Reklama

Reklama

Obsahy(1)

První láska může být nevinná nebo intenzivní, opojná... nebo nenasytná. Ve strhujícím napínavém thrilleru o vášnivé romanci, která se brzy stane smrtelnou posedlostí, hrají Mark Wahlberg (Planeta opic), Reese Witherspoon (Pravá blondýnka) a Alyssa Milano (Čarodějky). Nicole Walker (Witherspoon) vždy snila o tom, že ji okouzlí někdo výjimečný - někdo silný, sexy a citlivý, pro koho bude středem vesmíru. David (Wahlberg) je to všechno a ještě víc. Ale její dokonalý přítel není tím, kým se zdá. Pod jeho sladkou fasádou se skrývá divoká, temná stránka, která brzy promění sen v noční můru. (Magic Box)

(více)

Recenze (115)

kocik1 

všechny recenze uživatele

A to jako architekti v Seattlu netuší, že když jim někdo zdemoluje auto a ještě jim tam zanechá vzkaz, je nejlepší zavolat policii? A co ten hlídač odnaproti, ten taky klíďo píďo opustí velín a jde si hrát s pistolkou, aniž by to nahlásil? Nojo, ale kdyby se postavy chovaly logicky, tak by nebylo o čem točit, že jo?! Mlaďase by zadrželi a finito. A takhle jsme se mohli pěkně bát..... ()

Smok 

všechny recenze uživatele

Marky Mark je tu zo začiatku za slušáka, ktorý svoju partnerku (mladučkú Reese Witherspoon) neskonale miluje a najradšej chodia spolu dosahovať vrchol na húsenkovej dráhe. Keďže, ako všetci vieme, život neni peříčko, veci sa tak trochu poserú a Marky sa ukáže ako grobian a odroň, keďže sa s oteckom nevedia zhodnúť na tom, kto má Reesku viacej rád. Filmová klasika 90tych rokov. ()

Reklama

sarkareifova 

všechny recenze uživatele

Dobrý thriller, který mě nadchnul. Je typ filmů, na které se kouknete jednou a stačí to a taky je typ filmů na ketré se kouknete znovu. Milenec nebo vrah rozhodně patří k těm na které se kouknete jěšte nekolikrát. Když si vezmete že je to natočeno podle skutečné události tak z toho mrazí jěště více. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Strašně dlouho trvalo, než se to pořádně rozjelo. Jasně, ta seznamovačka je nutná a stejně tak je potřeba ukázat, kterak se ze sympaťáka stává magor, ale obojí trvalo moc dlouho a ta proměna mi navíc nepřišla nějak extra vyvedená. No ale když se pak David odhalil, začala parádní jízda s neupadajícím tempem, ve které byl Wahlberg na pěst v dobrém slova smyslu a Reese Witherspoon roztomilá za všech okolností. Škoda první půlky, ale za tu druhou si to nadprůměrné hodnocení zaslouží. 70% ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Komentář může obsahovat spoilery!! Takhle podhodnocený thriller jsem neviděl roky! Z hlediska psychologické stránky absolutní špička v teen/Thriller žánru! Psychologický vývoj perfektního Marka Walhberga z místního,citlivého frajírka po neuvěřitelnou Psycho sviňi, až se vám bude chtít brečet! To co předváděl mi místy vyráželo až dech! Film bych rozdělil na tři části, kde v první vidíme klasickou teen seznamovačku plnou vzrušení a radosti, ve druhé fázi vidíme quantum zvratů,nečekaných překvapení a ve finishi příjde Home Invasion napínavý jako tangáče mé sousedky! Malé,thrillerové překvapení,které mě psychicky zničilo ! 80% ()

Galerie (23)

Zajímavosti (4)

  • Reese Witherspoon a Mark Wahlberg spolu po natáčení jistou dobu chodili. (zajda404)
  • Horská dráha, která se ve filmu objeví, se jmenuje The Coaster a jedná se o jednu z největších atrakcí vancouverského Playlandu. (zajda404)

Reklama

Reklama