Reklama

Reklama

Kyle Miller je obchodník s diamanty, který žije v luxusním sídle, má nádhernou manželku Sarah a pubertální dceru Avery. Jednoho dne se vrátí z práce domů a chvíli poté zazvoní u jeho dveří policie, shánějící majitele sídla. Když otevře dveře, do domu vtrhne banda lupičů. Zatímco on je s ženou spoután, jejich dcera si tajně užívá na školním mejdanu, kam utekla přes zákaz rodičů. Čtyřčlenná parta gangsterů se dožaduje otevření trezoru, jinak manžele zavraždí injekcí jedů. Kyleova manželka pozná v jednom z lupičů muže, s nímž měla před časem milostný románek. Celá situace se zkomplikuje v okamžiku, kdy se Avery rozhodne vrátit z večírku a během okamžiku se stává zajatkyní gangu. Když se teroristům podaří Kylea přesvědčit, aby otevřel domácí trezor, v šoku zjišťují, že je úplně prázdný. Situaci se snaží zachránit Avery, která tvrdí, že ví o místě, kde se skrývá velká spousta peněz. (TV Nova)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (224)

viperblade 

všechny recenze uživatele

Tak se všichni uklidníme, jo? Neříkám, že tento snímek je bezchybný (chyb se tam najde docela dost) neříkám, že Cage předvedl životní výkon (posledních 6 - 7 let hraje furt to samé) ale zase TAK špatný ten film fakt není. Je poznat, že to má na svědomí někdo, kdo umí točit filmy (či spíše uměl, ale doufám, že Joel se ještě alespoň jedním filmem vrátí mezi špičku) a duo Cage + Kidman to hodně zachraňuje a já oběma jejich role věřil. Je fakt, že čím více zvratů tam bylo, tím víc to šlo (postupně) do kytek, ale film má dobré tempo, takže se nestihnete (moc) nudit. Hodně jsem přemýšlel nad svým hodnocením, ale nakonec tomuto filmu těch 70 % dám, už jen proto, že 51 % (které zde momentálně Trespass má) si nezaslouží. ()

Hild 

všechny recenze uživatele

Dokážu pochopit účast Nicolase Cage, tomu už asi brzy nic jiného než tato béčka nezbude a tady ukázal proč. Herecky to absolutně nezvládl a jeho vypjatější momenty tady působí spíše směšně. Co však nechápu, je účast Nicole Kidman, bylo mi jí až líto. Trepsass je naprosto zbytečný béčkový thriller, který vám nedá vůbec nic. Šíleně překomplikovaný, myslí si, že svými zvraty šokuje, jenže to bychom nesměli vidět spoustu jiných naprosto totožných filmů a hlavně bylo to hrozně nudné. Ztráta času. ()

Reklama

vegetol.mp 

všechny recenze uživatele

Rozhodně ne tak hrozné, jak se místní hodnocení tváří. Řemeslně solidně udělaný film, s dobrými hereckými výkony, kterému podráží nohy hlavně to, že je a) remakem a za b) podobných filmů už bylo natočeno mraky. Na druhou stranu, že by tohle bylo nějak o poznání horší, než Firewall s H. Fordem, jsem si fakt nevšiml. Je to zábavné, má to spád a dlouhé je to tak akorát. 70% ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Cage to tentokrát nemršil, ale jinak bylo špatně úplně všechno, pokud nepočítám Kidmanovic milfku. Především to byla parta zlodějů, kteří se do jednoho chovali jako kreténi a pokaždé, když jsem si myslel, že hůř bejt nemůže, posunuli svojí zhovadilost o další stupeň. To, že jsou to debilové ještě zdůrazňoval fakt, že se Schumacher po celou dobu prakticky nehnul z místa. Prostě násilníci vletí do baráku a jejich "Řekni kam jsi to schoval!" se v různých obměnách opakuje pořád dokolečka. O nějákém překvapivém zvratu snad nemá ani cenu mluvit. Myslím Schumacher, že už je čas na důchod. 30% ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Zase Nicolas Cage, ale tak co. Nicméně tentokrát ve filmu, který je remakem ani ne rok starého originálu, což jsem se dozvěděl tady až po filmu a dost mě to naštvalo. Nápad by to špatný nebyl, ale všichni se tam chovají jak debilové. Tři to nakonec ale získá, protože tu hodinu a půl mě to drželo v docela solidním napětí. A to se počítá. ()

Galerie (44)

Zajímavosti (6)

  • Nicole Kidman (Sarah Miller) má ve filmu zrzavou paruku, přestože ve skutečnosti zrzkou je. (Dixieboy)
  • V jednom okamžiku se Nicolas Cage rozhodl od projektu odstoupit, důvodem byla jeho nespokojenost s rolí Kylea Millera. Jeho přáním bylo ztvárnit roli únosce. Daná role byla obratem nabídnuta herci Lievu Schreiberovi. Nicméně se herec před kameru nedostal, neboť se následujícího dne produkčnímu štábu z úst Nicolase Cageho dostalo ujištění, že roli manžela Nicole Kidmanové ve filmu ztvární. (Conspi)
  • Trespass se už za pouhých 18 dní od jeho uvedení do kin začal prodávat na DVD, čímž zlomil osm let starý rekord filmu Láska mezi superstar (2003), kterému to trvalo 29 dní. (Avalon820)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno