Reklama

Reklama

Kyle Miller je obchodník s diamanty, který žije v luxusním sídle, má nádhernou manželku Sarah a pubertální dceru Avery. Jednoho dne se vrátí z práce domů a chvíli poté zazvoní u jeho dveří policie, shánějící majitele sídla. Když otevře dveře, do domu vtrhne banda lupičů. Zatímco on je s ženou spoután, jejich dcera si tajně užívá na školním mejdanu, kam utekla přes zákaz rodičů. Čtyřčlenná parta gangsterů se dožaduje otevření trezoru, jinak manžele zavraždí injekcí jedů. Kyleova manželka pozná v jednom z lupičů muže, s nímž měla před časem milostný románek. Celá situace se zkomplikuje v okamžiku, kdy se Avery rozhodne vrátit z večírku a během okamžiku se stává zajatkyní gangu. Když se teroristům podaří Kylea přesvědčit, aby otevřel domácí trezor, v šoku zjišťují, že je úplně prázdný. Situaci se snaží zachránit Avery, která tvrdí, že ví o místě, kde se skrývá velká spousta peněz. (TV Nova)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (224)

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

Zoufalá americká nápodoba jednoho z nejlepších žánrových filmů letošního roku Secuestrados. Jeden rozlehlý dům, jedna rodinka, skupinka rozhádaných únosců. Vážně by mě zajímalo, jestli mezi Secuestrados a Trespass nějaká inspirační/vykrádací jiskra přeskočila, protože se ty filmy na první pohled podobaj až neskutečně. Na druhý pohled pak člověk už nějaké rozdíly uvidí - hlavně v tom, že Joel Schumacher už se asi nikdy nezmůže na víc, než na obyčejnou rutinu. Krom nenápaditého zpracování pak zaujme už jen všudypřítomná nablblost všech (postav určitě, tvůrců možná), která nakonec zabije naději na alespoň průměrnou zábavu. Konec už jsem odzíval. ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Rovnako sterilné a debilne prekombinované ako Fordov Firewall alebo Willisov Hostage. Akurát teraz sa strápňuje Cage, ktorý pomaly v tvári vyzerá jak Quasimodo. Schumacher tentokrát sklamal a nepriamu úmeru v jeho filmografii: nízky rozpočet - kvalitný film nenaplnil. Možno preto, že 35 mega na film odohrávajúci sa v jednom dome nie je zase tak málo. Celkovo sa film ako tak raz dá prežiť, lebo ste neustále zvedaví aký ďalší hovadský zvrat si na vás scenárista pripravil. 4/10. ()

Reklama

castor 

všechny recenze uživatele

Nicolas Cage se poslední roky s filmovou kvalitou bohužel míjí. Joel Schumacher to má podobné. I to je možná znovu svedlo dohromady. Rád je mám oba. A zejména Cageovi přeju za všechna ta výborná herecká zastavení (Zběsilost v srdci, 8 mm, Leaving Las Vegas, Adaptace, akční výlety pod dohledem Jerryho Bruckheimera) návrat do sedla. Příběhu chybí originalita. Hrdinům chybí sympatie, lžou si navzájem, každý má kostlivce ve skříni, až je to takové nemile přeplácané. Pár momentů to ale mělo. Ve výsledku ale škoda. ()

Nach 

všechny recenze uživatele

Tento film musím pochválit. Čekal jsem něco opravdu podprůměrného a dostal atmosférický thriller s fungujícím příběhem a docela slušnými hereckými výkony. Ano, opravdu i Nicolas Cage se mi zde po věru dlouhé době líbil. Nebyla minuta, kdy bych nebyl přikovaný k obrazovce. Hlavním hrdinům jsem fandil, padouchy nenáviděl, ale zároveň jejich motivy chápal. Epické zakončení v ohni sice již zavánělo až moc patosem, ale i tak výsledný dojem zůstal stejný. Za mě rozhodně pochvala. 75% ()

vegetol.mp 

všechny recenze uživatele

Rozhodně ne tak hrozné, jak se místní hodnocení tváří. Řemeslně solidně udělaný film, s dobrými hereckými výkony, kterému podráží nohy hlavně to, že je a) remakem a za b) podobných filmů už bylo natočeno mraky. Na druhou stranu, že by tohle bylo nějak o poznání horší, než Firewall s H. Fordem, jsem si fakt nevšiml. Je to zábavné, má to spád a dlouhé je to tak akorát. 70% ()

Galerie (44)

Zajímavosti (6)

  • Nicolas Cage byl nominován na Zlatou malinu v kategorii nejhorší herec. (Ded@M@tes)
  • Trespass se už za pouhých 18 dní od jeho uvedení do kin začal prodávat na DVD, čímž zlomil osm let starý rekord filmu Láska mezi superstar (2003), kterému to trvalo 29 dní. (Avalon820)
  • V jednom okamžiku se Nicolas Cage rozhodl od projektu odstoupit, důvodem byla jeho nespokojenost s rolí Kylea Millera. Jeho přáním bylo ztvárnit roli únosce. Daná role byla obratem nabídnuta herci Lievu Schreiberovi. Nicméně se herec před kameru nedostal, neboť se následujícího dne produkčnímu štábu z úst Nicolase Cageho dostalo ujištění, že roli manžela Nicole Kidmanové ve filmu ztvární. (Conspi)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno