Reklama

Reklama

Tajemství starého hotelu

  • USA The Innkeepers (více)
Trailer 1

Claire (Sara Paxton) a Luke (Pat Healy) jsou posledními zbývajícími zaměstnanci v hotelu Yankee Pedlar Inn, který má být po více než 100 letech fungování uzavřen. V minulosti se tu odehrála děsivá vražda dívky, jejíž tělo bylo poté ponecháno po tři dny ve sklepení, aby na hrozný čin nikdo nepřišel. Hotel získává pověst nejstrašidelnějšího hotelu Nové Anglie. Claire a Luke jsou určeni k tomu, aby odhalili tajemství hotelu a potvrdili tak jeho temnou pověst. Do hotelu přicházejí poslední hosté a vše se zatím zdá být normální. Luke na své internetové stránce popisuje podivné události v hotelu. Mladé Claire vypráví o tom, jak v hotelu uviděl ducha zavražděné dívky a během nocí proto nahrává zvuky v domě. O nahrávání se střídá s Claire, která jako první narazí na divné zvuky a události. Jejich pátrání je usilovnější a nebezpečnější. Zjišťují, že klíč ke všemu je ve sklepení hotelu. Když se rozhodnou navštívit jeho temné chodby, zjišťují, že tak neměli raději nikdy učinit. (Beastmaster4)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (275)

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

Veľmi dobre vyvážené. Super atmosféra podporená dlhými zábermi. Postavy Healy a Paxton neuveriteľne sympatické. Paxton mi prvýkrát nevadila, dokonca som si želal vidieť ju behať v tých nohavičkách po hoteli naživo. West natočil iný horor. Žiadne poriadne lakačky, len neustále uväznený v predzvesti niečoho čo sa má stať. Netreba vysvetlovať, netreba zavádzať a už vôbec nie je nutné vytvárať nejakú mytológiu ohľadom celého strašidelného hotela. A práve tým mi to príde sympatické. Funkčné vo veľa ohľadoch ak od toho neočakávate Insidious - čo očividne veľa ľudí čakalo. Pre mňa rovnako milé prekvapenie a netradičný zážitok ako All chearleeders must die. A zatiaľ najlepší Westov film. A humor a emócie tam fungujú takmer bezchybne. ()

Spooner 

všechny recenze uživatele

Tak zase nic. Člověk se zase jednou těší, že by mohl dostat horor "jako ze starý školy", ale místo toho dostane totální nudu, ve který se za celou dobu skoro nic nestane. Režisér Ti West se sice chvilkama docela snaží a ta oldschool atmosféra i chvilkama je cítit, jenže z tohodle scénáře by neudělal strašidelnou podívanou ani Del Toro. Zde je strašidelných scén opravdu poskrovnu a většinu času sledujeme, jak dvě nesympatické postavy jen tak bloudí po prázdném hotelu a střídavě se nudí, baví a občas bojí. Navíc to celý směřuje odnikud nikam, protože se člověk ani nedozví těch pár věcí, co by chtěl vědět. Prostě totální nuda a promarněnej potenciál. Sara Paxton už se pomalu stává synonymem pro podprůměrný horor. ()

Reklama

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Westovým nejoblíbenějším filmem je určitě Osvícení,když mu osud dal to štěstí,že se může živit točením hororů,u svého dalšího projektu vykastroval svůj nejmilejší film a ještě se přitom 20x koukal na Wanovo Insidious a přemýšlel co mu ukradne,nakonec mu ukradl piáno a Noirový nádech.Svým způsobem řemeslně dobrá práce,ale pouze po technické stránce.Castingový fail v podobě Sary Paxton,která sice hraje skvěle,ale neuvědomuje si,že hraje v hororu a né v nezávislé letní komedii.Příběh by si vycucal z prstu i retardovaný čtenář chvilky pro tebe a navíc se nedohrabe k žádné pointě,i když je od příchodu starého pána průhledný.Co na tom že se Westovi daří primitivní lekačky pomocí rychlých střihů a zvuků,které natočíme za pár měsíců při našem dalším projektu taky a to slavnostně přísahám.Podivná patlanina všeho možného,kde se plných 85 minut absolutně nic neděje,aby se to přes tři mizerné lekačky dohrabalo do pointově prázdného wtf finále,dle staré školy.Jeden z obsahově nejhorších hororů posledních let a opravdu trapný pokus o jakou si originální podívanou,z tohodle já se teda fakt N*E*P*O*S*E*R*U* :D Wanovo Insidious spláchne tuhle brečku do kanálu.25% za kameru,nádech občasné atmosféry a komediální výstupy Sary Paxton,které ovšem nemají v hororu co pohledávat. ()

Genero 

všechny recenze uživatele

Vítejte na další hrůzyplné expedici za duchovními bytostmi s naším pojízdným spiritistickým svatostánkem Generova Kreativní Indulona Bubu Show. Mé jméno je Chuj deGenero a budu dnes vaším průvodcem po záhrobním světě. Doufám, že si na základě doporučení v letáčku vzali všichni hororoví experti náhradní spodní prádlo a ti ostatní dobrou knihu. Stojíme před rozkošným hotýlkem Yankee Pedlar Inn a navštívíme jeho mrzuté a neklidné mrtvé osazenstvo. Prosím nešpitejte, nehihnějte se, kdo by se nudil a neměl o výklad zájem, může kouřit nebo sledovat na recepci pornografické filmy. Jste připraveni se bát?! Ano?! Takže zbytek výkladu spoj, Lery! Nyní pro ukázku řekneme této blbé blondýně: Nechoď do sklepa, je tam příšerný duch nahého dědka, roztrhá tě na kusy. Sledujte její zajímavou, ale přiznejme nikterak překvapivou reakci: bere klíč a do ruky baterku a kráčí, no ano, přesně jak jsem předpokládal, po schodech dolů a všimněte si, už jí naháč honí a holka piští, sere hrůzou a je po ní veta. Děsivé, že? Můžeme se tedy pomalu vrátit k autobusu, dáme si krátkou přestávku na občerstvení a počkáme na Jakuba, až se přebalí. ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Čakal som postupné odkrývanie záhady okolo starého hotelu a perfektnú atmosféru na základe tajomna a hororových okolností. Prvá hodinka však z tohto nesplnila absolútne nič. Ústredný príbeh okolo legendy neoslnil, bol až moc priamočiary, nudný a tuctový. Vlastne som sa dočkal iba jednej lepšej scény, ktorá pripomenula, že pozerám horor. Keď postavy vojdú do sklepa, situácia sa po obsahovej stránke zlepší, film konečne získa na atmosfére a nuda sa vytratí. Tiež masky neboli zlé. Keby bol snímok v tomto duchu už od začiatku, išiel by som s hodnotením vyššie. Čo sa týka konca nebol zlý, pobavil, ale ocenil by som väčšiu precíznosť, prípadne ešte nejaké tie vysvetlenia. Zdal sa mi mierne nedorobený. Celkovo ide o priemerný hororík s dobre hrajúcou Sarou Paxton, ktorý nič nepokazí ale ani nenadchne. 55/100 ()

Galerie (21)

Zajímavosti (3)

  • Film bol natáčaný v skutočnom hoteli Yankee Pedlar Inn v Torringtone, Connecticut. Natáčalo sa 17 dní. (beso74)

Reklama

Reklama