Reklama

Reklama

Kurošicudži - Season 2

(série)
Promo

Epizody(12)

Obsahy(1)

Přichází nový sluha, přichází nový pán. Sadistický Alois Trancy má jen jedno přání – potrestat toho, kdo mu zavraždil jeho jediného přítele. „Jistě, Výsosti,“ pronese jeho sluha Claude Faustus. Ten, kdo zavraždil jeho přítele, byl Sebastian Michaelis a jedinou věcí, kterou ho lze potrestat, je vzít mu jeho poklad – duši mladého Ciela Phantomhiva. A tak se na scénu opět vrací staří známí, neboť i Ciel se vrátil z náruče jisté smrti, jenomže si nepamatuje, co se během minulého roku událo. Je nasnadě se zeptat: „Který sluha je lepší?“ (Zíza)

(více)

Videa (1)

Promo

Recenze (17)

Sabiana 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

A to je příběh o tom, jak se tvůrci neradi loučí s osvědčenou látkou. Jeden třináctiletej (ale pořád snesitelnej) fracek evidentně nestačil, tak tu máme ještě jednoho a ještě víc na zabití. Tentokrát se musíme vypořádat se sadistou a ufňukancem, který se obléká jako pilně pracující děvče a sem tam se tak i chová. Po prototypu mladého gentlemana, na kterého nás navykl Ciel v první řadě, je tento výstup docela rána. To radši přežijeme Ciela, ten aspoň ví, jak se chovat, a i když má problém si zavázat tkaničku, dokáže se sám aspoň najíst. A jak dokazuje nový doplňující sluha, ani s těmi smlouvami to nebude tak horký. Tak bezcharakterní postava se hledá docela těžko. V tomhle světle (nebo spíše tmě) najednou ústřední dvojce vypadá daleko líp. Příběh sám o sobě je poměrně zajímavý, ale opět tak nesnesitelně pathetický a vycpaný klišé, že to až bolí. P.S.: Kluci, přestaňte se oblékat do dívčích šatů! Poprvé to byla sranda, ale co je moc, to je moc. ()

Terezinka198 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

O trochu slabší než první série.. ale tehdy mi to bylo jedno. Tehdy jsem se nechala unášet tím vlakem z první série. Jo, je to přitažené za vlasy, některé věci jsou nereálné (a Alois naprosto otravný, rozmazlený spratek), ale všechno odpouštím díky těm sexy rudým očím, které mě uhranuly už při první scéně s šipkou v první sérii. Takže ano - máte štěstí, pane démone, že Vás miluji! O trochu slabších 5*. Mělo tam být více fanservisu a byla by to čistá práce! ()

Reklama

IZFNP 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Na Kuroshitsuji II je najhoršie to, ako veľký je to mess. Celú dobu som mala pocit, že sa len ako tak chytám a občas som jednoducho nevedela, čo a prečo a načo. V posledných dvoch dieloch sa séria síce tvári, že všetko zmysluplne vysvetlila, ale nie, keď sa nad tým divák zamyslí, iba sa naštve. Je to škoda, pretože séria je inak vcelku vydarená. Nové postavy sú zaujímavé, nie nutne sympatické, ale ich účinkovanie v príbehu bolo fajn. Len občas postrádalo logiku. Mrzí má výrazne menej vtipu a rozkošných zápletiek, ale došlo aj na akciu, atmosféra je stále správne gotická a možno ešte viac mrazivá a scenáristicky aj táto séria mala svoje momenty. No a stále sa na to dobre pozerá. Napriek chybám by to bol nadpriemerný zážitok, ale ten koniec... Hoci do anime univerza po tejto sérii ešte pribudlo zopár menších či väčších príbehov, toto malo byť zakončenie celej story. Preskúmavať dynamiku kontraktu mladého lorda a jeho diabolsky charizmatického komorníka je niečo, čo ma nikdy neomrzí, o to viac takéto zakončenie zamrzí. Najhorší možný výsledok pre Sebastiana a vcelku trpká pachuť na jazyku z toho, že vzťah, ktorý 36 dielov bavilo pozorovať, by mal mať tak neuspokojivý a frustrujúci koniec. ()

Kordus 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Lepší než první série. Díky soupeření mezi Cielem a Aloisem a jejich démony se konečně dostavuje nějaká originalita, kterou jsem marně hledal v první sérii. Už se přestává zdůrazňovat, jak je Sebastian děsně sexy a víc se klade důraz na vyprávění. A díky pouhým 12 dílům nebylo místo na moc vaty. Rozhodně doporučuji všem, kdo mají první část za sebou. P.S.: Chudák Sebastian, takový konec si nezasloužil... ()

Starletka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ne, ne, ne a ještě jednou ne. Tohle nemělo nikdy vzniknout. Proč? Začněme novými postavami - sadistický spratek, který i přes svou těžkou minulost zasluhuje dostat ještě víc přes hubu, brýlatá pedofilní slabší verze Sebastiana, též na přes hubu kozatá Miss Fanservice a nevýrazná, mlčenlivá trojčata. Navracející se postavy mají pro změnu mnohem nižší IQ, změněná postava Ciela je dokonce ještě větší fraška než předtím, rádoby "superkomplikovaný temný" příběh je směšně hloupý, animace horší a celkově je to prostě hrůza, vrcholící tím nejdementnějším možným koncem, který se dá vymyslet, a který pohřbil mé naděje, že by se to přece jenom mohlo dát nějak zachránit. Strašně dlouhou jsem přemýšlela co pochválit a přišla jsem pouze na tři položky - soundtrack, opening a cameo Ronalda Knoxe. Druhé Kuroshitsuji má s předlohou společný leda tak název. 4/10 ()

Galerie (567)

Reklama

Reklama