Reklama

Reklama

VOD (1)

Jen nevinného člověka lze zahnat tak vysoko... Bývalý newyorský policista Nick Cassidy (Sam Worthington) odpykával tvrdý trest ve vězení za údajnou loupež diamantu v hodnotě desítek milionů dolarů. Zoufalý muž po zběsilém útěku z vězení nemá už co ztratit a odhodlá ke svému poslednímu činu. Pod fiktivním jménem Walker si pronajímá pokoj v 21. patře luxusního newyorského hotelu Roosevelt a vyleze beze slov na římsu, kterou odmítá opustit. Osud zdánlivého sebevraha přitáhne pozornost široké veřejnosti, která k němu s napětím vzhlíží k nebi. Všechny oči se upírají na neznámého muže, který se patrně chystá skočit dolů. Nick odmítá s newyorskými policisty komunikovat, na místě si ale vyžádá přítomnost vyjednavačky Lydie Mercerové (Elizabeth Banksová). Ta vzápětí pochopí, že záhadný muž má svůj motiv a nejedná se o obyčejného sebevraha. Co se na římse ten den odehrává, totiž vůbec není náhoda. (Česká televize)

(více)

Videa (34)

Trailer 1

Recenze (449)

mat.ilda 

všechny recenze uživatele

Že nedocházelo k "uměleckému" natahování a většina akcí se zdařila hned napoprvé, vnímám jako velké pozitivum, tím ovšem výčet plusů končí, vše ostatní se mně jevilo jako účast na špatné oldies party s neuvěřitelně ohranými hity. Ale jinak to bylo fakt dobrý, jen s lekačkama jsem nepočítala - první nadskočení přišlo se záběrem na Eda Harrise s vizáží čerstvě vykopaného Rahotepa ze čtvrté dynastie, jež spolku jednoznačně vévodil, na záda mu dýchal neuvěřitelný Titus Welliver, jen vzdáleně podobný člověku, nezapamatovatelná Elizabeth Banks a Sam Worthington, který by za normálních okolností kazil look kolektivu, zde musel nejméně tři dny nasávat, aby odul v obličeji, jeden z mála ucházejících, Ed Burns, zase mluvil fistulí, Genesis Rodriguez si odskočila přivydělat přímo z venezuelské telenovely a Kyra Sedgwick mě děsí pravidelně, zbývá Jamie Bell, ten se však nepočítá, jelikož je tak škaredý, až je hezký :-) Štěstí, že moje otřesné zážitky odlehčila žádost o ruku za dojatého potlesku komparzistů, čekala by mě dlouhá noc, plná nočních můr... ()

D.Moore 

všechny recenze uživatele

Nemám rád, když se hloupé filmy snaží divákovi namluvit, že hloupé nejsou a nejde jim to... Muž na hraně je jedním z nich. Přitom nápad není vyloženě špatný (třeba v některé z televizních CSI sérií by se takový díl vyjímal více než dobře - bez ironie) a herecké obsazení je přinejmenším zajímavé. No, co se dá dělat, alespoň to nijak zvlášť nebolelo. ()

Reklama

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Všimli jste si, jak vedle Worthingtona přistál na římse holub a chvístl tam svůj šedobílý exkrement? I tento mazlavý výstup z kloaky měl totiž mnohem lepší konzistenci, než Lethova heist fraška říznutá parodií na thrillery.. Ani nevím, za co dávám druhou hvězdu. Možná za zcela samoúčelně vystavené křivky madam Rodriguez, či skutečnost, že Spidermanův brácha neprovedl svůj „fatal jump“ do uklízeččina kýble s vodou.. ()

ConanVJ 

všechny recenze uživatele

Příběh je o bývalém policistovi, který byl za krádež diamantu zavřen do vězení, ze kterého se mu podaří uprchnout. Poté si vleze na římsu hotelu, kde ze sebe dělá čkověka, který chce spáchat sebevraždu. Tím na sebe naláká pozornost spousty lidí a jeho společníci se ho pokouší očistit. Zajímavý triller, který určitě stojí za shlédnutí. Sice je zde spousta věcí viděných jinde, ale to mi nevadí, protože film jako celek funguje skvěle. Za mě 80% :) ()

verbal odpad!

všechny recenze uživatele

Začíná li vám růst kolem krku předkožka a na temeni se objevovat vyústění močové trubice, je to film přesně pro vás! Pokud ne, bude se z vás tohle veledílo všemožně snažit toho čuráka udělat! Nejen, že prudce orginální scénář naškrábal v rámci terapie nějaký pacoš s alzheimerem a autobus s dramaturgy měl zrovna ošklivou nehodu někde u Mullholand drive, ale navíc tak odpudivé obsazení se někomu povedlo naposledy u Planety opic. Jeden pomalu ani neví, kdo se mu má dřív hnusit, jestli australský jeliman s obličejovou obrnou, testosteronová policistka, u níž chybělo jen to, aby se začala v záběru škrábat na koulích, nevzhledný anglický ušatec či špatně nabalzamovaný Harrisovic Éda. Snad jedinou výjimkou je ta čerstvá mexická pipka, která by po pár letech hereckých kurzů mohla někomu způsobit třeba i strnutí šíje. Teda pokud nebude nějak divně kašlat... Takže stručně shrnuto: Ten film je nudná, bezduchá, dementní a špatně zahraná .... No, kdybych teď napsal pičovina, mohl by mě zase nějaký katolík naprášit, proto střídmě a moudře volím, že se mi prostě velmi nelíbil. ()

Galerie (87)

Zajímavosti (15)

  • Film získal všeobecne negatívne recenzie a len tesne zarobil nad svoje náklady. (Arsenal83)
  • Počas vývoja filmu bola použitá veľká podpera na koľajniciach, aby sa hotel Roosevelt zdal vyšší, než v skutočnosti je. (Arsenal83)
  • Rímsa, na ktorej sa točilo, bola vo výške 200 stôp = 61 metrov. (Arsenal83)

Související novinky

Kevin Smith a nejdivnější horor všech dob?

Kevin Smith a nejdivnější horor všech dob?

14.10.2013

O bizarním projektu Tusk mluví Smith na conech už zhruba půl roku, ale teď se film opravdu stane realitou – natáčení začne už příští měsíc a svérázný scenárista a režisér právě pilně obsazuje hlavní… (více)

Reklama

Reklama