockové hvězdy v důchodu se začne stávat „Jägermeister“ čili lovec, hajnej, pátrající po… (jednom chlápkovi – to se dozvíte ve filmu :-) Během spousty různých překvapivých epizod se vypouští do éteru jedna sentence za druhou, hotový filosofický slovník. (Že bude Sean Penn mluvit tak dlouho fistulkou, to bych nikdy nečekal).

bloke

bloke (hodnocení, recenze)

Zas ten dabing určený pre SR a ČR (HBO CS)... na hlas Seana Penna, ktorý vo filme rozpráva takmer ako Michael Jackson, bol určený Miroslav Táborský... to sú také nepochopitelné volby, ktoré vedú akurát k dokonalému zrušeniu originálneho podania (aj iné hlasy boli dosť nešťastné, ale film som dokázal pozerať, t.j. nebola to úplná dabingová katastrofa).

 

Hudby mohlo byť viac, keď už získali aj originálneho Davida Byrnea, tak snáď aj niečo od Cure mohli použiť.

No a vo filme určite nehral Barak Obama, len imdb prezradí, že bol použitý iba jeho originálny hlas.

Uživatel eLeR smazal svůj příspěvek.

unclejack

unclejack (hodnocení, recenze)

Skúste porovnať look Sean Penn ako rock star versus Tom Cruise v Rock of Ages. 

Simheona

Simheona (hodnocení, recenze)

Jako mladí říkáme "budu žít takový život...", jako starší říkáme "takový je život"... Tak co, jste smíření?

eldina

eldina (hodnocení, recenze)

práve dnes videné v kine,som uchvátená
Sean Penn skvelý,veľmi sa mi páčil
a hudba?hmmmmm,vynikajúca
len ma zarazilo,že v NZ/Nové Zámky/ sa to malo hrať dni dni,"včera dnes a zítra"..:) včera to nehrali,nik neprišiel,dnes áno,bolo nás asi 12 a zajtra?no neviem..
škoda,že je tak málo náročných divákov..
boli tam fantastické myšlienky,životné pravdy,to ma príjmne prekvapilo
 vrelo  odprúčam...

mikrosval

mikrosval (hodnocení, recenze)

Ramy_:  vieš čo, asi máš pravdu. Hľadal som v ňom niečo, čo v ňom nie je.  Mne proste Sean Penn + Talking Heads k tomu nestačia, aby som považoval film za dobrý. Ale tak ten môj komentár bol prehnaný, priznávam.

Ramy_

Ramy_ (hodnocení, recenze)

mikrosval: niekto to tu berie asi priveľmi vážne, však ;)? ja som od toho filmu nič neočakávala. ked som naň na festivale išla tak som dokonca ani nevedela o čom je a nakoniec som si ho skvelo užila a zvyšok divákov tiež. Možno, že to ty si ten pseudointelektuál, ktorý v tom filme nasilu hladá niečo čo v ňom nie je ;)

mikrosval

mikrosval (hodnocení, recenze)

Tak som sa na tento film tešil a veľmi ma sklamal, nebyť Seana, tak ho asi ťažko dopozerám. Film vhodný akurát tak pre pseudointelektuálov, ktorí ho tiež len pretrpia, ale nepriznajú si to. Ale dobre, možno som len nemal naň vhodnú náladu.

Eldrick

Eldrick (hodnocení, recenze)

Upřimně, když jsem viděl první fotku, myslel jsem si, že je to biografie Roberta Smithe z Cure, protože Penn vypadá přesně jako on. Doslova.

Ramy_

Ramy_ (hodnocení, recenze)

Silas: nie, je to dráma ale pri niektorých scénach je proste nemožné sa nesmiať :)

Ramy_

Ramy_ (hodnocení, recenze)

Pred pár hodinami som si to pozrela na IFF BA a musím potvrdiť, že to naozaj stálo za to :). Sean bol úžasný, postavy živé a poriadne som sa nasmiala a celá kinosála so mnou. Odporúčam :)

nightevan

nightevan (hodnocení, recenze)


Yoda sama: ale ano, smrdí! a i přes averzi vůči pennovi bych to přál minimálně tomu traileru:-D

MrPierc

MrPierc (hodnocení, recenze)

A jak to natře tomu děcku ve znalosti hudby. Každá nová generace začne poslouchat nějakou písničku od cool nové skupiny a většinou to je předělávka :-)

MrPierc

MrPierc (hodnocení, recenze)

Vyžilý člověk z města, kterého nic nepřekvapí a jede na road movie po smrti svého otce. Je tohle moje nebe ? Moc se těším !

strelenaL

strelenaL (hodnocení, recenze)

Moc tomu nevěřím že to půjde v ČR do kin. to spíš si budeme muset počkat na dvd.

Ontos

Ontos (hodnocení, recenze)

Ehm...pokud se nepletu, ještě nedávno jsem tu viděl datum premiéry, které teď nevidím. Je někdo obeznámen s distribucí toho filmu v ČR?

Ant

Ant (hodnocení, recenze)

Downeyho přednáška z Tropic Thunder opět dostává zcela nový smysl:))

packa

packa (hodnocení, recenze)

Co si o tom myslet? Penn právě přijel "v civilu" na plac a právě se chystá do maskérny, kde z něj udělají chlapa. Teď už je jasný, proč vzal roli Milka... ;-)

packa

packa (hodnocení, recenze)

Nejočekávanější evropský film? To Ti klidně podepíšu...

Rob Roy

Rob Roy (hodnocení, recenze)

Začalo se natáčet. Za kamerou opět Sorrentinův Luca Bigazzi, takže se nebojme vlka nic.

Rob Roy

Rob Roy (hodnocení, recenze)

V současnosti můj nejočekávanější evropský film, Sorrentinův expresivní režijní styl spojený s šílenou, klidně bych řekl tarantinovskou zápletkou ( The film follows an unstable rock star (Penn) who sets out to hunt down the Nazi who executed his father in a concentration camp. Robet De Niro is also reportedly in talks for Place, which shoots from August in Dublin and the US.) a s účastí oscarových herců? Nemůžu dospat

Související novinky

Best of 2012 dle popředních uživatelů ČSFD.cz

Best of 2012 dle popředních uživatelů ČSFD.cz

06.01.2013

Stejně jako v loňském roce, i letos vám přinášíme přehled nejlepších filmů uplynulého roku dle předních uživatelů ČSFD.cz. Uživatelé i filmy v jejich výběru jsou seřazeny abecedně. Nejoblíbenějším… (více)

Reklama

Reklama