Reklama

Reklama

Alvin a Chipmunkové 3

  • USA Alvin and the Chipmunks: Chipwrecked (více)
Trailer 3

Dave, Chipmunkové Alvin, Simon, Theodore a Chipettky Brittany, Jeanette a Eleanor se rozhodnou dopřát si dovolenou na obrovské zaoceánské lodi. Dave na palubě objeví svého bývalého šéfa, který tu pracuje jako bezpečnostní agent v plyšovém převleku za ptáka. Chipmunkové a Chipettky vyrazí pozorovat dění na lodi a přitom předvádějí pořádné vylomeniny. Brzy jsou přistiženi posádkou a kapitán Dava varuje, že pokud se to bude opakovat, mohou počítat s tím, že je vysadí na nejbližším možném místě. Dave se o novou informaci podělí s ostatními, ale ti si z varování nic nedělají. Už za chvíli vymýšlí další vylomeniny a rozhodnou se pohrát si s dračím rogalem. To brzy i s veverkami odletí z paluby na volné moře a o průšvih je rázem postaráno. Dave s Ianem se vrhnou do mořských vln, aby je zachránili. Chipmunkové přistanou na ostrově, k němuž brzy doplavou i oba zachránci. Netuší, že je čeká velké dobrodružství, které by na lodi nezažili. (TV Nova)

(více)

Videa (24)

Trailer 3

Recenze (117)

buzzwoody odpad!

všechny recenze uživatele

Jestli je tohle určeno dětem, chudáci. Scénář, herecké výkony, vtip, všechno pod bodem mrazu. Klišoidní, trapná, hloupá srajda, která stojí jen na veverkách, protože tam prostě jsou. Něco jako malí, chlupatí mimoni, který bych do jednoho vzal a včetně Alvina rozřezal zubatým, tupým nožem. Člověk by z takovýho hnoje z fleku chytil rakovinu. Naprosto nekoukatelný a kdybych nebyl donucen se na to podívat, po jednom pokusu o vtip bych to vypnul takovým způsobem, že by to už nikdo nezapnul. ()

blondboss 

všechny recenze uživatele

Už to nemá čím prekvapiť a priniesť niečo nové. Chipmunkovia v treťom pokračovaní už len varia z vody a všetko už začína byť veľmi obohrané a bez akéhokoľvek zmysluplného nápadu. Snaha síce bola zabudovaním deja do prostredia opusteného ostrova, ale nevyšlo to. A k tomu je ten film tak upišťaný, že vám proste začne po 10 minútach liezť na nervy. Preto u mňa len podpriemerný snímok, ktorý by už nemal mať ďalšie pokračovania. 40 % ()

Reklama

vyfuk 

všechny recenze uživatele

Nic moc. Jen takové lákadlo pro fanoušky minulých dílů. Příběh byl na mnoha místech přímo předvídatelný až to bolí. Hudba je neodmyslitelnou součástí filmu, ale co je moc to je moc. Nemám ani tak na mysli hudbu jako takovou, ale hudební hvězdy, které se chtějí prosadit ve filmu. To je ubohý. Jinak je film doplněn poslední populární hudbou, ke které příliš kladný vztah nemám, ale byla uspořádána uspokojivě. Nechápu proč dvojka byla méně úspěšnější? Tento díl by měl dostat označení sci-fi. Na čtyřku do kin bych nešel asi ani zdarma. I ta dvojka možná byla příliš. Děkujeme, odejděte! ()

Radbuzaz 

všechny recenze uživatele

Tento film jsme shlédli v letním kina za deště. Přiznám se, že se mi na něj moc jít nechtělo, ale když vidíte v dětských očích i očkách partnerky, že jim to udělá radost, tak nakonec vyrazíte. :-) Chipmunky ( v překladu pruhované hlodavce ) jsem znal už dříve z různých písniček zpívaných chipmánštinou. :-)) Partička Chipmunků a Chipettek se plaví na lodi a díky shodě náhod a silnému větru se ocitnou na ostrově. Zvláštní mi na filmu přišlo to, že Chipettky mluví slovensky a Chipmunkové česky. Film je zaměřený na dětské publikum a tomu taky odpovídá celkové vyznění filmu. Čili ikdyž nejsem rozhodně cílovou skupinou, tak děti a na stejnou vlnu naladění jedinci budou mít stoprocentně radost. ()

unclejack 

všechny recenze uživatele

Trojica spievajúcich čipmunkov možno nebol najhlúpejší nápad roka, ale dieru do sveta s nimi v mojich očiach teda neurobili. O tom, že svetu ešte stále vládnu lakonicky opakované Money, money, money však neradno pochybovať a v rámci rozširovania už tak dosť širokej cieľovej skupiny filmu boli zrekrutované do dvojky aj tri čip... počkať, ako je samica od čipmunka? Naši západní kolegovia majú čipetky, ale my? No nič, pokračujem... Takže prišli tri ešte pischľavejšie čipetky a bolo. Tržby zrejme prekonali očakávania nezdravo optimistických papalášov, ktorí sa rozhodli svoje peniaze do projektu investovať ešte raz. Nuž, urobili chybu. Alvin a Chipmnks 3 totiž zamierili na opustený ostrov a rozhodli sa vybúrať do každého klišé, ktoré s onou lokáciou súvisí. Jediné, čoho som sa nedočkal, bol kmeň ľudožravých banana chipmunkov, s ktorým by si na záver hlavní hrdinovia padli do náručia! Ono to nie je len nasladlé, ale vyložene blbé. Dokonca aj nemesis celej série, bu-bu producent Ian pod vplyvom výparov z orchideí zmäkol a približne od tej chvíle sa v rámci môjho hodnotenia začalo hovoriť o tej nižšej polovici. Ludský cast na vyrazenie. Hlodavci bez poriadnej zápletky. Réžia fakticky neviditeľná. Scenár patrí do skartovačky, list po liste. Tak, teraz je to už lepšie... A mimo, Katy Perry a jej Firework už v animákoch nechcem počuť - v tretom Madagaskare toho bolo až po krk, ale tu už išlo o trápnu záležitosť... ()

Galerie (47)

Zajímavosti (8)

  • Film obsahuje medzititulkovú scénu. (EvilMatus)
  • Do některých kin byl film distribuován pod krycím názvem Simon, což je jméno jednoho z chimpunků. Dalším krycím názvem bylo Hairy Beast. (272827)

Reklama

Reklama