Reklama

Reklama

VOD (1)

Milá komedie Butter vypráví příběh Laury Picklerové (Jennifer Garnerová), která je tradiční výherkyní soutěže v uměleckém vyřezávání másla. Rozhodne se, že se letošního ročníku nezúčastní, ale nedokáže si představit, že by její rodina neměla titul a začne trénovat. Její největší rivalkou se stává mladá afro-americká adoptovaná dívka Destiny, která je pro tuto disciplínu velice talentovaná. Konkurence je opravdu veliká a Laura se rozhodne pro poněkud drastickou metodu - přemluví svou bývalou lásku k nekalým praktikám, které by jí dopomohly k vítězství. (HBO Europe)

(více)

Videa (5)

Trailer

Recenze (140)

Kryton 

všechny recenze uživatele

Vyhlasuji soutěž: Kdo mi poví, v čem je tady zakopán humor, vtip a komedie, tak dostane rodinné balení másla! Nezasmál jsem se, nebavil jsem se a nebudu chtít pár dnů jíst máslo. Opravdu jsem nevěřil, že 90 minut se dokáže natáhnout na trojnásobek. Jim Field Smith minule utvořil dobrou romedii, ale tady se máslo zkazilo a smrdí. ()

Aljak 

všechny recenze uživatele

Americký film s maslom v hlavnej úlohe? :) Na prvý pohľad to znie ako riadna stupidita, však? Ale tak bol som zvedavý, a na veľké prekvapenie to bola skvelá komédia - od skromného adoptovaného dievčatka Destiny (Yara Shahidi), cez štetku na bicykli Brooke (Olivia Wilde), až po bezcharakternú Lauru (Jennifer Garner). Hoci sa celý film v podstate točil okolo masla, celé to bolo doplnené množstvom dejových vetvičiek, ktoré dodali filmu ešte väčšiu atraktivitu. Ale aj samotné súťaženie vo vytváraní maslových sôch malo svoje čaro - hlavne ten symbolický význam diel malej Destiny, ktorú sa snažila krutá Laura za každú cenu ponížiť. Ale uznávam, že tento film bol pre mňa veľkým prekvapením (možno aj preto, že samotná hlavná dejová línia znela tak absurdne) a niektoré hlášky fakt stáli za to a úprimne ma rozosmiali. Kto váha, či sa pustiť do tejto maslovej komédie, lebo sa obáva absurdnosti - tak smelo do toho, niet čo stratiť. ()

Reklama

TommyDiamond 

všechny recenze uživatele

Logika jde občas stranou. Takže je až s podivem v čem všem se dá soutěžit. I když to tak nevypadá, ale při dnešních cenách másla a případných pronájmech chladících boxů se jedná o velmi nákladný koníček….. Ve filmu samotném o nic moc nejde. Regionální soutěž o čtyřech soutěžících? Slabota... Snímek Máslo je lehce podprůměrná oddychová komedie na sobotní deštivé odpoledne.... ()

Dreadd 

všechny recenze uživatele

Po delší době zase jedna zajímavá komedie s netradičním námětem, která přináší náhled do života několika naprosto rozdílných charakterů žijících na maloměstě. Navíc dialogy jsou opravdu povedené a některé scény, jako například zápis do soutěže, u něhož byste nic moc nečekali, mě doslova dostal. Olivia Wilde se do role striptérky neskutečně položila, takže je na co se koukat i tam, kde byste to do ní neřekli a zábavný je i Jackmanův idiot Boyd Bolton. Máslu by se dala vytknout určitá nevyváženost mezi dramatickou a komediální polohou (jo, to zní hrozně blbě, ale vážně je tam přechod od smíchu k slzám dost divně provedený, jako kdyby ho tam nikdo nechtěl, ale dneska je to ve filmu povinnost), přičemž ta komediální mu sluší víc a občas vypráví trochu zkratkovitě, ale naštěstí to dohání svým humorem. ()

Streeper 

všechny recenze uživatele

Komedie? Ne. Drama? Nemyslím si. Biografie? Tohle se snad v životě nemohla stát. Občas mám pocit, že se nemá co točit, tak studia sáhnou do šuplíku na scénáře, které byly odložené na horší časy a Máslo je dle mého názoru ukázkovým příkladem. Naprosto prázdný příběh, kde nejzajímavější a nejsympatičtější postavou je Destiny. Jennifer Garner ztvárnila naprostou krávu bez charakteru, takže herecky to zvládla skvěle, ale je natolik nepříjemná, že jsem měla co dělat, abych film dokoukala. Bohužel to nebyl úplně můj šálek kávy. ()

Galerie (14)

Zajímavosti (10)

  • Scénář byl debutem Jasona Micallefa a zároveň prvním filmem vydaným společností Vandalia Films, kterou vlastní Jennifer Garner. (Cheeker)
  • Hugh Jackman za svou roli dostal milion amerických dolarů, celý film však potom v kinech utržil pouze 50 000 amerických dolarů. [Zdroj: Cinema] (hero_bk)

Reklama

Reklama