Reklama

Reklama

Sexuální praktiky pozemšťanů

  • USA The Mating Habits of the Earthbound Human (více)

Obsahy(1)

Neviditelní mimozemšťané sledují námluvy mladého páru - hezouna Billyho a sexy Jenny už od trapného prvního setkání v přeplněném nočním klubu, následovaném dalšími schůzkami až k nevyhnutelným obědům u budoucí tchýně. To vše pomalu, ale jistě zavdává mimozemšťanům důvod pochybovat o duševním zdraví lidí a sexuálních praktikách všech pozemšťanů. (Bonton Home Video)

(více)

Recenze (328)

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Ujetá komedie se sexy dračicí Carmen Electra, která se tehdy kromě Pobřežní hlídky svlíkala snad všude – ale že by to snad někomu vadilo, se říci nedá. Je to (byla) sakra pohledná ženská, tak proč ne. Nějak ty silikony prodat přeci musela. Ty trampoty hraných „spermií“ a super komentář k tomu, však byli zlatým hřebem večera tohoto filmečku. Jednou za čas se na něj rád mrknu znova, páč je to vážně docela prdel… ()

Dudek 

všechny recenze uživatele

Tak trochu jsem se musel ptát sám sebe, jak by na dokumenty o svém druhu asi reagovala zvířata, o kterých je tak rádi točíme. Možná by jim to připadalo stejně vtipné jako nám dokument o páření pozemšťanů, který vlastně funguje ve dvou liniích. Romantická podzápletka splňuje jak funkci samostatného nezávislého snímku, dokumentární jednotka se na ní pevně váže a odkrývá veškeré zákonitosti lidského života. Hlavní komediální jednotkou je tak ono neporozumnění lidskému životu, které je pronášeno velmi sebevědomně. Jenže aby toho nebylo zrovna málo, vtip tu nezprostředkovává jen ono špatné chápání jistých lidských zvyků, ale též rozdílný pohled mimozemšťanů, kteří nechápou přesné použití věcí, bez kterých si mi nedokážeme představit život, přesto si je v několika případěch velmi chytře domýšlejí (sameček podávající jemné plátky barevné stromové kůry válečníkovi, který pokud je s jejich barvou spokojen, pustí samečka dál). Zajímavý je též postup, který přichází téměř na konci, a ve kterém se rozdíly mezi oběma příběhovými liniemi stírají, ba se obě na okamžik protnou (setkání se spermiemi na běžecké dráze). Sexuální praktiky pozemšťanů však dokáží dokonce i příjemně překvapit, scéna, ve které je akt početí symbolizován záběrem na rostoucí atomový hřib je opravdu nečekaná a má jistý punc kontroverze. Několik situací je vážně k popukání a párkrát jsem se neubránil smíchu. ()

Reklama

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Samička naškrábe numerický symbol na plátek jemné bílé stromové kůry. Doufá, že její obrázek samečka uspokojí." To mohla být tak ukázkově nudná romantická komedie ... kdyby to lidské páření nekomentovali mimozemšťané. Jejich pohled na složitosti lidských vztahů je natolik dokonalý, že se mu lze snad jen smát a samozřejmě s ním i souhlasit. Já se tedy bavil skvěle, úhly zaoblení Electřiných partií si rovněž získaly můj respekt a příště bych prosil pokračování o páření nepřizpůsobivých spoluobčanů. Já vím, že by to byl jen kraťas, ale zmatený mimozemšťan by ho svým komentářem jistě opět vytunil k dokonalosti. ()

Zagros 

všechny recenze uživatele

V podstatě jde o klasickou romantiku. Jen ze zajímavého úhlu pohledu, totiž z pohledu mimozemšťanů, kteří sledují dokumentárním způsobem sexuální praktiky nás pozemšťanů. Právě ten netradiční přístup s komentářem Vladimíra Čecha u mě vyvolával občas záchvaty smíchu. Když k tomu připočtu fungující ústřední dvojici je v rámci žánru zaděláno na úspěch. Jasně není to žádný herecký koncert s filozofickým přesahem, to ale od podobných filmů nikdo čekat nemůže. Cílem tvůrců byla příjemná a nenáročná komedie, což se rozhodně povedlo, navíc i se špetkou originality. ()

honajz2 

všechny recenze uživatele

Čím blíže je ten film konci, tím je nudnější a tím méně vtipný je. A je to škoda, ten nápad je skutečně skvělý, jenže se mi potvrdily moje obavy z něj a to ty, že nemůže fungovat v celovečerní stopáži. Taky to byla pravda. První polovina je přímo nabitá vtipnými scénami a komentáři, ta druhá už jenom kopíruje a nudí. Jenže nejhorší na ní je to, že výrazně ubyde mimozemského komentátora a víc vidíme situace mladého páru, v kterých není žádný vtip. Díky tomu je taky celý film natažen na hodinu a půl, jenže úplně zbytečně. V závěru už jsem měl i problém to dokoukat, jak mě to nebavilo. Škoda. Slabé 3* ()

Galerie (13)

Zajímavosti (1)

  • Inspiraci pro film získal Jeff Abugov po zhlédnutí přírodovědného dokumentu o páření zvířat. (Nathaniell)

Reklama

Reklama