Reklama

Reklama

Dylan se snaží skloubit časově náročnou práci novináře se vztahy, práce ale pokaždé vítězí a zanedbávané přítelkyně se s ním brzy rozcházejí. Podle poslední expřítelkyně je Dylan emocionálně nevyspělý a bezohledný k citům druhých lidí. Podobný problém má i bystrá a půvabná Newyorčanka Jamie. Také jí žádný vztah nevydržel. Dylan i Jamie přísahali, že už se nebudou k nikomu citově vázat, aby si ušetřili další zklamání, a namísto hledání lásky si budou jen nezávazně užívat. Krátce poté přijíždí Dylan do New Yorku, aby se ucházel o místo uměleckého ředitele populárního časopisu CQ. Jamie pracuje pro CQ jako „lovec mozků“, jejím úkolem je přesvědčit Dylana, aby práci přijal. Z obchodních partnerů se brzy stávají přátelé, z přátel milenci. Nezávazný sex „bez emocí“ a jakýchkoliv očekávání se ale komplikuje, s láskou Jamie ani Dylan nepočítali... (TV Nova)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (1 104)

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Will Gluck dokázal připravit zajímavou a zábavnou romantickou komedii, kterých v poslední době moc není, i když režisér mnohdy není tou zásadní přísadou pro feel good film. Přesně tenhle typ komedie na první rande, který je spíše parodií na podobné červené knihovny a jde si náramně užít. Justin Timberlake jistě zaujme dámské publikum, no a Mila Kunis je krásná a patřičně sexy, aby dokázala zaujmout to pánské, i když poslední dobou přicházim na Kloub i Justinovi, jelikož je to celkem sympaťák. Chemie mezi oběma představiteli funguje na výbornou. Celkově se jedná o velice solidně natočenou komedii, která potěší zejména fanoušky žánru. Po xtém shlédnutí bych neváhal film nazvat vyloženě etalonem rom-com a alespoň jednou ročně neuškodí. PS : Woody Harrelson naprosto vládne!....100% ()

Krouťák 

všechny recenze uživatele

O poznání podbízívější, než nedávno viděné Morning Glory a zde by se dalo najít poměrně dost známých ''klišé'' , která se v souvislosti s romantickou komedií často zmiňují. Avšak díky rychlým a chytře napsaným dialogům, se mužně vyhlížející Mila vlastně vymyká. Připočtěme spolehlivě famózního Woodyho a rovněž letošní No Strings Attached se může jít bodnout (na Natálii to neplatí!:) - 70%. ()

Reklama

castor 

všechny recenze uživatele

První desítky minut jsem si myslel, že Michael Bay změnil žánr. Tak rychlý sled scén a situací je na romantickou komedii docela nezvyk. Po nemastném neslaném Hlavně nezávazně nicméně přichází letos už druhý přírůstek do hodně hubené rodiny podobně laděných jednohubek (pomůžeme si bez citů pod peřinou). A má jeden velký trumf. Justin Timberlake a Mila Kunis si totiž sedli jak prdel na hrnec. Jejich chemie je parádní, taková tu zase dlouho v daném žánru nebyla. Působí nesmírně svěže, přirozeně. Konverzační romantika má neuvěřitelné tempo, Kunis nadprůměrnou vyřídilku, Newyorčanka za hošana z LA dokončuje věty a naopak, pošťuchují se popkulturními odkazy, zesměšňují romantická klišé.. A ještě u toho vypadají dobře!! Konec už je bohužel klopýtavý, přesto za 4*.. ()

Psema 

všechny recenze uživatele

Blah... úvodní jiskra se vytratí do půl hodiny a zbytek (celá druhá půlka) je vyloženě za trest. Melodrama s otcem? To jako vážně? Chápu, že zápletka o souložících kámoších není nosná, ale to si vážně nemohli vymyslet něco nápaditějšího? Kromě toho je chemie mezi výtečným Timberlakem (postava debilní, ale on jede) a Milou Kun(d)is postupně silně vyvanutá. Ke konci jsem chcípal nudou a vzpomínal s láskou na Kutchera s Natálkou. Reitman aspoň tušil, co točí za žánr! 5/10 ()

Shakers 

všechny recenze uživatele

Jasne že to tu už bolo, ale je to natočené štýlom, pri ktorom sa skrátka nedá nudiť. Herecké obsadenie je lepšie ako Reitmanov Kutcher s Natálkou a dokonca to mi to príde aj trošku dospelejšie. Skrátka prirodzenejšie. Fajnové dialógy, ktoré majú šťavu, sú dynamické, zábavné, trefné a nenudia. Rovnako ako hlavný herci, ktorý to zahrali perfektne. Na Milu Kunis sa kuká nádherne, však je aj na čo a sympaťák Timberlake je rozhodne veselší a vtipnejší ako Kutcher v No Strings Attached. Skratka zase mix, ktorý tu už bol, ale zase podaný inak a tento krát príjemne na vysokej úrovni. 89% - 4* ()

Galerie (46)

Zajímavosti (25)

  • Tvůrci filmu spolupracovali s firmou Sony, díky čemuž je možné značku zahlédnout na mobilních telefonech, televizích, monitorech a noteboocích. (Cheeker)
  • Severoamerické tržby dosáhly 55,8 milionu amerických dolarů, celosvětové pak činily 149,5 mil. (NIRO)
  • Jamie (Mila Kunis) v jednej scéne spomína, že ju odpudzujú mužské nohy, pretože má nepríjemné spomienky na tie otcove. Inokedy zase hovorí, že svojho otca nikdy nepoznala. (QooBo)

Reklama

Reklama