Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Příběh dívky z města jménem Caroline, která se přestěhuje do malého městečka a zaplete se do milostného trojúhelníku s největším fešákem z fakulty a jejím učitelem ze střední, panem Andersonem a Thurstonem, jejím spolužákem a huličem. Sedmnáctiletá Caroline Wexler čelí noční můře každého dospívajícího: její ovdovělý otec se rozhodl přestěhovat z velkoměsta doprostřed pustiny. Když Caroline zjistí, že se svými novými spolužáky nemá vůbec nic společného, následuje jedinou osobu, která se stala objektem jejího zájmu – svého pohledného mladého učitele, pana Andersona. Vše vyústí v bizarní milostný trojúhelník, když se k nim připojí sladký potížista, spolužák Thurston. Nenechte si ujít tento nadčasový příběh, který doprovází vábivý indie soundtrack. (HBO Europe)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (145)

IQ Tiqe 

všechny recenze uživatele

Přestože se děj pomalu vleče, tak nenudí. Obvykle mě podobné příběhy z maloměsta příliš nezaujmou, protože se v nich nic moc neděje - někdo ("nasty girl") se přistěhuje, snaží se zapadnout, něco málo se semele a přijde konec bez většího zákmytu vzrušení. Ale Kat Dennings (připomíná mi Krystýnu Leichtovou v Comebacku) ho vypráví poutavě. Nebo je možná tak poutavá její postava, a to, jak excelentně ji podává. Pravda bude někde mezi. 65% ()

Lucjen 

všechny recenze uživatele

Daydream Nation by bola skvelá vzťahovka. Vlastne aj je, no akási mysteriózna vsuvka o sériovom vrahovi a nešťastnom vdovcovi, ktorého žena zomrela na rakovinu, film komplikujú, vedľajšie línie sú nedotiahnuté a teda úplne zbytočné. Romantika však funguje veľmi dobre. Príjemná hudba a skvelá ústredná dvojica, ktorej potenciál nebol bohužiaľ naplnený. ()

Reklama

Marqta 

všechny recenze uživatele

První půlkou jsem byla okouzlená- jakoby tvůrci vybrali ty nejlepší motivy z "teen" filmů, dali to dohromady, přihodili partičku zajímavých herců, dobré hudby a to celé podali zajímavým originálním způsobem. Ale potom jakoby najednou došly dobré nápady- všechno se tak nějak zastavilo a nic se nedělo a ani ten roztomile romantický konec s hvězdičkami to moc nezachránil. Ale rozhodně myslím, že na tenhle film někdy dostanu chuť znovu- takže třeba pak všechno přehodnotím. Dnes za mě dávám 3,5 hvězdičky. ----"Incest- a game that a whole family can play."---- ()

Billie777 

všechny recenze uživatele

Chvílemi jsem nevěděla, čím film je, zda to má být teenagerské drama nebo nějaká podivná kriminálka. Ten sériový vrah mi tam přišel tak nějak navíc, spíš jen jakési obzvláštnění dramatu o puberťácích a taky by mě zajímalo, kdo vlastně hodil ten kámen do učitelova okna ale možná to ani není důležitý a to všechno byl nejspíš účel a já blbá jsem to úplně nepochopila. Hlavní hrdinka není úplně sympatická ale přesto se vám líbí, protože Kat Dennings je prostě krásná a ke konci jí vlastně začnete mít ráda, protože se konečně projeví jako normální člověk. Učitel, který nejprve působí jako nejnormálnější postava se projeví jako divnej zakomplexovanej chudák a ten mladý ousider, který má být od začátku za toho podivína je vlastně úplně v pohodě kluk. Film je moc hezký vizuálně a má zajímavou atmosféru a to, že je trochu divný a vymyká se ostatním (teenagerským) filmům je vlastně moc dobře. ()

terunka003 

všechny recenze uživatele

Dramatické, vztahové, tmavé, depresivní, šílené, traumatické, zhulené. Tak toto je, prosím, velmi zvláštní, dalo by se říci, skoro klubovkový film. Již někdo to tu vystihl - "jako půjčené od Lynche", také mám takový pocit. To tajmeno v závěru bylo skoro hmatatelné, a musím se přiznat, že vraha jsem viděla v přebarveném blonďákovi, panu A (i když ten měl tedy taky problém). Prostředí perfektní, stejně jako hudba, která je v takových typech filmů pokaždé dobrá. Herecké výkony postačující, a pro mě opět skvělá představitelka hlavní role Kat Dennings. Film na klidný večer. ..teda bydlet v takovém městečku, tak taky hulím.. ()

Galerie (67)

Zajímavosti (4)

  • Když se Caroline (Kat Dennings) s Barrym (Josh Lucas) pohádá, omylem shodí hrnek s kávou na zem a ten se rozbije. V dalších záběrech je však vidět hrnek zpátky na stole a nepoškozený. (DJDVD)
  • Caroline (Kat Dennings) řídí první generaci vozu VW Golf (v USA známém pod označením Rabbit) z přelomu 70. a 80. let, který ještě nebyl vybaven airbagy. Přesto je však při nehodě vidět spuštěný airbag. (DJDVD)
  • Film sa nakrúcal vo Vancouveri (Kanada). (Arsenal83)

Reklama

Reklama