Reklama

Reklama

Čtrnáctiletá Annie se prostřednictvím chatu a webové kamery poprvé zamilovala. Nemohla tušit, že se stala předmětem zájmu anonymního pedofila, který při prvním setkání krutě zneužil její naivity a chladnokrevně ji znásilnil. Pro Annie už nic nebude takové jako dřív. S děsivým traumatem mladé dívky se těžce vyrovnává celá rodina. Vyšetřování FBI navíc dokazuje, že zdaleka nebyla první obětí tohoto internetového sexuálního maniaka. Otec Annie by nejraději vzal spravedlnost do vlastních rukou, dochází však k poznání, že jediné, co teď všichni mohou udělat, je být v této situaci jeden druhému oporou. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (275)

cheyene 

všechny recenze uživatele

Zaokrouhlím na 4*. Hloupá a naivní holka? Ano, samozřejmě. Jenže uvědomme si, že v tomhle věku jsou (nejen) holky možná nejzranitelnější a jakákoliv pochvala na jejich účet od cizích je pro ně největší pocta, která může být. A když je někdo bude dlouhé týdny zpracovávat, tak pak je ke katastrofě blízko. V období pubescence je skoro každý tak trochu naivní a hloupý, tudíž tohle bych snímku nevyčítal. Naletí i starší lidé (ať už různým dealerům zboží nebo podvodníkům), natož děti. Annie holt měla smůlu a poddala se perverznímu úchylovi, což se klidně v běžném životě může stát, obzvlášť v dnešní době internetu, kdy má na něj každé dítě přístup. Místy byl tento snímek možná kapku nudnější, postupně se vytrácí naděje na thrillerový dojezd, ale to nejdůležítější - sdělení (chcete-li poslání) - Trust má, což se počítá. Clive Owen je sympaťák, předvádí dobrý výkon, ovšem jeho plačtivé scény (nejvíc ta poslední) mi příliš věruhodná nepřišla. Kupodivu matka Annie celou situaci zvládla s mnohem větším klidem a nadhledem než otec. ()

Allien.9 

všechny recenze uživatele

Možná mě budete mít za cynika, ale podobné příběhy mi vážně pijí krev. Čtrnáctiletá holka se DOBROVOLNĚ vyspí s dospělým chlapem a místo toho, aby byla považována za k*ávu, kterou bezpochyby je, v ní její dospělácké okolí vidí ubohou mučednici, která doplatila na internetové seznamování?!? POMOC. Dobře jí tak, náně, já bych jí místo "ťuťu ňuňu" dala takovou facku, až by se jí přetočila hlava. Jako drama slabé (televizní, nudné), chuť podobné nanynky proplesknout, však vzbuzuje dokonale.;-) ()

Reklama

Anderton 

všechny recenze uživatele

14 ročná dievčina sa zoznámi cez zoznamku s neznámym chlapíkom, ktorý je o niečo starší, ako pôvodne myslelea a vyspí sa s ním. Dozvie sa o tom jej okolie a polícia po páchateľovi zneužitia dievčaťa pod zákonom začne pátrať. Nejde to ale príliš rýchlo, tak sa iniciatívy chopí jej otec. Znie to ako námet na tuctový triler s otázkou hľadania identity, ale Trust trilerom vo svojej podstate vôbec nie je. Je skôr vydarenou psychologickou drámou založenou na skvelých výkonoch hlavných predstaviteľov. Týmto klišé výrokom komentár končím a dodávam, že ak vám takáto charakteristika pri takejto zápletke nestačí a potrebujete sledovať pátranie po páchateľovi a záverečnú prestrelku, tak je to proste iba škoda. ()

hygienik 

všechny recenze uživatele

Vyzeralo to skoro ako inštruktážny film pre ZŠ, s posolstvom : Pozor na zlých ujov, detičky! Lenže mi to prišlo tak šablónovité až des. 14 ročné decká dnes nie sú pasívne naivky, ktoré by sa nevedeli brániť, keď treba a určite nie sú odkázané na priazeň chlípnych chlápkov. No a otcovia sa pre upokojenie svojho ega nemenia na Sherlocka Holmesa. ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

velmi dobře zahrané (hlavně rodičovská dvojice Owen,Keener) a v určitých momentech i poměrně silné.Bohužel pouze v určitých momentech a to je docela škoda.Téma je aktuální a určitě by se z toho dalo vytřískat mnohem víc.Na druhou stranu je to teprve druhý celovečerní Schwimmerův režijní pokus a v tomto ohledu určitě nezklamal.Vzhledem k tomu,že jsem se na Trust nijak extrémně netěšil jsem příjemně překvapen...70% ()

Galerie (18)

Zajímavosti (2)

  • Když si Will (Clive Owen) píše s neznámým mužem na interentu, jde o autentickou konverzaci mezi uživateli "fleet_captain_jaime_wolfe" a "sadlilgrrl" převzatou z webu www.perverted-justice.com. (Mr. Filuta)

Reklama

Reklama