Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Táto romantická komédia, v niektorých krajinách známa pod názvom The F Word, je adaptáciou divadelnej hry T. J. Dawea a Michaela Rinaldiho "Toothpaste and Cigars". Čo keby muž stretol zadanú ženu a pocítil by k nej lásku na prvý pohľad? Mal by jej o tom povedať? Túto dilemu sa snaží vyriešiť Wallace (Daniel Radcliffe). Žije v Toronte, nedokončil vysokú školu a ani v práci nie je šťastný. Chantry (Zoe Kazan) naopak už má zariadený život s úspešným Benom (Rafe Spall) a pracuje na svojej kariére. Wallace chce zistiť, či by mal u Chantry šancu. Otázku, ako si ju získať, konzultuje so svojím kamarátom Allanom (Adam Driver), ktorý je zároveň Chantryným bratrancom (farfalla)

(více)

Videa (18)

Trailer

Recenze (231)

Aknah 

všechny recenze uživatele

Strašně mě tu překvapil Radcliffe, kterej sem myslela, že prostě umí zahrát jen Harryho Pottera za brejličkama. Musim říct ,,klobouk dolů", s jakou lehkostí, bezprostředně zahrál zamilovaného kamaráda. Vtipnej, přirozenej, ačkoli trošku by měl vylézt na sluníčko, je bledej jak kdyby zrovna spatřil v sobě Voldemorta. Jinak fakt super filmek, milej, dospělej, ale lehce koketující s pubertální nerozvážností. ()

runner85 

všechny recenze uživatele

Takže tvoja rada je byť záludný, nemorálny alebo úbohý. Tak to ti teda pekne ďakujem. Takto dajako poradil kamarát hlavnému hrdinovi čo má robiť zo svojimi citami k jeho zadanej sesternici. Tento miestami sarkastický pohľad na kamarátstvo ktoré prerastie k lásku som im zožral aj s naviákom. Prečo? Lebo som rojko. A toto presne zapadlo do môjho myšlienkové pochodu. Spoiler !!! Taký koniec som čakal, bol to koniec zo srdca, tak ako by to skončiť malo, žiaľ tak to v živote nekončí a človeku ostanú len spomienky ... ()

Reklama

VasaX 

všechny recenze uživatele

Klasické romantické, velmi lehce komediální, drama. Daniel opravdu buduje svou hereckou kariéru další skvělou rolí a sekunduje mu ne moc okoukaná Zoe. Celý příběh je taková snadno-propojitelná řada různých ostrůvku, se kterými se dá ztotožnit, či sympatizovat nebo se jinak nechat vtáhnout do momentu. Všechno spěje k pozitivním věcem a jediné drama a utrpení je čistě na emocionální rozpolcenosti a neurčitosti ústřední dvojice. Ale celé to funguje a je to ve skutečnosti velmi sympatické ač místy melancholické. Ale to k tomuto sub-žánru patří. Takže za mě je to velmi dobrá indie-ish romantická podívaná. ()

Psema 

všechny recenze uživatele

Objektivně vzato je to spíš hezká osmička, ale konci se daří vydolovat emoce, všichni jsou naprosto přesní (Radcliffe v poslední době hrozně ruluje, Driver stabilně super, Zoe rozkošná) a Dowse nešetří nápady, takže si tam klidně jednu anticynickou pěticípici přihodim. "Sleeping feel-good film of the year" ()

Thomick 

všechny recenze uživatele

Ninety nine per cent honesty is the foundation of every relationship... so bloody true! --- Kecka Wallace by se uživil daleko spíš jako stand-up komik než coby tahoun jinak sotva vyčnívající romanťárny. Jako pěst naoko tam občas působil, fakt že jo; a přitom se ani žádný "protiklady se přitahují" nekonalo. ()

Galerie (49)

Zajímavosti (8)

  • Napriek tomu, že prevažná časť filmu sa odohráva v Toronte, je možné si všimnúť hneď v niekoľkých scénach (00:07:40 – Wallace so synovcom sledujú horor, 01:19:20 – scéna v bare), že postavy nefandia "domácemu" hokejovému tímu (Toronto Maple Leafs), ale paradoxne ich najväčšiemu rivalovi – Montrealu Canadiens. (mclenin)
  • Scénář vznikl na motivy populární divadelní hry "Toothpaste" and Cigars od dvojice autorů T.J. Dawe a Michael Rinaldi. (Neffy)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno