Reklama

Reklama

VOD (1)

Milá komedie Butter vypráví příběh Laury Picklerové (Jennifer Garnerová), která je tradiční výherkyní soutěže v uměleckém vyřezávání másla. Rozhodne se, že se letošního ročníku nezúčastní, ale nedokáže si představit, že by její rodina neměla titul a začne trénovat. Její největší rivalkou se stává mladá afro-americká adoptovaná dívka Destiny, která je pro tuto disciplínu velice talentovaná. Konkurence je opravdu veliká a Laura se rozhodne pro poněkud drastickou metodu - přemluví svou bývalou lásku k nekalým praktikám, které by jí dopomohly k vítězství. (HBO Europe)

(více)

Videa (5)

Trailer

Recenze (140)

Ryuuhei 

všechny recenze uživatele

Velmi příjemná komedie, braná nejen z jednoho pohledu, s netradičním tématem sochařiny z másla. Zdá se mi to, nebo Jennifer Garner hraje hlavně ve filmech, které dokáží jakýmkoliv způsobem dojmout? Kdo ví. Zde byla každopádně opět v roli spíše záporácké postavy perfektní. A cameo Hugha Jackmana taky zajímavě překvapilo. 70% ()

pa3ce 

všechny recenze uživatele

Herecký koncert ľudí, ktorí si očividne natáčanie dobre užívali a je to vidno. Hugh je najlepší katolík akého som kedy videl („Man, you're awesome. Amen") a Olivia je super striptérka/sexuálna pracovníčka. Rob Corddry zase gigasympaťák, keby som malá zláta černoška, tak jeho chcem určite za nevlastného otca :) Už dávno ma tak neprekvapil film od ktorého som nič nečakal. ()

Reklama

Gothar 

všechny recenze uživatele

Ľahko nadpriemerná komédia so zaujímavou hereckou zostavou. Chválim absenciu fekálneho humoru, ktorý si v posledných rokoch našiel cestu skoro do každej lepšej komédie. Olivia Wilde ovládla každú scénu v ktorej sa vyskytla a zabavila aj bez extra hlášok. Butter neurazí, ale ani neprekvapí, je to príjemná komédia na jedno pozretie a v pamäti ostane asi iba Olivia :) 60 % ()

kinghome 

všechny recenze uživatele

Tohle se moc nepovedlo. Tolik hvězd a tak nevýraznej a průměrnej film. Já myslel, že půjde o komedii s hláškama a ujetým příběhem o soutěži v tvorbě másla, ale dostal jsem slabé drama o černé adoptované holčičce, která má dar vytvářet věci z másla. Za celý film jsem se zasmál 2 krát a vážně mi to moc jako komedie nepřipadalo. Nebýt sprosté Brooke a pár tvrdších slovíček, tak bych řekl, že jde o rodinný film. Je to škoda. Takové skvělé obsazení a nic z toho. Jediný kdo za něco stál byla Olivia, která tu rebelku a tanečnici u tyče hrála vážně skvěle. Možná to je trochu zaujatý a způsobený tím jak vypadá, ale neuděláš nic. Nebít Olivie tak dám ** pro mě to bylo vážně zklamání. Takhle to je za *** ()

TommyLeeJape 

všechny recenze uživatele

Scénáristé v USA mají velmi, velmi snadný přístup k drogám, protože takhle nesmyslně máslový scénář bych čekal možná tak v reklamě na máslovou Heru. Myslel jsem si, že mám stupiditu za velkou louží zmapovanou celkem komplexně, nemám! Kdyby tam nehrála Olivia Wilde prostitutku nejspíš bych to nedokoukal a určitě bych nedal dvě máslové hvězdy. ()

Galerie (14)

Zajímavosti (10)

  • Celosvětová premiéra proběhla 4. září 2011 na filmovém festivalu v Telluride. (BMW12)
  • Scénář byl debutem Jasona Micallefa a zároveň prvním filmem vydaným společností Vandalia Films, kterou vlastní Jennifer Garner. (Cheeker)
  • Ashley Green (Kaitlen Pickler), ktorá si strihla bozkávaciu scénu so svojou hereckou kolegyňou Oliviou Wilde (Brooke Swinkowski) sa vyjadrila, že sa veľmi dobre bozkáva a ich bozk bol oveľa intenzívnejší ako bozk s chlapcom. (Cherry_Bomb)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno