Reklama

Reklama

Lidská stonožka 2

(festivalový název)
  • Nizozemsko The Human Centipede II (Full Sequence) (více)
Trailer 2
Nizozemsko / Velká Británie / USA, 2011, 88 min

Obsahy(1)

Příběh s filmem Lidská stonožka koluje světem a pro jednoho šíleného maniaka to znamená motiv. Psychopat měl nejprve pouze úchylné a zvrácené představy, např. sex s posledním článkem, ale teď se rozhodl, že zajde dál. Spojí dohromady více článků... (StrYke)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (484)

MikeCool 

všechny recenze uživatele

Moc velké ambice jsem od druhé stonožky neočekával, ale byl jsem velice a mile překvapen, že mě svojí "hororovou" atmosférou druhý díl přímo uchvátil! Nicméně jako celek je to perverzní a nehorázně šílená gore záležitost, ale rozhodně dvakrát tak kvalitnější jak první díl, už jen díky té skvělé atmosféře. ()

LIVINGDEAD 

všechny recenze uživatele

Jako vždy jsem si před spustěním filmu připravil jídlo. Znáte to, takové to dobré papání. Ano, přiznám se, já jsem u Human Centipede II jedl. Asi 50 minut sledujeme oplzlého tlusťocha, který pracuje jako hlídač v garáži. Tam také připravuje svůj plán, vytvořit z 12 lidí lidskou stonožku. Vidíme jeho život, jeho krásný vztah s matkou :-) , jeho hnusné, odpudivé tlusté tělo. (Začínám držet dietu!) Pak 30 minut koukáme na nářky obětí. Slizoun ale není doktor a tak spojuje těla amatérsky. Co říct závěrem? Není to horror, ale zvrhlé fekální choutky vrhnuté na černobílé filmové plátno. A všude kolem hnusná špína a fekální sračky! Ztotožňuji se s hodnocením v ostatních zemí, kde má film nanejvýš 40%. Já to tvrdím celou dobu, že náš národ není normální. ()

Reklama

Omnibus 

všechny recenze uživatele

Film byl zkonzumován, prošel oční sítnicí do hlavy, ale brzy změnil směr a místo do mozku zamířil přes hltan až do zažívacího traktu a odtud... To vše bez nějakých vážnějších následků. Kromě chvilkového pálení žáhy a zasvědění rekta žádné další škody nenapáchal a bude v poklidu brzy zapomenut. Samozřejmě, ten pošahaný chirurg byl výstavní kousek, hnusácký pošuk z TOP10 úchylů psychiatrické encyklopedie, ale ani jedna z obětí mě citově nezaháčkovala (natož aby mě k sobě přišila), takže jsem zůstal nad věcí, nepřišitej. Naštěstí. A mimochodem, napsal bych, že scénář stál za hovno, ale to by byl lacinej fórek. I když je to tak. ()

Rocky62 odpad!

všechny recenze uživatele

Vlastně se to týká i první sto...tedy šestinožky, ale vzhledem k těžkým nechutnostem, které se rejža rozhodl do filmu zakomponovat jsou už bohužel takového rázu, že se nabízí otázka, zda je nejen režisér duševně v pořádku, ale i sám divák. Buď tu tedy máme jen extrémně úchylný psycho horor, který slouží jako indikátor, kolik je na zdejší databázi úchyláků, a nebo jsme jen poněkud nepochopili, o co tu šlo. Každopádně mě to šití dršek k prdelím skutečně nebavilo a doufám, že se všichni zúčastnění úspěšně vyléčí...vlastně i já bych se měl asi léčit. -40% ()

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Šialenec inšpirovaný hororovým snímkom "Ľudská stonožka" nadobudol presvedčenie že prekoná svoj vzor z uvedeného filmu dokonalým "dielom". Neviem kde vyhrabali ten ksicht hlavného "hrdinu", neviem koho to bol nápad s tým čiernobielym obrazom, ale klobúk dolu. Skutočne excelentná, morbídna, takmer dokonale realisticky vyobrazená "humusárina", ktorej by sa mali podaktorí diváci z ďaleka vyhnúť. Bez ohľadu nato, koľko nelogického tento film obsahuje, neexistuje, aby si "skutočný" fanúšik hororu, neprišiel na svoje! - 80%. ()

Galerie (10)

Zajímavosti (16)

  • Blu-ray vydání trilogie Lidská stonožka z roku 2015 obsahuje barevnou verzi 88minutového sestřihu tohoto dílu. (LUKICKK)
  • V októbri 2016 sa podľa webu PrettyFamous umiestnil film na 8. priečke v rebríčku "Najhoršie horory všetkých čias". (Zdroj: ČSFD)

Reklama

Reklama