Reklama

Reklama

Picture Me: A Model's Diary

  • USA Picture Me
Trailer

Recenze (4)

joelly01 

všechny recenze uživatele

Docela zajimavy pohled do Zivota modelky. Btw. Sara Ziff je hodne znama modelka a dela kapmane a prehlidky pro opravdu prestizni a exkluzivni znacky. Presto vidite jak ji chovani ruznych fotografu a agentu mrzi, chovaji se k ni jako by nebyla ani clovek (treba ten uchylak co ji smiroval na prehlidce a chtel ji fotit nahou). To teda pak nechci videt jak se tyhle svine chovaji k modelkam co tak zname nejsou nebo jen paberkuji po Tom, co zbyde po ruznych Sara Ziff. Ja bych na takovehle povolani nervy nemela. ()

Marqta 

všechny recenze uživatele

Je to určitě zajímavé, určitě by mi nevadilo, kdyby vzniklo něco obdobného, aktuálnějšího. Přeci jen těch 6 let může být rozdíl. Ale taky určitě nemusí..Vadilo mi jak je to dlouhé se spoustou nezajímavých vycpávek, takže se pak člověk místy nudil a jen čekal, kdy a jestli se ještě něco pořádného objeví. Pokud vás zajímá tahle tematika, tak určitě doporučuji, pokud se jen tak náhodou ocitnete okolo tohohle dokumentu, tak jsou i jiné (sice ne ze stejného úhlu pohledu, tedy já jsem nic takového nenašla) a povedenější. ()

Gongren 

všechny recenze uživatele

Člověk se z toho doví o nepěkném "zákulisí" práce modelky, ale ty zajímavé věci by se daly stáhnout na 20 minut. Zbytek tohoto dokumentu je dost natahovaný a tudíž nudný. ()

Reklama

Reklama