Reklama

Reklama

Kyle Miller je obchodník s diamanty, který žije v luxusním sídle, má nádhernou manželku Sarah a pubertální dceru Avery. Jednoho dne se vrátí z práce domů a chvíli poté zazvoní u jeho dveří policie, shánějící majitele sídla. Když otevře dveře, do domu vtrhne banda lupičů. Zatímco on je s ženou spoután, jejich dcera si tajně užívá na školním mejdanu, kam utekla přes zákaz rodičů. Čtyřčlenná parta gangsterů se dožaduje otevření trezoru, jinak manžele zavraždí injekcí jedů. Kyleova manželka pozná v jednom z lupičů muže, s nímž měla před časem milostný románek. Celá situace se zkomplikuje v okamžiku, kdy se Avery rozhodne vrátit z večírku a během okamžiku se stává zajatkyní gangu. Když se teroristům podaří Kylea přesvědčit, aby otevřel domácí trezor, v šoku zjišťují, že je úplně prázdný. Situaci se snaží zachránit Avery, která tvrdí, že ví o místě, kde se skrývá velká spousta peněz. (TV Nova)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (224)

WoWoW 

všechny recenze uživatele

Já snad ani nedokážu říct, teda napsat, co je na tom filmu to nejhorší. Celý film pořád někdo řve, ale to bych v situaci v jaké se ti (předem se omlouvám za tenhle výraz) debilní hovada ocitnou ještě dokázal přejít. To, že zločinci jsou parta opravdu strašidelně hloupých lidí už je větší problém. Ale ze všeho největší problém jsou všechna ta debilní rozhodnutí, kopance a kraviny, co ty postavy vytváří. Vlastně jediné, co mi přišlo celkem inteligentní, byla scéna v devětsetjedenácce. Schumacher by se měl jít zahrabat, než svou další tvorbou zničí vzpomínky, že uměl dělat filmy. Což už Nicolas Cage asi bohužel nestihne. Poslední hřebíček do rakve je pro mě to, že je to remake. WHAT THE FUCK!!! ()

MartinezZ 

všechny recenze uživatele

Standardní akční thriller s Cageem. Nijak zajímavé, nic, co by dokázalo zaujmout, snad jen pár ne úplně běžných nápadů, ale to je vše. Zlodějům se akce vymkne z rukou a rodinka následně objevuje své kostlivce v trezoru. Plno postav zbytečných, děj na plátně a konání herců nevěrohodné. Bez jiskry, podle šablony, zřejmě nějaký generátor scénářů. ()

Reklama

Fr 

všechny recenze uživatele

,,VÍME O TOBĚ HODNĚ KYLE, TAK NÁS KURVA NEPODCEŇUJ!“....... /// Máma stojí u plotny, táta vchází do dveří a dcera chce jít pařit. Nikam! Doma budeš! Dáme véču, pokecáme, jako rodina. Vopruz.... táta je sedřenej (prodal po telefonu nějakej diamant) a máma má nový spoďáry (černý, s krajkou). ,,NA KOLENA! KSICHTEM NA PODLAHU!“ (z večeře nejspíš nebude nic...) Viděli jste Secuestrados? Tak tady nejde jen o to dostat věci pod kontrolu, ale i o to, jestli je Nicolas Cage připravenej umřít (chcípnout...). Protože jinak to je jen další film postavenej na ,,kreténech“ (před kamerou, za kamerou). Škemrání, výhrůžky, pláč, křik, hysterie – kecal bych, že nejsem z jejich jednání nervózní. Ale Kidman i Cage tu jsou naprosto zbyteční a nechápu, že po 50ti minutách ještě mají ,,co hrát“. Debilitu, která se ze scénáristy přesunula do filmu, nezakryjou ani občasný zvraty a já jim přeju smrt. VŠEM! Rodina je na houby... a ten Cage? (Co myslíte...chcípne?) /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Mám orgasmus, když někdo odmítá plnit příkazy lupičů. 2.) Neustále sním o tom stát se rukojmím. 3.) Jsem uchylák, kterej zjistí, že Liana Liberato je jeho typ. 4.) Thx za titule ,,fčeli medvidek“. /// PŘÍBĚH *** HUMOR ne AKCE * NAPĚTÍ ** ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Asi jsem jedinej kdo dává tak vysoké hodnocení ale kašlu na to. Film se mi dost líbil. Takhle si představuju odpočinkovej film, přišel jsem z práce sednul si a čuměl jsem. A jelikož jsem v práci makal jak šroub tak jsem neskonale rád že jsem narazil na takovouhle oddychovku. Film prakticky nemá příběh a jen se soustředí na akci a teror. Postavy ve filmu my byly sympatické dokonce i zločinci kteří se snažily za každou cenu získat peníze. Herci sice nebyly nikterak dobří ale ani mi nepřišly špatní. Věděl jsem že od Schumachera nemám čekat nijak moc a taky jsem nečekal a proto jsem byl tak překvapený, jen ten hlavní hajzl nemusel být takovej idiot. Bavil jsem se. ()

NinadeL 

všechny recenze uživatele

Na papíře to mohlo jako návrh na akční béčko vypadat hezky. Co se stalo mezi nápadem a finálním produktem zkoumat nebudu, ale když jsem vypla zvuk, našla jsem si několik pěkných záběrů na Nicole a docela to šlo. Předpokládám, že ona to vzala jako vzpomínku na spolupráci se Schumacherem na Batman navždy, což pro ni nedopadlo nijak špatně. ()

Galerie (44)

Zajímavosti (6)

  • Film u diváků naprosto propadl a z kin byl stažen již po 10 dnech od premiéry. S rozpočtem 35 milionů amerických dolarů stihl vydělat pouhých 24 094. (Avalon820)
  • Nicole Kidman (Sarah Miller) má ve filmu zrzavou paruku, přestože ve skutečnosti zrzkou je. (Dixieboy)
  • V jednom okamžiku se Nicolas Cage rozhodl od projektu odstoupit, důvodem byla jeho nespokojenost s rolí Kylea Millera. Jeho přáním bylo ztvárnit roli únosce. Daná role byla obratem nabídnuta herci Lievu Schreiberovi. Nicméně se herec před kameru nedostal, neboť se následujícího dne produkčnímu štábu z úst Nicolase Cageho dostalo ujištění, že roli manžela Nicole Kidmanové ve filmu ztvární. (Conspi)

Reklama

Reklama